Za normalne ljude, dakle koji nisu nacionalisti jesam. Nije mi stvarno bitno u vezi tih ljudi jesu li Hrvati, Crnogorci, Srbi, Englezi itd.
A za ovakve nacionaliste, kojih je sigurno 90% necu nikad biti. Poz
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Za normalne ljude, dakle koji nisu nacionalisti jesam. Nije mi stvarno bitno u vezi tih ljudi jesu li Hrvati, Crnogorci, Srbi, Englezi itd.
Ok sve, ali se postavlja pitanje šta je to uradio da je prestao biti ''naš''?
Ako tako vagamo tucu Yabusele vas je izdegenecio za tri zivota i dobro ste ga popusili. Mada ne smatram da se tako treba vagati vec svim indijancima koji su udarali puknuti drakonske suspenzije.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:52Prvi napravili nesportski faul, prvi fizicki napali nase igrace, Dek Pantera a Jabusele Exuma, pa sta kog djavola hocete? Da nas pesnice a da niko ne reaguje? E pa nece moci. Dobro su oni prosli kako je moglo.
Ko je napao prvi bolan? Nesportski faul Llull napravio, uredu. Onaj indijanac se sa bokserom prema njemu zalijece. Ti ne bi svog saigraca branio da ga tako neko napadne?NukeR_G1970 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:52Prvi napravili nesportski faul, prvi fizicki napali nase igrace, Dek Pantera a Jabusele Exuma, pa sta kog djavola hocete? Da nas pesnice a da niko ne reaguje? E pa nece moci. Dobro su oni prosli kako je moglo.
Ma kako da ne a prizivaš nam traktore
Tačno - LluLl, netačno - Panter je prvi napao Llulla.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:52Prvi napravili nesportski faul, prvi fizicki napali nase igrace, Dek Pantera a Jabusele Exuma, pa sta kog djavola hocete? Da nas pesnice a da niko ne reaguje? E pa nece moci. Dobro su oni prosli kako je moglo.
Prizivam ovim nacionalistima, eto nadji kome sam napisao. Jesam sta napisao @kristianu lose? S covjekom finu konverzaciju vodio. Tako da....rare je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:56Ma kako da ne a prizivaš nam traktore
Vi s tim traktorima veze nemate već HV i HVO .
Kako bi bilo da ja tebi i tvojim sablemenicima prizivima tercijalu*?![]()
Pa neće baš svi jednako.
Samo za iskusneShategabri je napisao/la: ↑28 apr 2023, 14:00Pa neće baš svi jednako.
Mislim da će najviše nayebati Yabusele jer je bio najjači![]()
Lessort dolazi tu poslije njega.
Osim njih dvojice, Panter sigurno, Deck...za ostale ćemo vidjeti.
Frka je zapocela nakon sto se Punter unosio u facu Llullu nakon nesportskog faula i zatezao saku pa ga onda i Exum gurnuo s ledja. Lessort je udario Musu koji nikakve veze nije imao sa tucom i to s ledja ko najveca pi.cka kad se vec pocelo smirivati umjesto da krene na Yabuselea nakon onog divljackog suplexa. Isto ko sto protiv CZ nije krenuo na Martina il Bentila nego Petruseva. Dno dna je opravdavati udaranje Puntera i Lessorta, a ovamo poziv na linc Llulla, Decka i Yabuselea.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:56Bas je dobro izdegenecio, svaka mu cast. Zato ce sad da popusi dobru kaznu, a cak je i Real najavio moguc raskid ugovora. Pa nek ide u dzunglu odakle je izasao da degeneci, sta god to znacilo.
A mi smo njih izdegenecili na parketu, kao niko nikad. Ponizili smo Real usred Madrida.
Kraj price.
Pa trebali bi mu raskinuti ugovor, a njega na nekakvu uvjetnu uz uslov posjete psihologu.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:56Bas je dobro izdegenecio, svaka mu cast. Zato ce sad da popusi dobru kaznu, a cak je i Real najavio moguc raskid ugovora. Pa nek ide u dzunglu odakle je izasao da degeneci, sta god to znacilo.
A mi smo njih izdegenecili na parketu, kao niko nikad. Ponizili smo Real usred Madrida.
Kraj price.
NukeR_G1970 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 14:01Fizicki Panter nije dotakao Ljulja vec Dek njega prvi. Kraj price. Nastavite da kmecite.
Nemoj dzaba objasnjavat, Srbi ce pisati samo onako kako njima godiShategabri je napisao/la: ↑28 apr 2023, 14:10NukeR_G1970 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 14:01Fizicki Panter nije dotakao Ljulja vec Dek njega prvi. Kraj price. Nastavite da kmecite.
Da vjerujem tebi ili svojim očima?
Problem je sto su i nasi na traktorima zavrsili 92, sa područja zločinačkog manjeg etiteta. Ne treba spominjati traktore, ako se već rat spominje treba neke bitke sa bojnog polja nabijati na nos, jer traktori su irelevantni.DamirT je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:58Prizivam ovim nacionalistima, eto nadji kome sam napisao. Jesam sta napisao @kristianu lose? S covjekom finu konverzaciju vodio. Tako da....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.