FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Tako je Pranjicu mi smo krivi sto vi ne mozete gola dat. Yebem vam mater ba i tebi i upravi nista vi niste tako, mi smo krivi.
Danijelova izjava je stvarno vecim dijelom potpuno na mjestu ! Za vas ne znam al ja nisam jedna od onih osoba sto su pljeskali igracima Sloge.
U suprotnom oni bi nama zvizdali , pljuvali nas, sjetite se kako smo pokradeni u Doboju kad je Bukvic fauliran
Moj aplauz dobili nisu i o tome nismo komentarisali ali nek se stidi svaki navijac Slobode koji je aplaudirao njima i danas sutra bilo kojem klubu ..
Ja cu aplaudirat Slobodi i samo Slobodi taman igrali protiv Vukovija..
A sto se tice ove zadnje recenice danijel je sve rekao u ovu situaciju smo se doveli mi, IGRACI ,UPRAVA, NAVIJACI i GRAD TUZLA. I to je tacno Manijaci generalni sponzor Zelje , sta smo mi uradili, nista, mi smo takva carsija..
Trebali smo se i trebamo se dici i izgurat ovu pricu do kraja i traziti smjenu uprave i traziti sastanke za gradskom upravom.
Suljo, Asim, Cabrija i slicni ljudi to mogu pokrenuti..
U nedjelju idemo napunit stadiona da pokazemo jos jednom sta je Sloboda ovom gradu i sta je Sloboda Tuzlacima.
Prosjek navijaca TC 200 po utakmici , tu se prica o ozbiljnosti kluba zavrsava.
Imat cemo evropsko sudjenje, dobar teren, podrsku navijaca pa kako bude bude.
Al promjena mora doci makar od nas krenula.
U suprotnom oni bi nama zvizdali , pljuvali nas, sjetite se kako smo pokradeni u Doboju kad je Bukvic fauliran
Moj aplauz dobili nisu i o tome nismo komentarisali ali nek se stidi svaki navijac Slobode koji je aplaudirao njima i danas sutra bilo kojem klubu ..
Ja cu aplaudirat Slobodi i samo Slobodi taman igrali protiv Vukovija..
A sto se tice ove zadnje recenice danijel je sve rekao u ovu situaciju smo se doveli mi, IGRACI ,UPRAVA, NAVIJACI i GRAD TUZLA. I to je tacno Manijaci generalni sponzor Zelje , sta smo mi uradili, nista, mi smo takva carsija..
Trebali smo se i trebamo se dici i izgurat ovu pricu do kraja i traziti smjenu uprave i traziti sastanke za gradskom upravom.
Suljo, Asim, Cabrija i slicni ljudi to mogu pokrenuti..
U nedjelju idemo napunit stadiona da pokazemo jos jednom sta je Sloboda ovom gradu i sta je Sloboda Tuzlacima.
Prosjek navijaca TC 200 po utakmici , tu se prica o ozbiljnosti kluba zavrsava.
Imat cemo evropsko sudjenje, dobar teren, podrsku navijaca pa kako bude bude.
Al promjena mora doci makar od nas krenula.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Izuzev ovog dijela za Komazeca tu je u igri uprava i lopolvuk sve smo tu vec ispricali ....
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Trebamo mi svaku utakmicu imati 8k ljudi na stadionu, svakog 1. u mjesecu organizovati crveno-crnu noc i namaknuti po 100-200k maraka, vidjet da svako od nas mjesecno kupuje iz fan shopa, ako je ikako moguce neki od nas imucniji kakve donacije ili da im nadjemo sponzore jake tako da oni kur.cem ne moraju mrdnuti niti zavuci ruku u sopstveni dzep. Mater im j3bem.
Trebamo im i popusiti nakon svake utakmice, a ako kojim slucajem se zajebu pa i gol postignu (zamisli jos i da pobijede), onda ugovorom potpisano da nas i poj3bu u guzicu?
Mater im opet j3bem.
Trebamo im i popusiti nakon svake utakmice, a ako kojim slucajem se zajebu pa i gol postignu (zamisli jos i da pobijede), onda ugovorom potpisano da nas i poj3bu u guzicu?
Mater im opet j3bem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Al se p o s r a i ti Pranjicu
Cemu strah sportski prijatelji? Kako cujem Azmir vam daje bod/bodove. Visi bi volio da igraju normalno i da pobjedi bolji ali eto.
Potpuno ja razumijem tvoj revolt, ljutnju, svima nam je isto, svi smo mi u istim go*nima...Beduin je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:14Trebamo mi svaku utakmicu imati 8k ljudi na stadionu, svakog 1. u mjesecu organizovati crveno-crnu noc i namaknuti po 100-200k maraka, vidjet da svako od nas mjesecno kupuje iz fan shopa, ako je ikako moguce neki od nas imucniji kakve donacije ili da im nadjemo sponzore jake tako da oni kur.cem ne moraju mrdnuti niti zavuci ruku u sopstveni dzep. Mater im j3bem.
Mater im opet j3bem.
Al de eto svi budite realni kad svi odu i Secer i Nino ,Jasmin I ovaj Zijad i svi svi ko ostaje uz Slobodu samo mi, njeni navijaci...
Ako mi gledamo samo i posmatramo sve sto se desava, pa nestajat ce nam pred ocima .
Treba se dic na sve moguce nacine da se smijeni uprava, malo drukciji pristup grada ono ne samo daj pare i et, obavit razgovor sa gradskom upravom.
Pa onda pristupit tim donacijama, crveno crna noc i slicno
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Nama care trebaju dugoročna rjesenja da se rijesimo stoke iz uprave, i svega sto je kancerogeno u klubu, ispadanje je najmanji problem ako cemo mi ispast i regenerisat se onda okej, al ovako s ovom upravom vise ne ide
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa vise u Simin Hanu i Zapadnom Mostaru rade da ostanemo nego u upravi Slobode.
a ova izjava Pranjica je iz kuhinje uprave, od prvog dana su svi krivi osim njih. Pa bolan imas 10 hiljada ljudi na dvije utakmice, a ti nikom ne mozes na go sutnut i imas obraza nesto rec.
ovi ljudi stvarno nemaju stida. Dobro neko rece kakvi su ovo egomanijaci pa 4 godine da dijete postavis da vodi klub naucilo bi nesto, ali oni nista, jer oni misle da su najbolji i najpametniji , tatina zlata.
jesmo u jednom dijelu krivi, sto smo vjerovali svima osim ljudima koji vole Slobodu. Najbolja uprava ikad, pa ovdje sta se lupetalo, sta ce Vranjesu, Komazecu,Saidu, Beki trener, dobar je i Jaha. sta se sve gluposti naslusalo
dobro Beduin napisa, mi cemo po miliona mjesecno klubu obezbijedit a vi se sepurite stadionom u salu OKK, i igrajte menadzera i predsjednika, pljujte po kome vam se digne.
da smo pametni da mu niko ne dodje na utakmicu u nedjelju, al jbg Pranjicu volimo mi Slobodu vise nego ti, mamu ti ****
a ova izjava Pranjica je iz kuhinje uprave, od prvog dana su svi krivi osim njih. Pa bolan imas 10 hiljada ljudi na dvije utakmice, a ti nikom ne mozes na go sutnut i imas obraza nesto rec.
ovi ljudi stvarno nemaju stida. Dobro neko rece kakvi su ovo egomanijaci pa 4 godine da dijete postavis da vodi klub naucilo bi nesto, ali oni nista, jer oni misle da su najbolji i najpametniji , tatina zlata.
jesmo u jednom dijelu krivi, sto smo vjerovali svima osim ljudima koji vole Slobodu. Najbolja uprava ikad, pa ovdje sta se lupetalo, sta ce Vranjesu, Komazecu,Saidu, Beki trener, dobar je i Jaha. sta se sve gluposti naslusalo
dobro Beduin napisa, mi cemo po miliona mjesecno klubu obezbijedit a vi se sepurite stadionom u salu OKK, i igrajte menadzera i predsjednika, pljujte po kome vam se digne.
da smo pametni da mu niko ne dodje na utakmicu u nedjelju, al jbg Pranjicu volimo mi Slobodu vise nego ti, mamu ti ****
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Beduin je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:14Trebamo mi svaku utakmicu imati 8k ljudi na stadionu, svakog 1. u mjesecu organizovati crveno-crnu noc i namaknuti po 100-200k maraka, vidjet da svako od nas mjesecno kupuje iz fan shopa, ako je ikako moguce neki od nas imucniji kakve donacije ili da im nadjemo sponzore jake tako da oni kur.cem ne moraju mrdnuti niti zavuci ruku u sopstveni dzep. Mater im j3bem.
Mater im opet j3bem.

Ja sam aplaudirao Slogi, aplaudirat cu i TC ako nas nabiju posteno a vjerovatno hoce s obzirom da meda ne mozemo. A ovim nasim cu i zvizdat i dobacivat kad god vrate Ericu loptu jer ne znaju sta ce s njom a i njemu cu s obzirom da ce je nabit u pm.
Sta da ih podrzavam a hodat ne znaju??? Imali su podrsku i na 2 0 protiv Sarajeva, dugo nije bolja i ljepsa atmosfera na Tusnju, ali nije im pomoglo da ne izgubimo na 2-0 jer hodat ne znaju
Ubili su nas u pojam svojim antitalnetom i antifudbalom, pa nikad mrtviji zapad protiv Sloge u tako bitnoj utakmici.
Tacno sam ozbiljno razmisljao da ne dodjem na tekmu i sacuvam sebi zdravlje, ali poslije ovog pressa sve cu prilike da dodjem da zvizdim nasim ako budu nesposobni i aplaudiram TCu ako nas cestito i posteno dobiju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
msm da si sve u rpavu uvdje, a jedina enigma meni i danas dan je kako oni daodše 2 gola sarajevu i odgraše onih 25 minuta perfekcije. kao da je bacelona iz najboljih dana igrala tih 25 min, a onda se pojavi ovogodišnja slobodaMadal je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:38Beduin je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:14Trebamo mi svaku utakmicu imati 8k ljudi na stadionu, svakog 1. u mjesecu organizovati crveno-crnu noc i namaknuti po 100-200k maraka, vidjet da svako od nas mjesecno kupuje iz fan shopa, ako je ikako moguce neki od nas imucniji kakve donacije ili da im nadjemo sponzore jake tako da oni kur.cem ne moraju mrdnuti niti zavuci ruku u sopstveni dzep. Mater im j3bem.
Mater im opet j3bem.![]()
Ja sam aplaudirao Slogi, aplaudirat cu i TC ako nas nabiju posteno a vjerovatno hoce s obzirom da meda ne mozemo. A ovim nasim cu i zvizdat i dobacivat kad god vrate Ericu loptu jer ne znaju sta ce s njom a i njemu cu s obzirom da ce je nabit u pm.
Sta da ih podrzavam a hodat ne znaju??? Imali su podrsku i na 2 0 protiv Sarajeva, dugo nije bolja i ljepsa atmosfera na Tusnju, ali nije im pomoglo da ne izgubimo na 2-0 jer hodat ne znaju
Ubili su nas u pojam svojim antitalnetom i antifudbalom, pa nikad mrtviji zapad protiv Sloge u tako bitnoj utakmici.
Tacno sam ozbiljno razmisljao da ne dodjem na tekmu i sacuvam sebi zdravlje, ali poslije ovog pressa sve cu prilike da dodjem da zvizdim nasim ako budu nesposobni i aplaudiram TCu ako nas cestito i posteno dobiju.

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- RollingPaper
- Kontakt:
Opet navijaci za sve krivi
jel vas stid gov nari??? Mars iz kluba bijedo sirotinjo

jel vas stid gov nari??? Mars iz kluba bijedo sirotinjo
Hajd sto Pranjic sere na pressu, ali sto i pojedinci i ovdje. Ne kontam sta hoce/te da im se da aplauz ili da im popusimo nakon sto izgube od mozda i najlosije ekipe u ligi pred svojom publikom, a pritom uputis jedan udarac u okvir gola. Jel trebam yebavat mater nekome sto nas je posteno uzeo na nasem stadionu?
Hocete neke akcije, dizanje grada bla bla, a kad treba da se pojavite nema vas nigdje, eto bilo je one godine “5 do 12” za Slobodu bilo nas je četvorocifren broj pa se nista nije promijenilo, samo je jos gore postalo. Vasa i nasa borba je bila na prethodnim izborima i tu je kraj price.
HOCEMO POBJEDU PI*KETINE!
Hocete neke akcije, dizanje grada bla bla, a kad treba da se pojavite nema vas nigdje, eto bilo je one godine “5 do 12” za Slobodu bilo nas je četvorocifren broj pa se nista nije promijenilo, samo je jos gore postalo. Vasa i nasa borba je bila na prethodnim izborima i tu je kraj price.
HOCEMO POBJEDU PI*KETINE!
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Za te aplauze moras nesto dat zauzvrat. Naprimjer, borbu, zalaganje, pobjedu. Mi nista od ovog nabrojanog nismo vidjeli dosad. Sta to navijaci trebaju jos da urade? Da se naguze da ih ovi yebu? Ne kontam stvarno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa hej, aplauzom pozdravis postenu pobjedu protivnika a ljudi nas pljuju 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Posro se da valja, u dvije utakmice 10k ljudi ti bilo na stadionu a zadnji na tabeli.
On nasao nama kritike davat.
On nasao nama kritike davat.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
De mi objasni ovo za zapadni Mostar ako nije problem?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:34pa vise u Simin Hanu i Zapadnom Mostaru rade da ostanemo nego u upravi Slobode.
Imam totalno suprotno mišljenje po tom pitanju.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.