Euroleague 2022/2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroleague 2022/2023
Na ničije iznenađenje. Jusuf ih jos kao nesto na twitteru brani, sramote se obojica s tim ulizivanjem
Sudije ga odmah prilikom gledanja snimka apostrofirali za iskljucenje,jbga vjerovatno ce kazem samo zbog zalijetanja nahebat.let3 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:19Zasto bi Musa dobijao suspenziju ? koji potez mu je za suspenzije ? zaletio se kao amater, više da razvađa, Punter ga štocirao a Lessort ga otres'o s leđa...kao da nije dosta sto je dobio po nosu, pa ga jos trebaju dodatno kaznitiL-Train je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:15Musa ce vjerovatno dobiti samo zato sto se zatrcao,na kraju niti je koga udario a samo dobio po nosu.BIHpatriota je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:10Suspenzije jednu utakmicu bi mogli dobiti: Punter, Lesort, Musa, Deck, Yabusele....![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Juka stari patriota i navijac Partizana

-
- Kontakt:
Trifunovic odmah pritrčao da vdidi je li sa Musom sve u redu, gospodski potez...
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 28 apr 2023, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
A eto instagram komentari djecurlije su argument za bilo sta....
Kao onih penzosa na klixu...
Musu su lijepo docekali, jbg veceras izbi tuca i vruce su glave, a tastatura svasta trpi.
Nikad Bosnjo nece doci pameti. Sutra da se zarati ti isti bi pucali po BiH. Yebali vas oni, uzvratit gofnima istom mjerom. Nema drugog rjesenja. Cast izuzecima, mada ih ima jako malo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sačekajmo da vidimo kako će biti Musa dočekan u Areni , mislim da je to važnije od instaqrac komentara ..
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Iskljuceni su skoro svi igraci obje ekipe na kraju. Cini mi se samo da Llull nije i Poirier al on je vec imao 5 licnih.L-Train je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:23Sudije ga odmah prilikom gledanja snimka apostrofirali za iskljucenje,jbga vjerovatno ce kazem samo zbog zalijetanja nahebat.
Utakmica je izgleda suspendovana.
Sta znaci ovo onda? 2-0 je definitivno ili?Epidaurus je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:33Iskljuceni su skoro svi igraci obje ekipe na kraju. Cini mi se samo da Llull nije i Poirier al on je vec imao 5 licnih.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma brate, sta mislis kako ce ga docekat?bombaysaphire je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:32
Sačekajmo da vidimo kako će biti Musa dočekan u Areni , mislim da je to važnije od instaqrac komentara ..
Ne bi me cudilo ako bude izvodio aut sa strane, da ga necim pogode. Takva nacija, zaostala. Daj Boze da bude zavrsi samo na uvredama
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema jos konacnog rezultata.
Registrovana je utakmica pobjedom Partizana jer nije bilo dovoljno igrača koji će nastaviti meč. Tako da Partizan vodi 2-0 u seriji.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Gledaj sta pisu Musi po instagram komentarima. Njih treba svako 10 godina bombardovat preventivno!
-
- Kontakt:
Dočekati kao i prošli put , Žoc je već dao naređenja kako će biti dočekani igrači . Ima kod njih zaostalih naravno , ali navijači Partizana u Euroligi ove sezone su samo za pohvalu , ipak nije to ABA liga , yebene su kazneDamirT je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:35Ma brate, sta mislis kako ce ga docekat?bombaysaphire je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:32
Ne bi me cudilo ako bude izvodio aut sa strane, da ga necim pogode. Takva nacija, zaostala. Daj Boze da bude zavrsi samo na uvredama

A Srbi su poznati kao tastatura ratnici , ubjeđen sam da niko od tih što ga vrijeđaju ne ide na utakmice Partizana u Euroligi .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- akisarajevo92
- Kontakt:
nece praviti nikakva sranja, ljudi zele imati priliku napuniti dvoranu i na F4 u Kaunasu
Don't believe the hype.
Matere mi, meni neugodno kad vidim kakve gadosti pisu sve. Zar moze ovolika mrznja iz covjeka da izadje?FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:38Gledaj sta pisu Musi po instagram komentarima. Njih treba svako 10 godina bombardovat preventivno!
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Iskljuceni su svi sa klupe jer su utrcali na parket,plus oni na terenu za koje su suci procjenili da su ucestvovali u tuci,a jasno su apostrofirali Musu.Epidaurus je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:33Iskljuceni su skoro svi igraci obje ekipe na kraju. Cini mi se samo da Llull nije i Poirier al on je vec imao 5 licnih.
Nije Bosnjo napao Srbina nego Amerikanca ,nije ga Srbin otresao nego Francuz..Ne znam i čemu pričaš...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.