bavarian_bk je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:35A što se nisi ubio kad si imo onu depresivnu fazu slino slinavi.
Je.bo te Radoje u glavu labilnu pi.čkastu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bavarian_bk je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:35A što se nisi ubio kad si imo onu depresivnu fazu slino slinavi.
Je.bo te Radoje u glavu labilnu pi.čkastu.
Kme ,kme , da ne bi došlo do potpisivanja ,trebalo se nastavit ratovat. Licemjerne sarajlije tj danas glasači sdpa i ns su tada govorili potpisuj alija makar bila i avlija ,dok su ljuti krajišnici orali pred sobom. Eto vam potpisao ,sta se sad bunite
Evo i tebi :
Prvu noc ramazana nabasah na njihov program, kae na kraju “Na danasnji dan uhapseni mladi muslimani samo jer su muslimani”
Veleizdajnici.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:54Prvu noc ramazana nabasah na njihov program, kae na kraju “Na danasnji dan uhapseni mladi muslimani samo jer su muslimani”![]()
SDA - Najveći trojanski konj Bošnjaka
SDA realno ima svako pravo da se ljuti i da iznosi neslaganja sa odlukama, ali kakvu ljudi argumentaciju iznose to nije realno.
Pa taj Ramo bio 18. (minimum za vecinu) ruka 4 godine u ZDK, naravno u koaliciji sa SDA. Sina stavio za ministra, naravno uz blagoslov SDA. Itd, itd.dscile je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:57Da se ne uplicem u tu vasu diskusiju, ali kakvo licemjerje je sto ovaj kaci ovog Isaka i njegove presude, dok vjerovatno podrzava onog Sarajlica, Novalica i slicne, kao i svaki sda-ovac![]()
Doduse, ja sam na ovih par strana procitao par upisa koji kazu da je ovaj Isak kiks nove vlasti, ali zato nikada nisam procitao od Bakirovaca da se trebaju ograditi od npr. Novalica ili Sarajlica, koje sam naveo gore
Vidis ti druze ovih bosnjaka/bosanaca,to ce se poklati izmedju sebe vi im necete ni trebati,a i mene kao nesvrstanog ce kamenovati obje strane.dscile je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:57Da se ne uplicem u tu vasu diskusiju, ali kakvo licemjerje je sto ovaj kaci ovog Isaka i njegove presude, dok vjerovatno podrzava onog Sarajlica, Novalica i slicne, kao i svaki sda-ovac![]()
Doduse, ja sam na ovih par strana procitao par upisa koji kazu da je ovaj Isak kiks nove vlasti, ali zato nikada nisam procitao od Bakirovaca da se trebaju ograditi od npr. Novalica ili Sarajlica, koje sam naveo gore
Zbog cega podrzavas SDA i pises gluposti da nas je SDA odbranila u ratu a predsjednik te iste sda govorio mirno spavajte rata nece biti , i za rat je potrebno dvoje i kasnije krali,prodavali humanitarnu , ljudi kupovali puske od sdaovaca da se odbrane hint Memić, kerovodja njiha carovao tunelom, izbaceni generali iz Armije jovo, siber, vikic smijenjen, pokusano ubistvo sefera, ubistva oponenata kao jozo leutar, kriminalna privatizacija nakon rata, milijarde su pokrade na donacijama , milioni za Srebrenicu, fikro malinar ti kupovao kineske usisivace , a prije toga nije placao za maline srebrenickoj bijedi , pa ona epizoda sa prodajom majica sa cvijetom srebrenice na hifi , izdaja revizije tuzbe protiv Srbije, unistavanje privrednih giganata , srozavanje kulture, sporta i obrazovanja, raseljavanje mladih vise je raselila naroda vlast pod SDA kontrolom nego agresija, sebija , korumpirani kadrovi , stranacko zaposljavanje, petljanje u rad islamske zajednice, korumpirano tužilaštvo, itd itd. moglo bi se pisati do sutra sve izdaje SDA u zadnjih tridesetak godina al jok ti neces da ti vladaju woke **** komunjarenerkolfc je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:53Blok SDA-DF-NES-SBiH u Domu naroda FBiH u Klubu Bošnjaka ima 16 od 23 delegata, dok Trojka ima 7. Potpredsjednik Federacije BiH iz reda Bošnjaka je iz SDA, ali za ministre iz reda Bošnjaka se ne pita ni potpredsjednik ni većina u Klubu Bošnjaka. To je nova odluka Schmidta.
Demokratija![]()
A ovaj pravednik je prestavnik te demokratije
Doci ce maoča opet na mala vrata