Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Marsal
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Marsal » 27 apr 2023, 19:50

bavarian_bk je napisao/la:
27 apr 2023, 19:35
Marsal je napisao/la:
27 apr 2023, 19:29
nerkolfc je napisao/la:
27 apr 2023, 19:27

Ma ne treba niko da je brani, sigurno zalis za bratstvom I jedinstvom sa ubicama djece I silovateljima
Pa iskreno radije bih da mi je prvi komšija neki Radoje iz VRS-a nego bilo ko iz SDA. Za Radoju znam da mi više dobra želi nego ovaj drugi.
A što se nisi ubio kad si imo onu depresivnu fazu slino slinavi.
Je.bo te Radoje u glavu labilnu pi.čkastu.
:rol:

😘
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 apr 2023, 19:50

slika

Ahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahhahahahaha

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 27 apr 2023, 19:51

Pjena party na Hayatu :urnebes:

Red Avde, red Zlatka iz DF-a :rol:
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 27 apr 2023, 19:52, ukupno mijenjano 2 puta.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 27 apr 2023, 19:51

Nacionalno kolo H S B je konačno pukao, barem s naše strane. Amin
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 27 apr 2023, 19:52

CAGarfia je napisao/la:
27 apr 2023, 19:41
slika

Još imaju obraza svojatati odbranu određenog dijela države, a drugi dio su predali agresoru. Dvoličnost.
Kme ,kme , da ne bi došlo do potpisivanja ,trebalo se nastavit ratovat. Licemjerne sarajlije tj danas glasači sdpa i ns su tada govorili potpisuj alija makar bila i avlija ,dok su ljuti krajišnici orali pred sobom. Eto vam potpisao ,sta se sad bunite
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 27 apr 2023, 19:53

Blok SDA-DF-NES-SBiH u Domu naroda FBiH u Klubu Bošnjaka ima 16 od 23 delegata, dok Trojka ima 7. Potpredsjednik Federacije BiH iz reda Bošnjaka je iz SDA, ali za ministre iz reda Bošnjaka se ne pita ni potpredsjednik ni većina u Klubu Bošnjaka. To je nova odluka Schmidta.

Demokratija :salut:

slika
A ovaj pravednik je prestavnik te demokratije

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 27 apr 2023, 19:53

Konakovic za mjesec uradio vise nego debela hurmica za citav mandat. Goni zelenu bandu!

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 27 apr 2023, 19:53

RollMan je napisao/la:
27 apr 2023, 19:52
CAGarfia je napisao/la:
27 apr 2023, 19:41
slika

Još imaju obraza svojatati odbranu određenog dijela države, a drugi dio su predali agresoru. Dvoličnost.
Kme ,kme , da ne bi došlo do potpisivanja ,trebalo se nastavit ratovat. Licemjerne sarajlije tj danas glasači sdpa i ns su tada govorili potpisuj alija makar bila i avlija ,dok su ljuti krajišnici orali pred sobom. Eto vam potpisao ,sta se sad bunite
Evo i tebi :
slika

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 27 apr 2023, 19:54

Tekashi je napisao/la:
27 apr 2023, 19:51

Red Avde, red Zlatka id DF-a :rol:
Prvu noc ramazana nabasah na njihov program, kae na kraju “Na danasnji dan uhapseni mladi muslimani samo jer su muslimani” :roll:

SDA - Najveći trojanski konj Bošnjaka
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 27 apr 2023, 19:55

BosniaBoston je napisao/la:
27 apr 2023, 19:54
Tekashi je napisao/la:
27 apr 2023, 19:51

Red Avde, red Zlatka id DF-a :rol:
Prvu noc ramazana nabasah na njihov program, kae na kraju “Na danasnji dan uhapseni mladi muslimani samo jer su muslimani” :roll:

SDA - Najveći trojanski konj Bošnjaka
Veleizdajnici.

Jos prodali tuzbu za agresiju. Fuj!

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 27 apr 2023, 19:56

Epidaurus je napisao/la:
27 apr 2023, 19:50
slika

Ahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahhahahahaha
SDA realno ima svako pravo da se ljuti i da iznosi neslaganja sa odlukama, ali kakvu ljudi argumentaciju iznose to nije realno.

Od potpuno i bukvalno prepisane HDZ mantre o legitimnom predstavljanju do dodikovstine o strancima i kolonijalnim upraviteljima. Bas tesko samoponizavanje.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 27 apr 2023, 19:57

Da se ne uplicem u tu vasu diskusiju, ali kakvo licemjerje je sto ovaj kaci ovog Isaka i njegove presude, dok vjerovatno podrzava onog Sarajlica, Novalica i slicne, kao i svaki sda-ovac :rol:

Doduse, ja sam na ovih par strana procitao par upisa koji kazu da je ovaj Isak kiks nove vlasti, ali zato nikada nisam procitao od Bakirovaca da se trebaju ograditi od npr. Novalica ili Sarajlica, koje sam naveo gore

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 27 apr 2023, 19:57

Konaković više uradio. Čovjeku se svodi cijeli vokabular na riječ “spinovanje”
Ahahhahahahhahahahahah

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 27 apr 2023, 19:59

Fadil priprema teren u kazneno-popravnim zavodima ...

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 27 apr 2023, 20:01

dscile je napisao/la:
27 apr 2023, 19:57
Da se ne uplicem u tu vasu diskusiju, ali kakvo licemjerje je sto ovaj kaci ovog Isaka i njegove presude, dok vjerovatno podrzava onog Sarajlica, Novalica i slicne, kao i svaki sda-ovac :rol:

Doduse, ja sam na ovih par strana procitao par upisa koji kazu da je ovaj Isak kiks nove vlasti, ali zato nikada nisam procitao od Bakirovaca da se trebaju ograditi od npr. Novalica ili Sarajlica, koje sam naveo gore
Pa taj Ramo bio 18. (minimum za vecinu) ruka 4 godine u ZDK, naravno u koaliciji sa SDA. Sina stavio za ministra, naravno uz blagoslov SDA. Itd, itd.

Moras razumjeti njihovo stanje, ne zamjeri im. :|

ah taj bht, epbih ...
Zadnja izmjena: ljevak, dana/u 27 apr 2023, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 apr 2023, 20:02

dscile je napisao/la:
27 apr 2023, 19:57

Vidis ti druze ovih bosnjaka/bosanaca,to ce se poklati izmedju sebe vi im necete ni trebati,a i mene kao nesvrstanog ce kamenovati obje strane.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 27 apr 2023, 20:03

Nije poenta ni Novalic ni takvi kao on, kome god je presuđeno neka ide u zatvor ako je pošteno suđenje.

Poenta je sto je ova ORKa dosla sa pricom kako zele da te stvari prekinu a podrzavaju kriminalce I lopove da dođu do stolica. Ljudi dobili glasove na tome kako su SDA lopovi a oni sad isto rade. I sad je prihvatljivo kao

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 27 apr 2023, 20:03

nerkolfc je napisao/la:
27 apr 2023, 19:53
Blok SDA-DF-NES-SBiH u Domu naroda FBiH u Klubu Bošnjaka ima 16 od 23 delegata, dok Trojka ima 7. Potpredsjednik Federacije BiH iz reda Bošnjaka je iz SDA, ali za ministre iz reda Bošnjaka se ne pita ni potpredsjednik ni većina u Klubu Bošnjaka. To je nova odluka Schmidta.

Demokratija :salut:

slika
A ovaj pravednik je prestavnik te demokratije
Zbog cega podrzavas SDA i pises gluposti da nas je SDA odbranila u ratu a predsjednik te iste sda govorio mirno spavajte rata nece biti , i za rat je potrebno dvoje i kasnije krali,prodavali humanitarnu , ljudi kupovali puske od sdaovaca da se odbrane hint Memić, kerovodja njiha carovao tunelom, izbaceni generali iz Armije jovo, siber, vikic smijenjen, pokusano ubistvo sefera, ubistva oponenata kao jozo leutar, kriminalna privatizacija nakon rata, milijarde su pokrade na donacijama , milioni za Srebrenicu, fikro malinar ti kupovao kineske usisivace , a prije toga nije placao za maline srebrenickoj bijedi , pa ona epizoda sa prodajom majica sa cvijetom srebrenice na hifi , izdaja revizije tuzbe protiv Srbije, unistavanje privrednih giganata , srozavanje kulture, sporta i obrazovanja, raseljavanje mladih vise je raselila naroda vlast pod SDA kontrolom nego agresija, sebija , korumpirani kadrovi , stranacko zaposljavanje, petljanje u rad islamske zajednice, korumpirano tužilaštvo, itd itd. moglo bi se pisati do sutra sve izdaje SDA u zadnjih tridesetak godina al jok ti neces da ti vladaju woke **** komunjare :urnebes: :urnebes: pa za takve je onda maoca i laganini :wave:

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 27 apr 2023, 20:06

Ne... uzivajmo dok se guse u svojim ****. Najveci dusmani Bosnjaka i drzave Bosne i Hercegovine
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 27 apr 2023, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 27 apr 2023, 20:06

Robust je napisao/la:
27 apr 2023, 20:03
al jok ti neces da ti vladaju woke **** komunjare :urnebes: :urnebes: pa za takve je onda maoca i laganini :wave:
Doci ce maoča opet na mala vrata :kafa:
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Rosicky i 6 gostiju.