Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Btw 'entitetska granica' u Doboju je puna policije. Alkoholičar Helez će raditi sve osim dobrog posla. Čitav vrh SDP-a je u talu sa Dodikom 

Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 27 apr 2023, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Based sagosum sda-ovci
sad vas ganjat ako treba do solomonskih otoka
sad vas ganjat ako treba do solomonskih otoka
Zukan je mangup i takav ti čovjek treba u ovakvim vremenima da pokaže muda kmetu iz Laktaša. Direktno je poručio da nema zajebancije i kakve će posljedice biti ako krene po zlu. Još je aktivan po sastancima sa ljudima širom svijeta.
To je meni uvijek predstavljao problem što od probosanske strane niko nikad nije imao muda da se suprostavi Dodiku, a sa takvim primitivcem se samo može ako imaš još veću budalu da se s njim nateže.
To je meni uvijek predstavljao problem što od probosanske strane niko nikad nije imao muda da se suprostavi Dodiku, a sa takvim primitivcem se samo može ako imaš još veću budalu da se s njim nateže.
Raja prica Zukan znao prevrnuti komplet kafanu... Dosta zajebana persona.
Vjerujem da bi licno zadavio ministra policije RS-a
Vjerujem da bi licno zadavio ministra policije RS-a

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 27 apr 2023, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pravit cemo se slijepi da vrh SDA nije 100x govorio protiv Dodika I prijetio mu da se ne igra odvajnja 

Ne postoji trenutno veće smeće i karakterna truhlost od sekte nipa. Za SDP i našiste barem znaš na čemu si, teški ateisti i mrzitelji svega sto ima veze sa islamom ( pogledati pod melona melak) njihove glasače ćeš lako prepoznati , sdpovi u pripitom stanju sjede pod šatorima na koridama i masnim rukama hvataju pjevacicu , a u slobodno vrijeme sjede ispred piljara na izvrnutim gajbama s nekom jeftinom pivom. Našisti su pak nesto emancipovaniji i oni sjede u malobolje opremljenim objektima pijući neko skuplje pivo ,dok krčme budžete i jašu sa svojim nvo organizacijama. Klasični nehljebi. Barem ja ne znam ni je jednog muslimana praktičara da je toliko polupan da glasa za ove. Ali ova klapa, ovaj skup seoskih varalica iz Nipa je neviđen , prodali se kroz vjeru , cici mici pici , da su promjena , na izbornim listama to sve šljašti od pokrivenih žena ,pravda poštenje pun qrac svega. I na to nasjednu čak i vjernici ,nisam mogao vjerovati kad vidim od koga im dolazi podrška o jbt
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Moj tata tri puta ranjavan u ratu i ti mene zoves "FGR"? Brate... Ja bih prvi branio ovu drzavu
Brat u Americi... nisam otisao, a mogao sam u LA. To je patriotizam.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 27 apr 2023, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zelja da se postavi Vojin u federaciji za ministra, Nermin Niksic Premijer bez 5.000 glasova sad i ovaj IsakTekashi je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:47Sta radi?
Po prvi put imamo ministra vp koji radi svoj posao i ministra odbrane koji direktno prijeti Dodiku da ce biti pometen sa tzv. entitetske granice. Meni dosta.
Gledaj kako radi guza ko meduza.Ministar odbrane Srbije: Helez svojim izjavama tjera Srbe iz BiH
Dosta politicki gresaka, pristajanje na ovo rijesenje koje je jednokratno i samo ide u korist HDZa
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sad si SDA bot ako ne zelis da ti woke liberali I ateisti udruzeni sa krscanima odlucuju o sudbini drzave u kojoj vas ima najvise
Nista ljepse nego kada srpskom polusvetu prodrmas guzove.GG3 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:03Zelja da se postavi Vojin u federaciji za ministra, Nermin Niksic Premijer bez 5.000 glasova sad i ovaj IsakTekashi je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:47Sta radi?
Po prvi put imamo ministra vp koji radi svoj posao i ministra odbrane koji direktno prijeti Dodiku da ce biti pometen sa tzv. entitetske granice. Meni dosta.
Gledaj kako radi guza ko meduza.Ministar odbrane Srbije: Helez svojim izjavama tjera Srbe iz BiH
Dosta politicki gresaka, pristajanje na ovo rijesenje koje je jednokratno i samo ide u korist HDZa
Hvala dragom Allahu pa ide u opoziciju stranka koja je izdala šehide, pale borce, sve istinske patriote i gazije ove države sa onom jadnom revizijom presude. 

Ima nas koji cemo braniti ovo sranje od drzave i tacka. SDA botovi ce nam kopati rovove.
SDA botovi su je I prvi put odbranili I sad ce ako bude potrebe
SDA je u Zastupnički dom BiH ušla sa 16 zastupnika iz Federacije i ukupno osvojenih 725.417 glasova. Također, u Republici Srpskoj su osvojili 184.553 glasa što je bilo dovoljno za još tri zastupnika, ukupno 19.
Prvi izbori nakon Dejtona, SDA botovi sve glasali
Prvi izbori nakon Dejtona, SDA botovi sve glasali

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Amazon [Bot], JayCatwright i 10 gostiju.