BANovici je napisao/la:o dje si Betmen, usta ti ga metnem..Frutek je napisao/la:Đeste ckapi evo betmena![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
BANovici je napisao/la:o dje si Betmen, usta ti ga metnem..Frutek je napisao/la:Đeste ckapi evo betmena![]()
![]()
![]()
![]()
adis.p je napisao/la:BANovici je napisao/la:o dje si Betmen, usta ti ga metnem..Frutek je napisao/la:Đeste ckapi evo betmena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
volimliverpool je napisao/la:Eto odmoriću.Neću se kladiti do subote.Neću,majke mi.
Nego rade li kladionice sutra?
volimliverpool je napisao/la:Moj današnji post na temi Kladionica:
volimliverpool je napisao/la:Eto odmoriću.Neću se kladiti do subote.Neću,majke mi.
Nego rade li kladionice sutra?
Paja is back-Paja je napisao/la:To je istina isto koliko i tvoj potpis, najsportskiji gradovijes kad bi se vadjenje zuba i jahanje magaraca racunalo kao sport
Paja is gigant.Megamon je napisao/la:Paja is back-Paja je napisao/la:To je istina isto koliko i tvoj potpis, najsportskiji gradovijes kad bi se vadjenje zuba i jahanje magaraca racunalo kao sport
Megamon je napisao/la:A ti si basna,jer u basnama zivotinje dobijaju ljudske osobineRE-SU je napisao/la:-Paja je napisao/la:Vidi jedan bio dio ekipe sto osvoji titulu i oni odma najboljiovi kataloncici su komedija
A ti si tragedija![]()
![]()
Misli na KENNYA DALGLISHA.haxonja je napisao/la: King je mali trener i to stoji...
MaGiCa je napisao/la:Momak, jel ti neko drma kavez?Silvio B je napisao/la: ti si stvarno pametan ,mslim ne daj boze pa sta je sa tobom kakvi su ovo prijedlozi ,isto ka da su ostali klubovi majmuni pa niko ne zna koji mu igrac koliko vrijedi .cuj daju nesto za astoria ne vise od 5 heheheheheh nek daju nesto za cavania + amaurija ,kintu storarija sisoka heeh ma daj smiri dozivljaj mariano .
Stvarno smijesno, cuj Kenny Dalglish mali trener. Covjek visok 1.80polga je napisao/la:Misli na KENNYA DALGLISHA.haxonja je napisao/la: King je mali trener i to stoji...
![]()
evo posto mislim da se momak salio u vezi ovoga,pa da ovaj post stavimo na pravo mjestobavarian_bk je napisao/la:Messi kurcina od igraca brateNe gledam cesto tekme Barce ali sam danas imao priliku gledati snimak utakmice protiv Mallorce ... Pa koliko taj momak ima pameti to nije normalno
Kod onog prvog gola mu se lopta odbi na glavu a zelio je primiti , onda dribla dribla i odbi mu se lopta pred njega
![]()
Nebi se cudio da on padne u formi iduce sezone , samo ako ga sreca napustiIma on i znanja brate ali ne toliko ...
Llorente duplo bolji od Zlatan Ibrahimovica
Hajd' iskreno reci jesi li se nasmijao na ovo ili si istomišljenik @haxonje?drH je napisao/la:Stvarno smijesno, cuj Kenny Dalglish mali trener. Covjek visok 1.80polga je napisao/la:Misli na KENNYA DALGLISHA.haxonja je napisao/la: King je mali trener i to stoji...
![]()
![]()
![]()
Kako cu biti istomisljenik kad je covjek srednjeg rasta!volimliverpool je napisao/la:
Hajd' iskreno reci jesi li se nasmijao na ovo ili si istomišljenik @haxonje?
Andres je napisao/la: a svi znamo kako su ih pobjedili ponisten nepostojeci go
alfarouqaminu je napisao/la:Ti
Ja ili ti?
alfa u elemenutDino_TM je napisao/la:Ja![]()
Rizo ili hodza ?
[/quote]MaGiCa je napisao/la:Momak, jel ti neko drma kavez?Silvio B je napisao/la: ti si stvarno pametan ,mslim ne daj boze pa sta je sa tobom kakvi su ovo prijedlozi ,isto ka da su ostali klubovi majmuni pa niko ne zna koji mu igrac koliko vrijedi .cuj daju nesto za astoria ne vise od 5 heheheheheh nek daju nesto za cavania + amaurija ,kintu storarija sisoka heeh ma daj smiri dozivljaj mariano .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.