Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
otkaz mu dati veceras, sramota na koje je grane klub srozao.
Evo ja navijam za Allegrija i volio bi da osvoji sve s Juventusom, ne znam sta je problem. I nastavit cu navijat dokle god je trener, sto me ne sprijecava da pricam objektivno.BuffonGigi je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:55Opet ponavljam, navijati za Allegrija moze samo kreten, ili onaj koji mrzi Juventus, u oba slucaja kreten.
Vjerovatno i najgora utakmica sezone, a bilo ih je losih. S ovakvom postavom ne znam sta se moglo ocekivati, tako da 99% ispadanja ide Allegriju. Imam osjecaj da Bonucci nije igrao jedno 7 mjeseci i sad pocne utakmicu iako kombinacija Danilo-Bremer-Gatti nije bila losa do sad. Klub koji godinama trpi i onda jos produzi ugovor De Scigliu i razmišlja da produzi Sandru zasluzuje ove rezultate. Imam osjećaj da bi Cambiaso iako je klupa u Bologni ovdje bio najbolji bek i to na obje strane. Locatelli jednu odigra vrhunski ko protiv napolija, pa sljedecu nestane. Bremer zasad nikad nije dobro izgledao kad ne igra u sredini u 3, sto je isto vrlo zabrinjavajuće za budućnost.
- Burberry46
- Kontakt:
Zasluzen poraz.
4 poraza zaredom pa da si mi otac treba ga otjerati. Ispod svakog nivoa je ovo, igre nemamo.
Allegri ce pricati svoju pricu i bacati suplje uprava ga mora otjerati.
4 poraza zaredom pa da si mi otac treba ga otjerati. Ispod svakog nivoa je ovo, igre nemamo.
Allegri ce pricati svoju pricu i bacati suplje uprava ga mora otjerati.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bonucci je pomjeranjem Bremera desno uradio na destabilizaciji, a još kao biber po pilavu Sandro od prve.
Trener je tu kriv kao vrata. Loc i Miretti su bili preloši, Chiesa totalno van ritma. Di Maria bezopasan na 30 metara od našeg gola - logika čombe.
Da je obraza Mister vrijeme je, sam mandat stavi na raspolaganje sporazumno se raziđite i to je to.
Trener je tu kriv kao vrata. Loc i Miretti su bili preloši, Chiesa totalno van ritma. Di Maria bezopasan na 30 metara od našeg gola - logika čombe.
Da je obraza Mister vrijeme je, sam mandat stavi na raspolaganje sporazumno se raziđite i to je to.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
akoBogDa
Nisam gledo ali svakako #aljegriOUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja sam malo ublazio bol samarajuci intelektualnu nejac na Serie A temi, ali sutra opet novi dan i nova patnja s ovim ranama od veceras. Treci najplaceniji trener svijeta siguran sam da spava mirno i da ne razmislja o ostavci, jer nakon ovog vise nikada nece naci posao.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Sramota, najlosija utakmica u sezoni, a vjerovatno jedna od bitnijih. Prejak tempo za losu ekipu (u svakom smislu) je dosao na naplatu.
Forza Juve!
Forza Juve!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
Znači sad je i zvanično..ne valja ni jedan igrač u klubu..osim naravno de sciglia.
Haj bar znamo šta nam je činiti.. promijenimo 24 igrača i produžiti maxu ugovor, ipak on to sve drži pod kontrolom.
#ALLEGRIOUT
Allegri: “It’s a shame because we had a good match. We had to do better in the offensive phase, to shoot more on goal. We tried all the way but winning at San Siro wasn't easy."
Ovome treba pomoc ako stvarno misli na ovu prvu recenicu..
Let’s not forget that we played a good 60 minutes against a team that’s in the Champions League semifinals !“
- Max Allegri
Ja ne znam ako smo uobce postojali na terenu..
Ovome treba pomoc ako stvarno misli na ovu prvu recenicu..

Let’s not forget that we played a good 60 minutes against a team that’s in the Champions League semifinals !“
- Max Allegri
Ja ne znam ako smo uobce postojali na terenu..
To je to...trunke stida nema, a jos gore ako stvarno vjeruje u ovo sto prica, onda smo tek nayebali, znaci slijep kod ociju.
Jedno je imati losu sezonu, ne znam, klopp npr...a potpuno drugo je ubjediti sebe pa sve oko sebe u klubu a onda polako ali sigurno i navijace da je ovo stanje sasvim ok,normalno, dobri smo, opustite se, to je to....
Jedno je imati losu sezonu, ne znam, klopp npr...a potpuno drugo je ubjediti sebe pa sve oko sebe u klubu a onda polako ali sigurno i navijace da je ovo stanje sasvim ok,normalno, dobri smo, opustite se, to je to....
Na stranu vaša igra ako se to tako uopšte može nazvati, to niko ne želi gledati a pogotovo navijači Juventusa.
Medjutim, vaši rezultati su u skladu sa kvalitetom rostera, pa možda čak i iznad toga. Previše se tu nakotilo svega i svačega i mister je opet trenutno sa njima 2 u ligi, i plasirao se u polufinale LE. Fakat ne znam sta bi rezultatski mogli više očekivati od ekipe u kojoj igraju Locateli, Paredes, Miretti, Siljo, Sandro... Da se razumijemo, ja mistera nikako ne gotovim, al rezultate ima u skladu sa rosterom pa i iznad toga.
Medjutim, vaši rezultati su u skladu sa kvalitetom rostera, pa možda čak i iznad toga. Previše se tu nakotilo svega i svačega i mister je opet trenutno sa njima 2 u ligi, i plasirao se u polufinale LE. Fakat ne znam sta bi rezultatski mogli više očekivati od ekipe u kojoj igraju Locateli, Paredes, Miretti, Siljo, Sandro... Da se razumijemo, ja mistera nikako ne gotovim, al rezultate ima u skladu sa rosterom pa i iznad toga.
Il Club più titolato al mondo!
Aljegri out!
Nemoj Muxa da mjesamo teze, to o cemu ti pricas je u rangu ovog sranja gdje zivimo na nacin : dobro je, ne puca se.
Najvise para ulozeno, najvece plate, njegova plata najveca u drzavi, medju 4,5 u svijetu...dvije sezone radi...a rezultat u rangu viola, rome, lazia....
A ona famozna statistika o win ratio u velikim mecevima....ne bi nam ni @milanist pozelio takav skor.
Znaci, sutra ujutro da kvara, osimhen i kim osvanu u juventusu, njihov ucinak bi u rangu bremer, dusan, chiesa...razumijes...a ako mislis da su elmas i ostali u vecem rangu u svijetu fudbala nego rabiot, paredes, locateli...grijesis.
Inter sa svojim rosterom iskoluje benficu, mi primimo 7 golova ili kolko vec...znaci veze nemamo sta radimo, kako to radimo nego na misice uzeli 15 pobjeda (par bitnih golova rabiota, keana, di marie....).
Dugorocno? Tuga.
Kratkorocno, epic fail.
Najvise para ulozeno, najvece plate, njegova plata najveca u drzavi, medju 4,5 u svijetu...dvije sezone radi...a rezultat u rangu viola, rome, lazia....
A ona famozna statistika o win ratio u velikim mecevima....ne bi nam ni @milanist pozelio takav skor.
Znaci, sutra ujutro da kvara, osimhen i kim osvanu u juventusu, njihov ucinak bi u rangu bremer, dusan, chiesa...razumijes...a ako mislis da su elmas i ostali u vecem rangu u svijetu fudbala nego rabiot, paredes, locateli...grijesis.
Inter sa svojim rosterom iskoluje benficu, mi primimo 7 golova ili kolko vec...znaci veze nemamo sta radimo, kako to radimo nego na misice uzeli 15 pobjeda (par bitnih golova rabiota, keana, di marie....).
Dugorocno? Tuga.
Kratkorocno, epic fail.
Slažem se da roster nije na nivou, slažem se da je sa ovakvim rosterom uspjeh doći na ova mjesta gdje se trenutno nalazimo, isto tako je i istina da mnoge perjanice nisu bili na nivou zbog inih povreda koje su se izdešavale.
Ali mene najviše što brine je LETARGIJA.
Letargija uprave, gdje ih vidiš da sinoć sjede u stilu b.o.li.me.ku.ra.c gdje jedini Vlahović je nervozan ostali oko njega tabula rasa.
Letargija trenera u stilu Bakira ''dobro je radimo pozitivno, a kuća nam gori krov i gornji sprat, a donji sprat i podrum su potpuno poplavljeni mi se kao miševi talambasamo oko stepenica i hodnika''
Letargija mnogih igrača - facijalne ekspresije su sve rekle
Ima tu žara, ali kratke nam mašice što bi ciganka na sudu rekla.
Vlahović i Kean povrijeđeni
Milik rovit
Paredes i Chiesa totalno van forme
Pogba ne znam je li ukupno skupio 90 minuta ove sezone
Di Maria nije u godinama da igra svako tri dana i nosi igru
Sandro zadnju dobru odigrao nekad 2018 ili 19, rahmetlija na nogama
Bonucci dobar za klupe sada, da se uzdamo u njegov kvalitet i okretnost njet
Loca ne može odigrati svaku dobro, nije to taj kvalitet suhi i još je frajer islužen cijele sezone
Rabiot je odličan ove sezone ali ne može sam
Miretti je potpuno potonuo i uklopio se u sivilo, ne znam zašto nije Fagiolija ubacio, vidjelo se da jede nokte i sigurno bi sve dao da se iskupi za onu grešku
Kostić isto kao i Adrien
Chiesa nije sastavio formu od povreda koje su se samo kalemile
De Sciglio je svakako izbor za klupe, Panita je sa godinama i to je to
Po imenima ok roster, po formi i godinama nije to to.
Ali ali... s druge strane oni su profesionalci, mogli bi i morali pokazati više žara mnogi od njih, a to nije trener uspio da donese, vidljivo je da su planovi često jalovi i individualni, kad se branimo i nekako, kad treba nešto iskreirati onda je to bol za oči.
Igra ne obećava ništa novo, ovi naši mu neće dati otkaz a morala bi njegova glava prva letjeti, jer ovo nije izolovan slučaj, cijelu sezonu na s prati kriza igre.
Ali mene najviše što brine je LETARGIJA.
Letargija uprave, gdje ih vidiš da sinoć sjede u stilu b.o.li.me.ku.ra.c gdje jedini Vlahović je nervozan ostali oko njega tabula rasa.
Letargija trenera u stilu Bakira ''dobro je radimo pozitivno, a kuća nam gori krov i gornji sprat, a donji sprat i podrum su potpuno poplavljeni mi se kao miševi talambasamo oko stepenica i hodnika''
Letargija mnogih igrača - facijalne ekspresije su sve rekle
Ima tu žara, ali kratke nam mašice što bi ciganka na sudu rekla.
Vlahović i Kean povrijeđeni
Milik rovit
Paredes i Chiesa totalno van forme
Pogba ne znam je li ukupno skupio 90 minuta ove sezone
Di Maria nije u godinama da igra svako tri dana i nosi igru
Sandro zadnju dobru odigrao nekad 2018 ili 19, rahmetlija na nogama
Bonucci dobar za klupe sada, da se uzdamo u njegov kvalitet i okretnost njet
Loca ne može odigrati svaku dobro, nije to taj kvalitet suhi i još je frajer islužen cijele sezone
Rabiot je odličan ove sezone ali ne može sam
Miretti je potpuno potonuo i uklopio se u sivilo, ne znam zašto nije Fagiolija ubacio, vidjelo se da jede nokte i sigurno bi sve dao da se iskupi za onu grešku
Kostić isto kao i Adrien
Chiesa nije sastavio formu od povreda koje su se samo kalemile
De Sciglio je svakako izbor za klupe, Panita je sa godinama i to je to
Po imenima ok roster, po formi i godinama nije to to.
Ali ali... s druge strane oni su profesionalci, mogli bi i morali pokazati više žara mnogi od njih, a to nije trener uspio da donese, vidljivo je da su planovi često jalovi i individualni, kad se branimo i nekako, kad treba nešto iskreirati onda je to bol za oči.
Igra ne obećava ništa novo, ovi naši mu neće dati otkaz a morala bi njegova glava prva letjeti, jer ovo nije izolovan slučaj, cijelu sezonu na s prati kriza igre.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Do sada sam podržavao Alegrija jer bukvalno pravi pitu od govana, ali ovo prelazi svaku mjeru...
Sinoć poraz isključivo njegovom zaslugom!
Na stranu sto Imamo maximum 3 igrača za prve postave koji su nivo Juventusa, mora se krenuti dalje.
Napraviti cistku na kraju sezone, prodati sve redom, Vlahović, Chiesa, Marija, Pogba, ostali skart od igrača,...dovesti trenera i nek napravi ekipu za novi ciklus
Sinoć poraz isključivo njegovom zaslugom!
Na stranu sto Imamo maximum 3 igrača za prve postave koji su nivo Juventusa, mora se krenuti dalje.
Napraviti cistku na kraju sezone, prodati sve redom, Vlahović, Chiesa, Marija, Pogba, ostali skart od igrača,...dovesti trenera i nek napravi ekipu za novi ciklus
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.