Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Seniori vs juniori
Ne bih se složio, prije bih rekao Viliam Saliba. Imam osjećaj da bih mu hiljadu epiteta mogao dodijeliti trenutno. Otkako ga nema u ekipi, to nije isti tim. Toliko je doprinosio stabilnosti ekipe da je to nevjerovatno. Od duel igre (osim Tonija), smirenosti, oduzetih lopti, započetih napada, svega, svega.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:18Partey je bio razlog zasto smo u borbi za titulu, Partey je razlog zato sto smo i ispali. Nemas sredine, nemas igre.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ljudi jednostavno ne poznaju igru. Igrati u pocketu je lahko kada je protivnik statican. Problem je kada su protivnici bolji, tu se moras znati okrenuti, povesti loptu sa sobom nekoliko metara. Sve kvaliteti od kojih ribar ne posjeduje.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nije to samo danasnja utakmica, lik kroz citavu karijeru u Arsenalu nije dao naznake da ce od njega ispasti kvalitetan stoper. Cinjenica da je i kod ovog zadnjeg gola lose se postavio i jos na kraju rasirio noge u bloku. Hvala, dovidjenja i prijatno, nije kvalitet za treceg stopera ekipe koja ima ambicije da nesto osvoji.
Holding je nas 4. Ili 5. Stoper i od njegane ocekujem da drzi haalnda.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:26Ljudi jednostavno ne poznaju igru. Igrati u pocketu je lahko kada je protivnik statican. Problem je kada su protivnici bolji, tu se moras znati okrenuti, povesti loptu sa sobom nekoliko metara. Sve kvaliteti od kojih ribar ne posjeduje.
RIBAR je kapiten i nekog po kome svi srvšavaju a lik je ustvari beskoristan kad god netko nije unaprijed skinuo gaće.
Za mene najgori igrač naših najjačih 11.
Ma stoperi ispred njega su i Gabriel i Saliba i White a doveden je i Kiwior..on igra u skladu s onim sto mi znamo da moze i ceg je i on svjestan.chily-rz je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:27Nije to samo danasnja utakmica, lik kroz citavu karijeru u Arsenalu nije dao naznake da ce od njega ispasti kvalitetan stoper. Cinjenica da je i kod ovog zadnjeg gola lose se postavio i jos na kraju rasirio noge u bloku. Hvala, dovidjenja i prijatno, nije kvalitet za treceg stopera ekipe koja ima ambicije da nesto osvoji.
Zasto onda trener ne proba izvuc najbolje iz toga?
Spustit malo liniju..natjerati ribara da dode iznijeti loptu?
Zašto radis sve ono sto Holding ni na pesu ne moze.
Holding 100% nije najslabija karika ovog Arsenala zadnje 3-4 utakmice koliko su drugi podbacili
Arsenal All The Way !
Saka Jesus i Odegard nisu zaslužili da igraju sljedeću tekmu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jarane Parteya nije predriblao samo onaj koji nije ni pokusao. Fizicki ne postoji zadnjih 5 utakmica.bega_afc je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:26Ne bih se složio, prije bih rekao Viliam Saliba. Imam osjećaj da bih mu hiljadu epiteta mogao dodijeliti trenutno. Otkako ga nema u ekipi, to nije isti tim. Toliko je doprinosio stabilnosti ekipe da je to nevjerovatno. Od duel igre (osim Tonija), smirenosti, oduzetih lopti, započetih napada, svega, svega.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:18Partey je bio razlog zasto smo u borbi za titulu, Partey je razlog zato sto smo i ispali. Nemas sredine, nemas igre.
Stoji da je Saliba drugi dio problema, Jesus treci, Ode cetvrti a Zinchenko peti, ali se ne smije zanemariti Partey. Posebno defanzivno.
Celik!3,2,2.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ima u tome istine, @Barcode . Koliko god da ispada kao amater, u 90% tih situacija se nije trebao ni nalazit. Partey pao u formi i samim tim ovaj vezni red nema smisla. Odegaard nije igrac koji moze dirigirat utakmicama. On je samo koristan kad sve radi perfektno iza i ispred njega, sto njemu onda ostavlja prostor da razmislja i ubacuje se na povratne.
@Rosicky
Ko ti je gori, Ozil ili Odegaard
Zanima me iskreno
HOLDING

Čime je Trossard zaslužio da ne počne jedan jedini meč u proteklih mjesec dana da je meni samo znati.
Ko ti je gori, Ozil ili Odegaard

Zanima me iskreno

HOLDING

Čime je Trossard zaslužio da ne počne jedan jedini meč u proteklih mjesec dana da je meni samo znati.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 26 apr 2023, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
- AshburtonG
- Kontakt:
Holding ahhahahahhaha
Parti sam drži sredinu terena sa novog Džakinom ulogom. Sa Salibom i Gabrielom iza leđa je imao bedem, kupili su sve ovo što je on propuštao. Ovako sa Holdingom igra nema nikakvog smisla, prvi gol je to najbolje pokazao. Ne vjerujem da bi se Haland onako othrvao Salibi i još umirio loptu i odigrao lagani pas naprijed.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:44Jarane Parteya nije predriblao samo onaj koji nije ni pokusao. Fizicki ne postoji zadnjih 5 utakmica.bega_afc je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:26Ne bih se složio, prije bih rekao Viliam Saliba. Imam osjećaj da bih mu hiljadu epiteta mogao dodijeliti trenutno. Otkako ga nema u ekipi, to nije isti tim. Toliko je doprinosio stabilnosti ekipe da je to nevjerovatno. Od duel igre (osim Tonija), smirenosti, oduzetih lopti, započetih napada, svega, svega.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:18Partey je bio razlog zasto smo u borbi za titulu, Partey je razlog zato sto smo i ispali. Nemas sredine, nemas igre.
Stoji da je Saliba drugi dio problema, Jesus treci, Ode cetvrti a Zinchenko peti, ali se ne smije zanemariti Partey. Posebno defanzivno.
A znao sam da ce zabit
Zašto Ris Nelson nema više minuta na terenu? Momak zaslužuje igrati minimalno 20-ak minuta po utakmici. Toliko je okretan i toliko problema pravi svojim kretnjama, nevjerovatno da nema veću ulogu u ekipi.
Nije njima stalo uopšte, izgledaju ko skupina jadnika koji su došli samo da što prije odu.
Nikakva žar da se pogine večeras, ništa, nisu ništa zaslužili, sve su sami skrivili, cijeli ovaj pad, niko im nije kriv, ovdje i Artetu ubacujem isto sa manjkom fleksibilnosti što se tiče sastava i snalaženja kad nemamo perfektnih 11 na terenu.
Do sljedeće sezone.
Ramsdale po sredini golove prima ybt
Nikakva žar da se pogine večeras, ništa, nisu ništa zaslužili, sve su sami skrivili, cijeli ovaj pad, niko im nije kriv, ovdje i Artetu ubacujem isto sa manjkom fleksibilnosti što se tiče sastava i snalaženja kad nemamo perfektnih 11 na terenu.
Do sljedeće sezone.
Ramsdale po sredini golove prima ybt

- AshburtonG
- Kontakt:
Mentalitet, mentalitet i mentalitet.
To ne vide samo osobe istih karakternih osobina. Ne moze se zaboravit igranje fudbala preko noci. Od najubojitije ekipe Evrope, do uplasenih curica zadnjih 5 utakmica...
To ne vide samo osobe istih karakternih osobina. Ne moze se zaboravit igranje fudbala preko noci. Od najubojitije ekipe Evrope, do uplasenih curica zadnjih 5 utakmica...
Yebo te Jesus, kako se vratio sve otišlo u qrac.
A što je najžalosnije dobro je odigrao dvije tekme, onu prošlu i večeras za zaborava. Opet ne mogu da ne spomenem da je bez razloga Arteta nabio Jesusa u prvih 11 i Trossard je letio na klupu.
Vidi ovog debila

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto je zanimljivo, najbolji na desnom krilu, a potpuno drugaciji od Sake koji je procitan zadnjih par utakmica.
Na kraju kad crtu podvuces, Arteta je napravio sampionski tim, da bi ga onda unistio glupim odlukama. Trossard nepravedno na klupi, nije ojacao vezu sa Jorginhom umjesto Xhakom, Zin nestao, Nelson dobio ukupno 25 minuta iako je u svakoj minuti bio osvjezenje na terenu. Ubacio frajer Edija da igra lijevo krilo, a Trossard spic...
Celik!3,2,2.
Mlada ekipa, mlad trener. Očigledno je da svi zajedno moraju raditi još jako puno. Ja zaista nemam nikakve zamjerke za ovu sezonu, jer je odigrana iznad svih naših očekivanja. I na kraju krajeva, još uvijek nije gotova.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑26 apr 2023, 23:09Sto je zanimljivo, najbolji na desnom krilu, a potpuno drugaciji od Sake koji je procitan zadnjih par utakmica.
Na kraju kad crtu podvuces, Arteta je napravio sampionski tim, da bi ga onda unistio glupim odlukama. Trossard nepravedno na klupi, nije ojacao vezu sa Jorginhom umjesto Xhakom, Zin nestao, Nelson dobio ukupno 25 minuta iako je u svakoj minuti bio osvjezenje na terenu. Ubacio frajer Edija da igra lijevo krilo, a Trossard spic...
Ovo za Trosara se posebno slažem. Momak je bio u nevjerovatnoj formi, zaista nije bilo smisla forsirati sa Žezusom. Druga stvar, mislim da bi bilo puno bolje imati gladnog Žezusa na klupi i davati mu pola sata po utakmici, nego potencijalno nezadovoljnog Trosara nakon onakvih vrhunskih partija.
- Marsal
- Kontakt:
Zato što je odbio produžiti ugovor i na ljeto je free agent.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.