Druze kako mozes reci da je Hadzic van forme kad ga feja nije ubacio zadnjih 5 utakmica. Znaci nije dobio prilike dok se ovdje konstatno guraju pojedinci koji nista nisu pokazali kad god igraju.JimmyPage je napisao/la: ↑26 apr 2023, 21:37Ma brate nerviraju me ovakva razmišljanja. Uvažavam svaki stav, ali ljudi su toliko nerealni ne kontam. Nisam ni ja neki stručnjak al uključiš malo mozak.fanaticRA je napisao/la: ↑26 apr 2023, 21:24Apsolutno. Trebamo/moramo dopustiti i dati vremena ovom čovjeku koji voli Velež i koji RAdi odličan posao. Zamislimo se (noćni su sati, možemo dati mašti volju), šta bi bilo da je jedan kvalitetan igrač (čitaj Radovac) u veznom redu bio ovu polusezonu samo, te jedan još u obrani. Sa ovim rosterom je Feja digao momčad uveliko. Nadam se iskreno i molim Boga da će upRAva odriješiti kesu (koliko je to moguće zbog RAdova na tribini na ljeto) i da će se dovesti kvalitetna pojačanja. MoRA se definitvno otpusnica dati nekim igRAčimaJimmyPage je napisao/la: ↑26 apr 2023, 21:07Čuj Feja nije ostavio rukopis, svašta će čovjek pročitati.
Pa bolan eno Tuzla city ima bolji roster pa se bore za opstanak. Treba biti prezadovoljan da smo uopšte u situaciji da se borimo za Evropu, skontaj gdje smo bili na polusezoni a gdje evo danas.
Čovjek izvlači 150% od ekipe, ne znam šta se očekuje od ovih igrača da igraju tika taku? Taktika i malo sreće nas je i dovela u ovu situaciju, kad bi mjerili igrački kadar bili bi ko Sloboda ove sezone, malo realnosti nije na odmet. Ima i Široki dobre igrače, svi rade na tome da napred tim i izbore Evropu jbg nije jednostavno.
Ima fula u dovedenim igračima, slažem se, sa nekima se ubode a sa nekima fuli.
Da je lako i jednostavno svake sezone bi bili prvi
Sudija je bio preloš, moglo se i očekivati.
Mogu mislit sljedeću protiv Borca, fuj...
Istina je da se recimo Haskić povrijedi bio bi haos, ali doveden je Hadžić da ga adekvatno zamjeni. To što je on truba i van forme je drugi par cipela. Znači nije da neko u upravi nije mislio o toj zamjeni nego se tako potrefilo da Haskić nema dostojnu zamjenu.
Eno i Željo pokušava Hodžiću oživjeti karijeru pa im ne ide baš. Ne možeš predvidjeti baš sve kako će se odvijati forma i adaptacija nekog igrača. Može biti pun pogodak k'o Lauš ili totalni fejl k'o Hadžić.
Druga stvar u svemu ovome je budžet, koliko para toliko muzike mada ni to nije ključ. Ključ je negdje u sredini
Brate valjda za to postoje treninzi i pripreme za utakmicu. Ja vjerujem da niko sretniji ne bi bio od Feje da ima još jednog napadača u formi. Sa Hadžićem nešto nije ok dok ne igra, ili nije fizički spreman ili se ne uklapa i sistem a kontam šta hoćeš da kažeš. I ja bi volio da sam ga vidio danas, kad smo hvatali rezultat, da je uz Haskića ušao pa da probamo nešto napraviti sa dva špica. Generalno i Leai da je dobio više vremena valjalo bi al eto trener valjda bolje zna…SuperPippo je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:18Druze kako mozes reci da je Hadzic van forme kad ga feja nije ubacio zadnjih 5 utakmica. Znaci nije dobio prilike dok se ovdje konstatno guraju pojedinci koji nista nisu pokazali kad god igraju.JimmyPage je napisao/la: ↑26 apr 2023, 21:37Ma brate nerviraju me ovakva razmišljanja. Uvažavam svaki stav, ali ljudi su toliko nerealni ne kontam. Nisam ni ja neki stručnjak al uključiš malo mozak.fanaticRA je napisao/la: ↑26 apr 2023, 21:24
Apsolutno. Trebamo/moramo dopustiti i dati vremena ovom čovjeku koji voli Velež i koji RAdi odličan posao. Zamislimo se (noćni su sati, možemo dati mašti volju), šta bi bilo da je jedan kvalitetan igrač (čitaj Radovac) u veznom redu bio ovu polusezonu samo, te jedan još u obrani. Sa ovim rosterom je Feja digao momčad uveliko. Nadam se iskreno i molim Boga da će upRAva odriješiti kesu (koliko je to moguće zbog RAdova na tribini na ljeto) i da će se dovesti kvalitetna pojačanja. MoRA se definitvno otpusnica dati nekim igRAčima
Istina je da se recimo Haskić povrijedi bio bi haos, ali doveden je Hadžić da ga adekvatno zamjeni. To što je on truba i van forme je drugi par cipela. Znači nije da neko u upravi nije mislio o toj zamjeni nego se tako potrefilo da Haskić nema dostojnu zamjenu.
Eno i Željo pokušava Hodžiću oživjeti karijeru pa im ne ide baš. Ne možeš predvidjeti baš sve kako će se odvijati forma i adaptacija nekog igrača. Može biti pun pogodak k'o Lauš ili totalni fejl k'o Hadžić.
Druga stvar u svemu ovome je budžet, koliko para toliko muzike mada ni to nije ključ. Ključ je negdje u sredini
Feja vrti 13,14 igraca istih i stalno se zali. Pa pobogu gubis uvedes sve sto imas prema naprijed pa sta bude, svakako gubis. Ne moze me niko ubijediti da Sijamija i Hadzic ne mogu bolje odigrati nego ovaj dvojica gara koji kad udju ne znaju jesu li posli ili dosli a o osnovama fudbalske igre da ne pricamo.
I Brandao se kalio u federalnoj, pitanje je šta bi bilo da je upao u premijer ligu odmah
Bas takoSuperPippo je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:18Druze kako mozes reci da je Hadzic van forme kad ga feja nije ubacio zadnjih 5 utakmica. Znaci nije dobio prilike dok se ovdje konstatno guraju pojedinci koji nista nisu pokazali kad god igraju.JimmyPage je napisao/la: ↑26 apr 2023, 21:37Ma brate nerviraju me ovakva razmišljanja. Uvažavam svaki stav, ali ljudi su toliko nerealni ne kontam. Nisam ni ja neki stručnjak al uključiš malo mozak.fanaticRA je napisao/la: ↑26 apr 2023, 21:24
Apsolutno. Trebamo/moramo dopustiti i dati vremena ovom čovjeku koji voli Velež i koji RAdi odličan posao. Zamislimo se (noćni su sati, možemo dati mašti volju), šta bi bilo da je jedan kvalitetan igrač (čitaj Radovac) u veznom redu bio ovu polusezonu samo, te jedan još u obrani. Sa ovim rosterom je Feja digao momčad uveliko. Nadam se iskreno i molim Boga da će upRAva odriješiti kesu (koliko je to moguće zbog RAdova na tribini na ljeto) i da će se dovesti kvalitetna pojačanja. MoRA se definitvno otpusnica dati nekim igRAčima
Feja vrti 13,14 igraca istih i stalno se zali. Pa pobogu gubis uvedes sve sto imas prema naprijed pa sta bude, svakako gubis. Ne moze me niko ubijediti da Sijamija i Hadzic ne mogu bolje odigrati nego ovaj dvojica gara koji kad udju ne znaju jesu li posli ili dosli a o osnovama fudbalske igre da ne pricamo.
A ne znam druze. Zeljo iscupa Santosa, Mladost Doboj Kakanj Fanima. Onaj u Sarajevu sto je sad ubija. Samo u nas dolaze Brazilci koji veze blage nemaju. Treba dobro provjerit da nam ne podmecu kuhare i konobare za fudbalere.
Bravo majstore!nekoIzMostara je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:57Vi niste normalni, nezz koji vam je vrag. De se malo saberite, stavite na papir prvi dio sezone i drugi dio sezone, od igrackog kvaliteta, broja bodova, i svega pa onda opalite sebi par samara i onda ostavljajte komentare kakve ostavljate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.