Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jesi li ti druze realan ? Za ovu situaciju je kriv samo Denis.ReX je napisao/la: ↑21 apr 2023, 17:04Miske o Denisu.Nažalost, da smo u novembru igrali prijateljske utakmice, Denis Huseinbašić bi se sigurno odazvao. U međuvremenu mu je stigla ponuda mlade reprezentacije Njemačke
O ovome govorim x mjeseci. Iskljuciv krivac za ovu situaciju sa Denisom i Saidom je NFSBIH i niko drugi, koliko god neki pokusavali i da blate Faruka i same igrace. Da nasi kriminalci i uhljupi u NFSBIH nisu bili politicki motivisani jesenas i da su kao sto su trebali, zakati prijateljsku utakmicu sa bilo kim osim yebene Rusije, mi nebi imali ovaj problem i ovakve trzavice sa tim igracima. Da ne govorim da bi selektor imao jedno okupljanje pred kvalifikacijske meceve koji bi mu sigurno pomogli, mogao se mozda pozvati jos neki mladji igrac, da mu se pruzi sansa itd itd. Fuj.
![]()
![]()
![]()
ReX je posebna vrsta ojebine.
Ne znam što je Misimovću crnjak reći da je dao maksimum, ali da je mali glup. Jugosaurus je to odlično rekao u vezi ovog tAlEnTa. Sav fokus treba usmjeriti na Krdžalića.
Barisic bi trebao dobiti poziv, slazem se.zgembo89 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:05Ja mislim,da bi,trebao za naredno okupljanje uzet Leon Barisica iz Osijeka Ivana Basica iz Orenburga Daria Sarica iz Palerma Hamulica iz Tuluza eventualno Halida Sabanovica iz Angersa jedno 4 5 igraca minimalno da ubaci da izbaci neke starije limitirane igrace jer ce opast atmosfera u rep. Bez naboja trke i zelje,a to samo mladji mogu zeljni dokazivanja
On i Barsisic redovni u OsijekuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 apr 2023, 16:50Ovaj Omerovic iz Osijeka ima jako dobar potencijal.
Zasluzio je on njega i ranije. Ne znam zasto je savez stao sa regrutaciom svicaraca iz tadasnje generacije (koja je osvojila prvenstvo zajedno sa Seferovicem i Hajrovicem). Znam da je igrao samo jednu nezvanicnu tekmu za svicu, i to je haman dovelo do odustajanja za njim. On i da aBd zaigra za nas dosao bi nam nesto kao Rahimic u svoja doba, dakle jedva za dva ciklusa i tjt. Prevljak je u toj nekoj krizi, Kodro haman samo zna u madjarskoj zabijati, a Demirovic je enigma za sebe. Dzeki je sve oprosteno, covjek je u godinama i sve dok je tu nam bar sluzi kao moralna podrska ako nista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.