Ma ja sam prije utakmice govorio da on ne treba igrat jer sta je svasta srao i kako se ponasao nebi da je Benzema.vfc1922 je napisao/la:A moj Sreto,izgovori mu ime. Šefko Okić.onog trenutka kad nije htio baciti loptu Džani htio sam u teren uskočiti da mu oba oka iskopam,onom smetlju smečarskom,dabogda svaki trener koji nas vodio dobio h1n1 ako ga više ikad stavi u ekipu bilo koju u bilo kojoj ligi na svijetu. i zato mi nikad nećemo ispuniti tvoju želju da budemo među prvih pet šest ekipa.zato što onakvi igrači,ako se tako mogu nazvati,dobijaju prilike, gdje u onakvoj tekmi,umjesto da je riješe,hoče da se proslave.
nema tu opravdanja drug moj,to odmah treba zatjerati i dati primjer svim budučim igračima koji kroče u Velež.
Neka izvoli svak igrat,ali poslije onog poteza, haj ti sine kupi prnje i MARŠ odavde! a mi čemo se več nekako snači,jer se uvijek i snalazimo.opet nam tekme riješavaju Mrkva,Remtič,Zaim sva trojica skupa mou 2 kilometra pretrčati.i opet su bolji od njih 8 svjetlosnih godina.
Šefko Okič - S I K T E R !
brate ako ti nije frka i ako je u pitanju FM 2011. haj mi samo link daj za patch:D hvala unaprijedammarc je napisao/la:Taman igram managera,i dovodim nekog igraca iz Argentine,18 g.,covjek odbio Barcelonu,At.Madrid,Man.City, Sevillu,Juventus da bi dosao meni u Velez
Bit ce policija obavjestena na vrijeme, nebrinite!Hodza_manLju je napisao/la:Sta nam ima u lijepom Mostaru,dolazil vas organizovano u subotu za Banovice? Lijep pozdrav svima...
Necu moci spavati od briga....fino pitam dolazitel organizovano...drH je napisao/la:Bit ce policija obavjestena na vrijeme, nebrinite!Hodza_manLju je napisao/la:Sta nam ima u lijepom Mostaru,dolazil vas organizovano u subotu za Banovice? Lijep pozdrav svima...
Nebrini bolan, neujedamoHodza_manLju je napisao/la:Necu moci spavati od briga....fino pitam dolazitel organizovano...drH je napisao/la:Bit ce policija obavjestena na vrijeme, nebrinite!Hodza_manLju je napisao/la:Sta nam ima u lijepom Mostaru,dolazil vas organizovano u subotu za Banovice? Lijep pozdrav svima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.