Jeste to tako, samo treba uzeti u obzir da i ostali igraju lopte i nešto se pitaju. Evo u direktnim okršajima za Evropu protiv Želje i Sarajeva neće biti nimalo lako. Možeš odigrati vrhunsku utakmicu kao ovu zadnju, kad neće lopta u gol džaba ti sve.tersnakvadrat je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:40Treba da odigramo kako treba do kraja svoje utakmice i nema zime.
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Do kada važi Joma ugovor?VictoriasFikret je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:42Nadam se da će Kevelj i Alagić otići u Bolonju, u sjedište firme Macron, i s njima potpisati ugovor na 5 godina.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Mucaj igra 

- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Andjusic rjesava listicu 

City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Koliko se bombastično Leai najavljivao na kraju ispade niđe veze.
Ja sam mislio da će biti baš pojačanje, nemoguće da se do sada nije uklopio u sistem igre
Ja sam mislio da će biti baš pojačanje, nemoguće da se do sada nije uklopio u sistem igre
-
- Kontakt:
Pozdrav raja. Da se upišem evo prije utakmice.
Nije bilo puno izbora, s obzirom na izostanke nekih ključnih igrača, pogotovo na sredini terena, a i zbog u21 pravila. Mućaj - Pršeš definitivno najviše zabrinjava. Pršeš odavno ne igra ozbiljan fudbal, Mućaja ne treba ni komentarisat. Ja bih prije s onim malim Kadrićem krenuo, al eto.
Isto tako, više bih volio da Anđušić uđe s klupe, jer nikad nema snage za više od 60-70 minuta, a puno je efektniji kad uđe svjež s klupe.
Ima dosta povrijeđene garde na klupi (Muminović, Ćuković, Karamarko) nadam se da ćemo bar nekog od njih vidjeti do kraja sezone. Ohrabruje i povratak Halilovića, samo što je protiv Zrinjskog izgledao indisponiran totalno.
U svakom slučaju treba ići na pobjedu, protivnik koji nam odgovara u zadnjih par godina i možemo se nadati nečemu bez obzira na izostanke.
Nije bilo puno izbora, s obzirom na izostanke nekih ključnih igrača, pogotovo na sredini terena, a i zbog u21 pravila. Mućaj - Pršeš definitivno najviše zabrinjava. Pršeš odavno ne igra ozbiljan fudbal, Mućaja ne treba ni komentarisat. Ja bih prije s onim malim Kadrićem krenuo, al eto.
Isto tako, više bih volio da Anđušić uđe s klupe, jer nikad nema snage za više od 60-70 minuta, a puno je efektniji kad uđe svjež s klupe.
Ima dosta povrijeđene garde na klupi (Muminović, Ćuković, Karamarko) nadam se da ćemo bar nekog od njih vidjeti do kraja sezone. Ohrabruje i povratak Halilovića, samo što je protiv Zrinjskog izgledao indisponiran totalno.
U svakom slučaju treba ići na pobjedu, protivnik koji nam odgovara u zadnjih par godina i možemo se nadati nečemu bez obzira na izostanke.
-
- Kontakt:
Talenat definitivno posjeduje, ali s obzirom na to da je igrao potpuno amaterski fudbal i amatersku ligu, puno mora da uči, prije svega taktičko postavljanje na terenu, pregled igre, pratit svog igrača, odigrat defanzivu itd, itd... On je tamo valjda navikao da mu se nabije lopta u for i da on prođe na brzinu i zabije gol

Ma Mućaj samo pojačava vezni red.
Realno, nije ni Sijamija od neke koristi.
Ovaj će barem nekom smetati u veznom redu.
Sretno rođeni!
Realno, nije ni Sijamija od neke koristi.
Ovaj će barem nekom smetati u veznom redu.
Sretno rođeni!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Mućaju je danas prekretnica karijere, trenutak istine: ili jufka ili fudbal.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jesam, Brandao je došao kao anonimus a ovoga su svi mediji ispratili. Doduše jer je kao prvi došao u Evropu ali haman zaman neobrušeni dijamant
Mućaj sasvim korektno odradio prvo poluvrijeme, očito je pokazao neki napredak na treningu pa ga je Feja ubacio u prvih 11
Ne znam mozda ja nisam dobro gledao ali jedino sto sam
Upratio je da je uspio trojicu slomiti u minut ipo brat haha. Treba neko flastera danas od nasih na Dejanovicu odigrat vise im je posla od Vukoje odradio. Sreca pa je i siroki kar.ina jer ovo za sad je bas tanko. Valjda udje Halil malo da poveze sredinu i napad.
Zadnja izmjena: Cernica22, dana/u 26 apr 2023, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
19V22
Feji ugovor podebljati ako sa ovim igračima izbori Evropu
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Hajde HALILE ti ga prvi zalilaj majke ti! 

Moj Tarik hoćemo li ikad neki poklon iskoristiti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.