FK Drina Zvornik

debil
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la debil » 28 feb 2011, 11:36

Komitet za takmičenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine odlučio je da se odgođena utakmica 16. kola Premijer lige između Drine i Budućnosti igra 2. marta sa početkom u 14 sati i 30 minuta.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 28 feb 2011, 11:37

debil je napisao/la:Komitet za takmičenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine odlučio je da se odgođena utakmica 16. kola Premijer lige između Drine i Budućnosti igra 2. marta sa početkom u 14 sati i 30 minuta.
Imaš pivu brate :D :D
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 feb 2011, 13:55

& ту & " &???
$ ? су ?,а $ ' (" се ' је ? се $ о " ? ? " " управе) $ се ? $ ¥ "?!
$ & је ¥ $ се ? ",не $ % - " " ? у " " $,- се " о " '.? & &,? су се " $ 3 $ за ? ?,$ се & $ ". :twisted:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 28 feb 2011, 14:07

Sramota, sta se dopusta. Da imalo pravde ovo bi glatko trebalo reg rezultatom 3-0 u korist Buducnosti. Ipak se nadam da im nikakve sumnjive radnje nece pomoci i da ce ih vec Buducnost polahko usmjeriti tamo gdje i pripadaju, u ligu manjeg entiteta. Sretno Buducnosti

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 feb 2011, 14:10

Strauss je napisao/la:Sramota, sta se dopusta. Da imalo pravde ovo bi glatko trebalo reg rezultatom 3-0 u korist Buducnosti. Ipak se nadam da im nikakve sumnjive radnje nece pomoci i da ce ih vec Buducnost polahko usmjeriti tamo gdje i pripadaju, u ligu manjeg entiteta. Sretno Buducnosti
" " & " то је %.? & " на $," ",? $ је " " &. ;)
$ се $ $ " $ репортаже $ " $ у " се ? ?,у " " гора " $ са петерца & " ' " ?,у ? ¥,у " се ? " % је ' $,јер " " ? " у $," је " % ' % за "," " " & " $. А & % & ? " савеза,то - " & првенства за $,? " ' " & " $ стране УЕФА,јер $ ' " ? " ? $,? " $ ",а ? & он се не ? у Сарајеву. ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 28 feb 2011, 14:28

B o X je napisao/la:
prijedoruberalles je napisao/la:bolje da istupite iz lige ionako bi ispali na kraju, ovako malo mozete i ustediti :lol:
pokrite se ušima, da vam nije Vlade ne bi ni igrali u PL, malo malo pa nama treba pomoć, ugledajte se na nas sa budžetom od 150 000 KM imamo sasvim solidan tim...
solidan za plrs :lol:

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 28 feb 2011, 14:40

Stoji to sve, ali ja sam već ovde napisao da je u zapisniku stojalo da je teren spreman za igru i da je samo još potrebno poboljšati linije, i onda je zbog odbijanja kapitena gostiju da potpiše zapisnik utakmica odgođena za 24 sata i to gosti nisu htjeli prihvatiti, nadam se da će danas biti pozitivna odluka, tj. da se odredi novi termin bez obzira što i mi možemo lako dobiti 3:0, nova utakmica je najrealnije![/quote]

Daj ba drug kakve su to price da je teren bio spreman....hocemol postaviti slike pa nek ljudi vide kakav je teren bio?????? Vidim opet pogorsanje vremena,i tesko da ce biti spreman i za srijedu...ali nadam se da necu doci opet zaba u Zvornik...U Banovicima dosta hladno,steglo,smrzlo...ne znam kako je tamo kod vas?

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 28 feb 2011, 15:10

+19drina45+ je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:Stoji to sve, ali ja sam već ovde napisao da je u zapisniku stojalo da je teren spreman za igru i da je samo još potrebno poboljšati linije, i onda je zbog odbijanja kapitena gostiju da potpiše zapisnik utakmica odgođena za 24 sata i to gosti nisu htjeli prihvatiti, nadam se da će danas biti pozitivna odluka, tj. da se odredi novi termin bez obzira što i mi možemo lako dobiti 3:0, nova utakmica je najrealnije!
Daj ba drug kakve su to price da je teren bio spreman....hocemol postaviti slike pa nek ljudi vide kakav je teren bio?????? Vidim opet pogorsanje vremena,i tesko da ce biti spreman i za srijedu...ali nadam se da necu doci opet zaba u Zvornik...U Banovicima dosta hladno,steglo,smrzlo...ne znam kako je tamo kod vas?
Е & $ & $, ? је $ су & " у & ? $ се $ '. То је ".$ то $ се $ на $ $ $ $ не на $ ? $,& " Савез то " $," се ? " у &," ' $ " ? & % не & & $ ? " $ ",$ се не наређује. $ су - & $ $ " ",у ? " је ? $ " ",па ? $ ' $ на основу своје - не % " $ у своју " ",& се " $ ? ' ? ? " $ не $ у $ на $. " & ? $ на терену се ' & & је " не за ?,жао " је " % је управа $ " ? " $ се у & " $ ? $ $ $ на " ",е $ наравно сто $ сто $,? " је ово % "......[/quote]

Potpisujem. Teren je mjerilo,ali isto za odigravanje utakmice u nedjelju mislim da ne bi bilo moguce s obzirom na to kakav je teren bio u subotu. Najbolje bi bilo odigrati tekmu kada bude reprezentativna pauza jer ovako vas travnjak ce otici i nece se oporaviti do kraja sezone. Mislim,da kazem,da je svejedno,odigrala se tekma ili sad ili za 15 dana,svejedno. Svako ima pravo na svoje misljenje,ali na prvo mjesto bi trebalo staviti fudbalere jer igrati po ovakvim i slicnim terenima samo mogu dobiti povrede i nista vise,a to nije nikome u interesu,a vala i ja bih volio doci u Zvornik kad je malo ljepse vrijeme a ne doci i mrznuti se nepuna dva sata na terenu...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 feb 2011, 15:15

Fk Drina je trebala očistiti teren. Ukoliko to nije moglo učiniti 30, moglo je 300 ljudi. Sve ostalo je šuplja priča. Domaćini su odgovorni. Što kaže Amar Osim nisu padale ćuskije i očistićemo Grbavicu, a ako to ne učinimo neka se utakmica registrira 3:0 za Olimpic. Za istu stvar su Budućnost istjerali iz lige. Znači opet braća iz Saveza protiv Banovićana. Sramota.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 28 feb 2011, 15:18

avlami97 je napisao/la:Fk Drina je trebala očistiti teren. Ukoliko to nije moglo učiniti 30, moglo je 300 ljudi. Sve ostalo je šuplja priča. Domaćini su odgovorni. Što kaže Amar Osim nisu padale ćuskije i očistićemo Grbavicu, a ako to ne učinimo neka se utakmica registrira 3:0 za Olimpic. Za istu stvar su Budućnost istjerali iz lige. Znači opet braća iz Saveza protiv Banovićana. Sramota.

nisi u pravu,onda i Slobodi nije trebalo dozvoliti da igra u nedjelju...jer ako su u Zvorniku ocistili snijeg u nedjelju,a ovi nisu htjeli igrati onda je ovo najrealnije da se igra nova tekma...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 28 feb 2011, 15:22

padobranac1978 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Fk Drina je trebala očistiti teren. Ukoliko to nije moglo učiniti 30, moglo je 300 ljudi. Sve ostalo je šuplja priča. Domaćini su odgovorni. Što kaže Amar Osim nisu padale ćuskije i očistićemo Grbavicu, a ako to ne učinimo neka se utakmica registrira 3:0 za Olimpic. Za istu stvar su Budućnost istjerali iz lige. Znači opet braća iz Saveza protiv Banovićana. Sramota.

nisi u pravu,onda i Slobodi nije trebalo dozvoliti da igra u nedjelju...jer ako su u Zvorniku ocistili snijeg u nedjelju,a ovi nisu htjeli igrati onda je ovo najrealnije da se igra nova tekma...
ma trebalo je i slobodi i drini uzet 3 boda i gotovo ... znaci sad ispade svi kubovi koji su ocistili teren budale sto su se mucile i placale ciscenje, drina ce lagano cekat da se istopi pa ce igrat ... mislim nemojte se ljutit, nemam nista protiv Drine, al misli da ovo nema smisla ..
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 feb 2011, 15:22

? $ " / упознат,% " & " терен & је $ " тога " " " јасно " $ знања $ - $ у "???
$ " ствар у $,$ терен у " је &,? на $ $ је просто - " & " " $ $," " $ " $ ",? се у " " " " ? $ је ?.? у " је " пута ",па се ?,? - $ о ",јер " не постоје " " " за све.
& $ - & " - & - &
ФСРС

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 feb 2011, 15:24

Ako želimo biti ozbiljna liga onda je i utakmicu Sloboda - Slavija i Drina - Budućnost trebalo registrovati sa 0-3, jer su domaćini bili dužni da očiste teren, a pošto to nisu uradili slijedi kazna, nema i nema priče.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 feb 2011, 15:24

Razlika je u tome što je Slavija prihvatila novu utakmicu, a Budućnost nije. Željo je jednom Travniku prihvatao tri puta odlaganje utakmice i na kraju je Travnik pobjedio 3:2. Željo je htio da se igra i to je to. Široki nije htio da igra protiv Budućnosti utakmicu naknadno, jer teren nije bio očišćen i Savez je dodjelio bodove Širokom 0:3
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 28 feb 2011, 15:26

forza je napisao/la:

ma trebalo je i slobodi i drini uzet 3 boda i gotovo ... znaci sad ispade svi kubovi koji su ocistili teren budale sto su se mucile i placale ciscenje, drina ce lagano cekat da se istopi pa ce igrat ... mislim nemojte se ljutit, nemam nista protiv Drine, al misli da ovo nema smisla ..
to je poenta,sto bi sloboda i slavija mogli igrati u nedjelju,a buducnost kao nece...

@ avlami...ali nije bilo odgođeno za 10 dana,lupam nego za 24 sata,i nemoj bogati listicu uzimati za primjer o njima se sve zna kakvi su...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 feb 2011, 15:32

? по & $ - ' $ & % $ сезону. ? су " " " Савеза $ са $ ' "!
А " " $ - се ова " са $ " " $ ' ? &," у $ $ се / $ у $.' ту & - & -,$ $ се ту "," ствар у " ствар је у ?,а $ " у ' $ се потпуно не " & " за ? ? " у ? " $ " - ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 28 feb 2011, 15:57

Imam neki utisak da pojedinim navijačima Sarajeva nije drago što se ova utakmica ponovo igra, ne znam, možda sam ja samo umislio ali vidim da su se i na FB organizovali a i dolaze masovno na onaj blog Drine pa vrijeđaju...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 28 feb 2011, 16:13

B o X je napisao/la:Imam neki utisak da pojedinim navijačima Sarajeva nije drago što se ova utakmica ponovo igra, ne znam, možda sam ja samo umislio ali vidim da su se i na FB organizovali a i dolaze masovno na onaj blog Drine pa vrijeđaju...
Jesi li dobar ili namjerno neces da vidis sta se pise,procitaj sta se pise ;)

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 28 feb 2011, 16:14

U Engleskoj se zbog snijega odgađa derbi utakmica Čelsi-Mančester. Ito ne zbog snijega na terenu nego zbog toga što su ulice i prilazi stadionu zaleđeni pa navijači ne bi mogli bezbjedno dći do stadiona. Tako se misli o navijačima i zato je to najgledanija,najjača i najorganizovanija liga. Mislim da nam je svima poznato da se radi klubovima koji imaju jao zgusnut raspored. A sa druge strane ovi naši zapeli za ovu subotu tj vikend i tačka. Nek se igra tempo srijeda-subta i gotovo. Lako bi se onda naknadila i dva-tri odložena kola a ne jedno.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 28 feb 2011, 16:28

B o X je napisao/la:Imam neki utisak da pojedinim navijačima Sarajeva nije drago što se ova utakmica ponovo igra, ne znam, možda sam ja samo umislio ali vidim da su se i na FB organizovali a i dolaze masovno na onaj blog Drine pa vrijeđaju...
Jesi li dobar ili namjerno neces da vidis sta se pise,procitaj sta se pise ;)
nemoj pogrešno da protumačiš moj post, napisao sam "pojedinim" znači to se ne odnosi na sve navijače nego na pojedince.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.