FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Ovo je za crvenog al sudije to ne vide
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Start otvorenim djonom = nema kartona.. Yebem li ti milu majku
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Beduin
- Kontakt:
Mesic dobro prati igru i trazi se u sansama, vrti se tu, ali kontrola lopte i osnovne tehnicke stvari vazda kaskaju. Svaku utakmicu lose primanje, zapleo se i slicno.
Za takve stvari treba i utakmica, iskustva, ali do juniora si morao to savladati pa samo iskistvom to podizati na veci nivo i trpati protivnika.
Za takve stvari treba i utakmica, iskustva, ali do juniora si morao to savladati pa samo iskistvom to podizati na veci nivo i trpati protivnika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mesarska ekipa Trebinje, gasi Ligu ako oni izbore opstanak!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Kakva seljačina ovaj handžić 
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- RollingPaper
- Kontakt:
Beduin moj, ako oni nisu do sada naucili i savladali osnove nemaju oni sta traziti u senorskom fudbal......gledam i ne mogu da vjerujem koliko neznaju.....Beduin je napisao/la: ↑26 apr 2023, 16:35Mesic dobro prati igru i trazi se u sansama, vrti se tu, ali kontrola lopte i osnovne tehnicke stvari vazda kaskaju. Svaku utakmicu lose primanje, zapleo se i slicno.
🔴⚫️
Pranjicu mijenjaj nešto na poluvremenu, kreni malo hrabrije , nece te Leotar napadati 80 minuta nisu Real!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pa jel moguće da se grčevito branimo od ove ekipe. Pa jbt izađi u presing 10 min ljudi će nam sami šansu napravit kad mi ne znamo. Jel moguće da neće ni da pokušaju kontru istrčat..
-
- Kontakt:
Maksimovic i Bekic IN
Mesic i Alic OUT
Mesic i Alic OUT
Da im udarimo presing 10 minuta, garantujem zivotom da bi dali odmah gol. Ljudi veze s vezom nemaju. U federacijskoj ligi bi se borili za ostanak
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije prijatelju do toga sto nece, vec ne znaju..
Klupa je solidna
Pervan,Said,Sasa,Bekic mislim da mogu unijeti malo zivosti u drugom poluvremenu.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Mešić mi je nedefinisan skroz, komplikuje. Niko da preuzme odgovornost i nesto krene napravit prema naprijed, igra se svodi bukvic doda stoperima, stoperi krhaju u napad gdje niko ne prati, kad se lopta spusti lakse dođemo do zadnje trecine, valjda je to i Pranjicu jasno. Ako ove mesare ne dobijemo **** nas i treba.
Ovo mi je i dobro za razliku od utakmice sa Slogom, makar se vise trude u defanzivi.
Ovi sto kazu nasa djeca, prvo nisu djeca, drugo oni ne bi mogli igrati u prijeratnom Radnickom iz Lukavca, ovo odgovorno tvrdim......a sigurno ne bi dogurali do juniora Slobode.....nas Inje bi bio yebeni Inesta za njih komplet, onaj Inje koji zdusno bodri svaku utakmicu Slobode......popisam se na komplet one sto su ih ucili i trenirali......

🔴⚫️
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Jednu smislenu akciju nismo u stanju stvorit, yebem ti zivot i fudbal i ko ga igra sve.
SLOBODA ILI NIŠTA
Razumijem da ne znaju pročitat situaciju kad treba krenut u presing i kako , a kad se treba povuć, al da NE POKUŠAVAJU ni 5 ' to ne mogu da shvatim jbt. Ljudi su tehnički gori od nas. Čega se plaši stručni štab? Da im Handžić ne utrči iza leđa? De jednom u sezoni ubaci 2 krila da probaju šta istrčat.
-
- Kontakt:
Nikad nisam mislio da cu ovo reci, al puno lakse je gledati Civu na beku od Kapeta.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 16 gostiju.