niko ne garantuje da ce deron potpisati novi ugovor sa netsima.eso je napisao/la:lagano, lagano....
btw. Deron Wiliams presao u Netse... toliko o onim teorijama da se moglo sacekati ljeto pa da se on i Melo dovedu kao free agent (priznajem, i sam sam jednom prenio tu teoriju na ovaj forum.
Citao sam da su navodno Knicksi zeljeli DWill-a ili CP3 na ljeto dovesti kao slobodne igrace. Ostaje jos Chris Paul.
James Dolan je rekao jednostavno "bio je prevelik rizik cekati do ljeta" da se Melo dovede.
I niko ne spominje Billupsa. Kao da je on neki outsider koji ulazi sa klupe.
Mislim da ce biti interesantno gledati ovu ekipu Knicksa u narednih 2-3 godine.
Donnie Darko je napisao/la:niko ne garantuje da ce deron potpisati novi ugovor sa netsima.eso je napisao/la:lagano, lagano....
btw. Deron Wiliams presao u Netse... toliko o onim teorijama da se moglo sacekati ljeto pa da se on i Melo dovedu kao free agent (priznajem, i sam sam jednom prenio tu teoriju na ovaj forum.
Citao sam da su navodno Knicksi zeljeli DWill-a ili CP3 na ljeto dovesti kao slobodne igrace. Ostaje jos Chris Paul.
James Dolan je rekao jednostavno "bio je prevelik rizik cekati do ljeta" da se Melo dovede.
Prelazak u NJ-Nets-e je vise radi novca nego radi ljubavi ili slave mada mu je idol Jason Kidd pa mozda zeli njegovim stopama ali cisto sumljam i ugovor mora podpisati jer niko nebi doveo igraca na samo par mjeseci.Po tvojoj teoriji niko ne garantuje da ce Melo ptpisati novi ugovor??Donnie Darko je napisao/la:niko ne garantuje da ce deron potpisati novi ugovor sa netsima.eso je napisao/la:lagano, lagano....
Donnie Darko je napisao/la:pogledaj pres konferenciju derona williamsa i vidjet ces da to nisu teorije. melo je trazio trade u knickse, i sigurno je pao usmeni dogovor da ce potpisati novi ugovor, dok deron williams nije pojma imao da su ga poslali u netse sve dok na tvu nije vidio. ocito nisi dovoljno upucen u situaciju.
i da, jos jednom, nije deron williams sebe trejdao u netse!
Gledao sam i kazem da niko nebi doveo igrca na par mijeseci a za DM-a kazem da 100% potpisati novi ugovor jer od sljedece sezone mijenja se sve sto se tice ugovora i jos akoo si gledao do kraja rekao je kako zeli graditi ovdje boducnost.Donnie Darko je napisao/la:pogledaj pres konferenciju derona williamsa i vidjet ces da to nisu teorije. melo je trazio trade u knickse, i sigurno je pao usmeni dogovor da ce potpisati novi ugovor, dok deron williams nije pojma imao da su ga poslali u netse sve dok na tvu nije vidio. ocito nisi dovoljno upucen u situaciju.
i da, jos jednom, nije deron williams sebe trejdao u netse!
jel ovo treba da bude neka provala? Chkalja.SaltCityAttack je napisao/la:gdje ste vi navijaci Knicksa?..pa dok vam Melo nije dosao samo jedan je bio ovdje ovaj tuzlak New York Knicks nick kako vec....evo vec ste dobili prvu blamazu nakon dolaska velikog pojacanja....zaklase vas Cavsi
...nemate vi odbrane...da nije Wallace otisao iz Bobcatsa, vjerujte da nebi bili 6 u diviziji, vec bi se borili za sedmo ili osmo mjesto za play off
i lakerseNYKnicks Fan je napisao/la:Jbg,desava se,i proslu smo izgubili od njih,**** majku,oni samo dobijaju nas i Clipperse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.