SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Moraše ga botovi iz Brentforda primiti 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ima jedna utakmica iz BL i to sutra.
O cemu ti pricas?

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Rezultatima u farmerskoj ligi, piše ti.kraljttbvb je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:13Ima jedna utakmica iz BL i to sutra.
O cemu ti pricas?![]()
Odmori i napuni baterije,probat cemo neki bod uzeti

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne znam šta je uradio, ali hvala mu i od nas.
Bilo 1-2, obojica pogodili Barsu i sad vodimo 3-2

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Da je dodao OVO, bilo bi 2-0 za barcu i pali bikraljttbvb je napisao/la: ↑23 apr 2023, 19:50Ne znam šta je uradio, ali hvala mu i od nas.
Bilo 1-2, obojica pogodili Barsu i sad vodimo 3-2![]()

Docekasmo i prvi poraz 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Vidis valja nekad i da Lewat zayebe. I bogami nagura ti i na hattrick danas

⚽FK Garaže⚽
Prvi hattrick u sezoni mi je ponisten

Ovaj je valjda priznat

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mogu li ja nekoga naci da igra umjesto Kulese?
Nema lika nigdje, plus sto ne igra, pa se ja i Mokes patimo da klub odrzimo u ligi...
Nema lika nigdje, plus sto ne igra, pa se ja i Mokes patimo da klub odrzimo u ligi...
Igrao bih ja.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:02Mogu li ja nekoga naci da igra umjesto Kulese?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Evo ako moze umjesto Kulese da igra CAGarfia, ubacite ga pa da tipuje vec naredno kolo 

Za pet dana iskucao si 200 postova.. uh. Cek da vidimo ko siCAGarfia je napisao/la: ↑25 apr 2023, 16:06Igrao bih ja.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:02Mogu li ja nekoga naci da igra umjesto Kulese?

Max Allegri
- kraljttbvb
- Kontakt:
Lik je Elvir Bolic, zar ne vidis sliku?Mig_Mig je napisao/la: ↑25 apr 2023, 17:44Za pet dana iskucao si 200 postova.. uh. Cek da vidimo ko siCAGarfia je napisao/la: ↑25 apr 2023, 16:06Igrao bih ja.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:02Mogu li ja nekoga naci da igra umjesto Kulese?
Nema lika nigdje, plus sto ne igra, pa se ja i Mokes patimo da klub odrzimo u ligi...![]()
Isključenja:
U 16 Kolu SS LIGE zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
1 Liga
/
2 Liga
EdinTM87© (FK Potkovice)
3 Liga
MrkiMedo (FK Delfin)
Napomena:
U 16 Kolu SS LIGE zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
1 Liga
/
2 Liga
EdinTM87© (FK Potkovice)
3 Liga
MrkiMedo (FK Delfin)
Napomena:
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
29 SEZONA

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- __Liedson__
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Možemo sacekati provjeru igrača CAGarfia još ovo kolo dok odigramo sa igračem manje protiv tvojih Potkovica, pa ćemo ga onda ubaciti u ekipu za iduće koloMig_Mig je napisao/la: ↑25 apr 2023, 17:44Za pet dana iskucao si 200 postova.. uh. Cek da vidimo ko siCAGarfia je napisao/la: ↑25 apr 2023, 16:06Igrao bih ja.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:02Mogu li ja nekoga naci da igra umjesto Kulese?
Nema lika nigdje, plus sto ne igra, pa se ja i Mokes patimo da klub odrzimo u ligi...![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.