FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Eusebio13

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Eusebio13 » 25 apr 2023, 14:03

BenjooJutub je napisao/la:
25 apr 2023, 13:17
Ali nikako mi ne ide u glavu, zašto ne forsiraju Tela, ako ga toliko hvale? On da je talenat tipa Mbappe, Haaland... Igrao bi svaku utakmicu, bez obzira na godine.

Ja se nadam da griješim, ovo nije moje mišljenje, nisam ga pratio pa da znam kakav je, ali ako uzmemo u obzir kako se ophode prema njemu, sve aludira na to da je prosječan igrač.
Haaland i Mbappe su Messi i Ronaldo nove generacije,niko nije na njihovom nivou
A Tel je nedavno napunio 18 ,moguce da mu tijelo nije jos spremno da odigra hiljade minuta najveceg nivoa fudbala
Jbg nije svako Mbappe

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 25 apr 2023, 14:05

To je nerezonski potez uprave, bilo bi bolje da su doveli nekog 19-20 godišnjaka da ima realne šanse da se nametne, jer sa 18 si ipak još prezelen. Inače, Tel ima potencijala ali kako ga ubaciti sad kad je svaka utakmica biti ili ne biti.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 25 apr 2023, 14:27

Ma kad smo bili na sva 3 fronta nogiraše Nagelsmana, forsiraj sad i Tela, siguran sam da neće odmoći s obzirom na ostali kadar. Šta više, nisu ni Mulać, Mane i sl ništa doprinijeli a tu su svaku utakmicu.
Mia San Mia

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 25 apr 2023, 14:48

Veliki klubovi nemaju vremena da razvijaju igrače na tako bitnoj i usamljeničkoj poziciji - da je neki štoper ili bek koji igra u paru sa više igrača može ali 9ka sama da nosi napad ekipe koja se bori na 3 strane a nije odigrao prije toga 100 minuta profesionalnog fudbala ne može. Taj igrač kad zapne i kad bude gusto mora da ponudi, nema se kad da čeka ili razvija. Uredu ako ti je politika kluba farma, onda ok, dovedeš za 10, platiš ga još 10, a prodaš za 50 i super. Ako šta osvojiš još bolje. Ali to nije klub koji ima ambicije, ne samo ambicije nego i praksu, da osvaja sve trofeje.

Politika kluba mi se čini da ide logikom što više dovedem potencijalnih talenata za koje ću dati kikiriki to će biti veće šanse da ćemo potrefiti novog Messija, ali na žalost načekat će se, a i trener koji je pod konstantnim pritiskom nije lud da pušta nekog mu se uči na živim utakmicama. Fino je i krasno dovest nekog za 5 a on se pretvori u 120 miliona, ali fudbal nije igrica na računaru.

Recept za uspjeh su novac, strpljenje/vrijeme i znanje. Ko ne da pare on mora dati vrijeme i potrefiti pravog trenera+direktora, a onaj ko bi preko noći nešto za kikiriki, taj neće ništa dobiti. Nama navijačima ne odgovara da se to razvlači zato mi težimo da naši klubovi kupuju što skuplje i da imamo najbolje trenere. Meni je to ok da se čeka, ako je taj plan jasan i transparentan, ali ako mi muljaš ili ne znaš kako onda u upravi trebaju da padaju glave.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 25 apr 2023, 15:29

Mi smo pop.ušili, a uprava dokazala da smo FC Hollywood. Nešto je truhlo u državi Bavarskoj, a to nešto treba mijenjati. Nema te osobe koje će reći da je ok u onakvom periodu promijeniti trenera. Pa dovesti trenera koji je u prethodna dva kluba nogiran.
Mia San Mia

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 25 apr 2023, 15:35

Moze Fullkrug umjesto Osimhena :rol:
Zato smo tu gdje jesmo :kafa:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 apr 2023, 15:48

A bi li vi dali 150 miliona za Osimhena, onako iskreno?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 apr 2023, 15:53

Bundesliga je napisao/la:
25 apr 2023, 15:48
Nemas izbora nikakvog trenutno, koja je po tebi bolja alternativa?

Ne treba 150mil ali 100mil i nekog igraca im uvali, uzeli bi nekoga sigurno, ili 100mil + 20 bonusi. Ovo ostalo sve nema ni potencijal da bude nivo Bayerna a kamo li trenutni kvalitet. Takvo je trziste, od Kolo Muanija, Rasmusena, Lautara i raznih takvih cemo tapkati u cetvrtfinalu ko i svake godine.

Dio toga finansirati prodajom igraca, ima ovih koji sisaju a od njih nikakve koristi nema, moze se tu skupiti 40ak miliona valjda.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 apr 2023, 15:57

harden je napisao/la:
25 apr 2023, 15:53

Ne treba 150mil ali 100mil i nekog igraca im uvali, uzeli bi nekoga sigurno, ili 100mil + 20 bonusi. Ovo ostalo sve nema ni potencijal da bude nivo Bayerna a kamo li trenutni kvalitet. Takvo je trziste, od Kolo Muanija, Rasmusena, Lautara i raznih takvih cemo tapkati u cetvrtfinalu ko i svake godine.
Pa nemaš nekog izbora kao što sam i rekao. Samo znam da ti je ogromna kocka davati 150 miliona za Osimhena. Nije Bayern PSG kojemu te pare ništa ne znače. Problem je što oni njega neće pustiti ispod 130-140 miliona jer su za njega zainteresovani i PSG i engleski klubovi. Muani nije kako treba ni napadač, više krilo igra i pitanje je kakav je na postavljenu odbranu. Ove ostale ne treba ni spominjati.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 25 apr 2023, 16:04

Kocka ili ne, to su pravila igre. Neko će se kockati, neko neće, neko će osvojiti, neko neće. Vjerujem da su šanse veće za osvojiti LP sa napadačem od 100 mil, nego li sa onim od 5, sad koliko ne znam. To će neko baciti na papir i vidjeti šta se dobija ili gubi.

Eusebio13

Post Postao/la Eusebio13 » 25 apr 2023, 16:06

25 apr 2023, 15:48
Naravno, on je igracina

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 apr 2023, 16:08

25 apr 2023, 15:57
harden je napisao/la:
25 apr 2023, 15:53

Pa nemaš nekog izbora kao što sam i rekao. Samo znam da ti je ogromna kocka davati 150 miliona za Osimhena. Nije Bayern PSG kojemu te pare ništa ne znače. Problem je što oni njega neće pustiti ispod 130-140 miliona jer su za njega zainteresovani i PSG i engleski klubovi. Muani nije kako treba ni napadač, više krilo igra i pitanje je kakav je na postavljenu odbranu. Ove ostale ne treba ni spominjati.
Al to je tako, kockati se mora. Kockali su se i oni kad su dali 80mil na njega pa im se isplatilo, donio titulu i jos ce ga masno naplatiti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 25 apr 2023, 16:14

GOAT menadzer Ulrich je rekao svoje. Muani je 90% novi igrac Bayerna.

Dobit ce Napoli 150 od nas al u kurcu.
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 25 apr 2023, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 apr 2023, 16:15

sljivo je napisao/la:
25 apr 2023, 16:04
Kocka ili ne, to su pravila igre. Neko će se kockati, neko neće, neko će osvojiti, neko neće. Vjerujem da su šanse veće za osvojiti LP sa napadačem od 100 mil, nego li sa onim od 5, sad koliko ne znam. To će neko baciti na papir i vidjeti šta se dobija ili gubi.
Nije to baš tako, timovima poput PSG-a to nije kocka jer imaju para na bacanje. Bayernu jest.
harden je napisao/la:
25 apr 2023, 16:08
Al to je tako, kockati se mora. Kockali su se i oni kad su dali 80mil na njega pa im se isplatilo, donio titulu i jos ce ga masno naplatiti.
Ma kakav Napoli i kocka. Niko od njih ni ne očekuje da svake godine osvajaju ligu, kup i da daleko guraju u Ligi Prvaka. A tim su sličan poput Dortmunda u tome da uvijek mogu prodati igrača. Tako su PSG-u prodali Cavanija i Lavezzija.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 apr 2023, 16:35

25 apr 2023, 16:15
Ma kakav Napoli i kocka. Niko od njih ni ne očekuje da svake godine osvajaju ligu, kup i da daleko guraju u Ligi Prvaka. A tim su sličan poput Dortmunda u tome da uvijek mogu prodati igrača. Tako su PSG-u prodali Cavanija i Lavezzija.
Pa sta ti mislis da je njima bilo svejedno i da su iz zayebancije dali 80mil za Osimhena? Narsvno da su se tu kockali, njima to znaci ko Bayernu 250mil. Nemaju iste ciljeve ko Bayern naravno al itekako se kockaju.

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 25 apr 2023, 16:45

Nama bi ovo ljeto moglo odrediti sudbimu za narednih 5-6 pa i vise godina.
Ako se baci 100+ mil na napadaca i bude fulla,jos i ovi ostali da nastave u ovom ritmu kao ove sezone mislim da ce to biti udarac od koje bi se oporavljali godinama.
Naravno u slucaju da bude uspjesno onda bi se sve ovo brzo zaboravilo.
Sad kako ce Tuchel sve posloziti,hoceli ujediniti ove nase zvjezde,rjesiti se visaka vidjecemo.
Ali da je lose jest bas,u najgorem periodu mi moramo rizikovati i uloziti rekordnu sumu za napadaca kad je izbor realno premal a cjene nenormalne.
Pa ispasce da su osmihen i muani skuplji od halanda

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 25 apr 2023, 17:05

Napoli je platio Osimhena 70-80mil, a koliki je njihov budzet, a koliki Bayerna?
Ljudi su uspjeli uvalit Higuaina Juveu za 90 mil, zasto ne bi Osimhena za 120-130 mil.
Ako nece Bayern, ima ko hoce.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 apr 2023, 17:39

Elber111 je napisao/la:
25 apr 2023, 16:45
Nama bi ovo ljeto moglo odrediti sudbimu za narednih 5-6 pa i vise godina.
Ako se baci 100+ mil na napadaca i bude fulla,jos i ovi ostali da nastave u ovom ritmu kao ove sezone mislim da ce to biti udarac od koje bi se oporavljali godinama.
Naravno u slucaju da bude uspjesno onda bi se sve ovo brzo zaboravilo.
Sad kako ce Tuchel sve posloziti,hoceli ujediniti ove nase zvjezde,rjesiti se visaka vidjecemo.
Ali da je lose jest bas,u najgorem periodu mi moramo rizikovati i uloziti rekordnu sumu za napadaca kad je izbor realno premal a cjene nenormalne.
Pa ispasce da su osmihen i muani skuplji od halanda
Haaland je imao klauzulu fiksnu, kad je potpisvao ugovor znao je da ce tad napustiti BVB i da je tu na toliko i toliko sezona. A tako ce ti uvijek biti sa napadacima jer ih je sve manje i manje, a igraci generalno skuplji.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 26 apr 2023, 16:51

Izgleda da su nasoj golmanskoj legendi dani odbrojani u Bayernu.

Izvadite kokice, krece The Uli Hoeneß Show :kafa:

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 26 apr 2023, 19:59

sta je ovo rasulo kod nas evo sad i Lukas Hernandez prokurvo se ,zena ga blati na javnim mrezama aaaa uuuu brate ,rasusmo se ko mirzino jato
Pravda za Tyson Furya

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.