Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Najjace je kad italia spominje deblilanu, debile koji prate klub, bolesnike, itd.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Nemaju kinte za novog trenera. Kakvi ublehasi vode klub.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Koprcas se..
Juventinisimo(sa jednim s, po "naski") NIKADA ne kopira nicija misljenja, a ti kad nadjes bilo gdje, bujrum, postaj..da raja vidi...

Postove sa informacija, naravno da kopiram...pa nisam ja novinar da ih pisem, niti se time bavim

Juventinisimo je puno puta pisao o farsopoliju, kako sam prije zivio tamo, pratio, citao...ali eto, nemam veze..

O pritisku na sudije koje traju decenijama, ma svega necega...u to vrijeme ja bio lud...

I za oduzimanje bodova sam pisao, kako smo TARGET...samo, bilo je duzih postova, a to tebi "promakne".
Da ne spominjem da sam najavljivao da nema nikakvog kriminala, da drugi rade iste stvari, da nema zakona o tome...itd..
Pisao i o capital gain, kako funkcionise nakon 2-3-4 godine nakon kupovine igraca, kako se amortizuje, itd..
Ove stvari nisam ni od koga "prepisivao"..nemam potrebe, imam pameti koliko imam, shvatam na svoj nacin i komentarisem...pa ko voli..

Ja, za razliku od tebe i kad pogrijesim(a pogrijesim kijamet puta), popustim sa tvrdoglavoscu

Zna brat Italija najbolje...Cak sam i Kiksera pohvalio na EP

A znam(o) dobro i ko kopira, mene licno si kopirao nekoliko puta, samo malo preuredis i onda na seria A to ponavljas po stotinu puta...tako da logicki ispadne da si ti to prvi pisao..tebi to valjda nesto znaci...nije problem, halalim ti...

Eto, da drug iz sekte zna kad vec pita..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Pa nije Alegri za to odgovoran, nego onaj ko ga bira, jesi sad skontao, da nije do njega, on je takav kakav jeste.JuventinoVero je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:52Al ga se ne rješavamo, to je problem..kontaš?Padovan je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:54Alegrija se rijesis za 5 minuta, kontas sad ?JuventinoVero je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:45
Zato nam je allegri jača strana a sve ostalo treba mijenjati.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Juventinisimo
Bukvalno te ne citam, ništa licno, ne dopada mi se kako pises, insinuiras, smiley-i, zagonetno pisanje, kopiranje predugih tekstova, pokušaj lirike, no hard feelings, svaka insinuacija da bilo šta tvoje ili ičije kopiram je presmiješna. Valjda i ti i Italia i co ne znate sta vise od sebe pa halucinirate. Na ovom forumu sam od rijetkih sa uvijek sopstvenim stavom o stvarima. A zato imam i ratove sa likovima koji ne smiju izustiti ništa, baciti predikciju, a onda se javljaju kao generali poslije bitke. Ne podnosim te likove. A kopirao nikoga nisam, postoji razlika kada svoj stav potkrijepim vecinskim mišljenjem Italijana sa VS npr. Logicno da cu to iskomentarisati jer je to najveci i najvažniji portal Juventusa na svijetu. A i tamo uopce nije situacija da se sve poklapa s mojim misljenjem, nasuprot. I tamo je Paratici crna ovca, place se za parmakom Kulusevskim, De Ligt ne valja, Dušan nema pojma. Tako da opet to imputiranje tebe i Italije je očajno kao i ovo poredjenje sa siamom, uz imbecila milanistu najogavnije 2 osobe na ovom forumu. Gnusam se da u recenici budem s ta 2 morona.
Bukvalno te ne citam, ništa licno, ne dopada mi se kako pises, insinuiras, smiley-i, zagonetno pisanje, kopiranje predugih tekstova, pokušaj lirike, no hard feelings, svaka insinuacija da bilo šta tvoje ili ičije kopiram je presmiješna. Valjda i ti i Italia i co ne znate sta vise od sebe pa halucinirate. Na ovom forumu sam od rijetkih sa uvijek sopstvenim stavom o stvarima. A zato imam i ratove sa likovima koji ne smiju izustiti ništa, baciti predikciju, a onda se javljaju kao generali poslije bitke. Ne podnosim te likove. A kopirao nikoga nisam, postoji razlika kada svoj stav potkrijepim vecinskim mišljenjem Italijana sa VS npr. Logicno da cu to iskomentarisati jer je to najveci i najvažniji portal Juventusa na svijetu. A i tamo uopce nije situacija da se sve poklapa s mojim misljenjem, nasuprot. I tamo je Paratici crna ovca, place se za parmakom Kulusevskim, De Ligt ne valja, Dušan nema pojma. Tako da opet to imputiranje tebe i Italije je očajno kao i ovo poredjenje sa siamom, uz imbecila milanistu najogavnije 2 osobe na ovom forumu. Gnusam se da u recenici budem s ta 2 morona.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Postoji i opcija ostavka, ali za to allegri ne zna..nema tu časti ne boj se.Padovan je napisao/la: ↑24 apr 2023, 00:28Pa nije Alegri za to odgovoran, nego onaj ko ga bira, jesi sad skontao, da nije do njega, on je takav kakav jeste.
#ALLEGRIOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ali si procitao za LocaPogba je napisao/la: ↑24 apr 2023, 00:38Juventinisimo

Predikcije bacas, pa ih mijenjas, pa uredjujes, pa ponavljas...prvo Inter sampion, pa Juve, pa Milan, pa Napoli...nije mi jasno zbog cega mislis da bas MORAS biti u pravu?
Svi mi pogrijesimo...ti do sada nisi nikad..

Ja svoju tabelu serie A izbacio nakon, haman 5 kola...ti nisi...i onda "ratujes" sa nekima

Pa samog si sebe citirao stotinu puta...ja licno vidio zadnjih godina nekoliko puta, da moje upise preuredis i ponavljas na serie A...nisam ti htjeo nista reci prije..ali spremda drug pita..pa eto..da zna..
Eto, mi nemamo svoje stavove, samo ih ti imas...uzivaj..
Arogantan si...ako vec ne citas moje postove, ne treba ni da se javljas sa "nisam procitao"...samo zaobidji, nisam te natjerao da citas svejedno..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
ODLAZI NEZNALICOOOOO
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Doslovce pljunuti Siamo, nazalost. Sve situacije i fakte ces rado anulirati i zanemariti, samo da bi istaknuo onaj primarni hejt kojeg nosis sa sobom. Evo ti i vecerasnji primjer, tebe uopste ne zanima to sto smo ovako ogavno pokradeni; sto nas neko direktno sabotira godinama u ovakvim i slicnim situacijama; sto cigani slave pobjedu na osnovu kradje; sto su zabili i gol preko penala koje nama sviraju; i sve ono 50-50% situacije. Svu tu nepravdu koja je ucinjena NASEM JUVENTUSU zanemarujes samo da istaknes i jos naglasis: nista me ne zanima, nismo ni zasluzili jer allegri je smece.
I tu prestaje sva rasprava, jer ti ne shvatas kakvu provokaciju uputis ovoj "drugoj" strani navijaca Juventusa. Ja automatski tebe i takve komentare svrstavam u kos ljudi koji danas navijaju protiv i mrze svoj klub samo zbog opsesije sa trenerom = stavovi onog bolesnika iz hrvatske. Mozes biti protiv igraca, trenera, uprave, cistaca, ali nikad protiv svog kluba.
I tu prestaje sva rasprava, jer ti ne shvatas kakvu provokaciju uputis ovoj "drugoj" strani navijaca Juventusa. Ja automatski tebe i takve komentare svrstavam u kos ljudi koji danas navijaju protiv i mrze svoj klub samo zbog opsesije sa trenerom = stavovi onog bolesnika iz hrvatske. Mozes biti protiv igraca, trenera, uprave, cistaca, ali nikad protiv svog kluba.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Realno, sada hladne glave, i mi bi trazili faul da je nasem igracu onako lopta izbijena.
Isto tako bi odmahnuli rukom da nama u 16 padne neko kao Cua sto pade pred njihov gol.
I to bi bilo lahko progutati da nije cinjenica da svaki puta ove neke "slobodne procjene" ne odu na kontra stranu jer nas neko uzeo na zub.
Potpuno druga tema: besmislen fudbal igramo, napadamo izrazito predvidljivo, nema tu kvaliteta da se iz 2 ili 3 prelaska centra napravi nesto (zato sto nema vise teveza i onog pogbe) nego su tu sad kostic i rabiot.
To je ono to nas yebe druze sudija, nema vise individualnog kvaliteta da rjesava male utakmice nego se nesto mora i kreirati, a to jednostavno ne radimo.
Daj Boze da grijesm, ne moram sutra hljeba vidjeti, ali mislim da nista bolje nece biti ni dogodine ni do one tamo itd sa ovim ljudima na klupi.
Daj ti mili Boze da se varam, pa da odigramo sezonu kako dolici nekome sa 38 titula, a ne da sa 20 i kusur bodova zaostatka iza lobotke i elmasa proglasavamo korektnom sezonom.
Isto tako bi odmahnuli rukom da nama u 16 padne neko kao Cua sto pade pred njihov gol.
I to bi bilo lahko progutati da nije cinjenica da svaki puta ove neke "slobodne procjene" ne odu na kontra stranu jer nas neko uzeo na zub.
Potpuno druga tema: besmislen fudbal igramo, napadamo izrazito predvidljivo, nema tu kvaliteta da se iz 2 ili 3 prelaska centra napravi nesto (zato sto nema vise teveza i onog pogbe) nego su tu sad kostic i rabiot.
To je ono to nas yebe druze sudija, nema vise individualnog kvaliteta da rjesava male utakmice nego se nesto mora i kreirati, a to jednostavno ne radimo.
Daj Boze da grijesm, ne moram sutra hljeba vidjeti, ali mislim da nista bolje nece biti ni dogodine ni do one tamo itd sa ovim ljudima na klupi.
Daj ti mili Boze da se varam, pa da odigramo sezonu kako dolici nekome sa 38 titula, a ne da sa 20 i kusur bodova zaostatka iza lobotke i elmasa proglasavamo korektnom sezonom.
Allegri in big games since his return:
31 games
7 wins
8 draws
16 defeats
scored 34
conceded 50
22% win percentage
scored more than 1 Goal only 6 times in 31 games.
Nesto se Mora mjenati…
31 games
7 wins
8 draws
16 defeats
scored 34
conceded 50
22% win percentage
scored more than 1 Goal only 6 times in 31 games.
Nesto se Mora mjenati…
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vidis, i ova statistika je hejt prema Allegriju, mogla se ona posloziti i da izgleda tako da nije vise od 50% poraza, recimo da se Monza ubaci u ove velike utakmice, ili Salernitana...ups da, i od njih smo izgubili.
Ovo je najveci corsokak u kom je klub bio jos od Serie B. Imas pod ugovorom katastrofe koje lome i unistavaju sve sto valja u klubu, a nemas lovu da priustis bolje. Mozda cak i ima para, nego neko nece da prizna da je pojeo gofno dovodjenjem pogresnih ljudi u klub. Max Allegri bi u svakom ozbiljnom klubu bio bivsi nakon ovih zadnjih 6 ligaskih utakmica, makar i nisam za promjene preko noci, ali sve sto (ni)je uradio ove sezone, plus ova ogavna forma, trebao je popiti cipelu u gujicu ko zgradu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Druze uprava ga dovela, oni treba da ga rijese, glavni uzork svih problema je tu, Alegri je samo jedan od tih problema. To sad da li ima casti ili nema, nije tema ove diskusije.JuventinoVero je napisao/la: ↑24 apr 2023, 00:55Postoji i opcija ostavka, ali za to allegri ne zna..nema tu časti ne boj se.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Covjek prica o narednoj sezoni, boli ga rinaka sto je dvije sezone bacio u ambis, a u midtime-u unistio sve tragove postojanja igranja fudbala u klubu.
Al eto, uvijek ima iduca sezona
Ps. A imati losiji skor od pirla kojeg su svi ismijavali...e to treba znati....

- Juventinisimo
- Kontakt:
Italia je napisao/la: ↑24 apr 2023, 01:26Doslovce pljunuti Siamo, nazalost. Sve situacije i fakte ces rado anulirati i zanemariti, samo da bi istaknuo onaj primarni hejt kojeg nosis sa sobom. Evo ti i vecerasnji primjer, tebe uopste ne zanima to sto smo ovako ogavno pokradeni; sto nas neko direktno sabotira godinama u ovakvim i slicnim situacijama; sto cigani slave pobjedu na osnovu kradje; sto su zabili i gol preko penala koje nama sviraju; i sve ono 50-50% situacije. Svu tu nepravdu koja je ucinjena NASEM JUVENTUSU zanemarujes samo da istaknes i jos naglasis: nista me ne zanima, nismo ni zasluzili jer allegri je smece.

Tako je brate...NIKADA kontra Juventusa...svim ovima, sto prizeljkuju poraze Juventusa, da bi otjerali JEDNOG covjeka...

Zamisli, raduju se da ne idemo u CL...

Sta oni znaju? Nikada nisu bili na tribinama, niti su igrali fudbala...Igrati u obdanistu nema vrijednosti, trebaju da se naviknu vec...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Slijedeća utakmica, protiv Bologne, je bitnija nego protiv Intera sutra. Tu je pobjeda pod moranjem. Ako se izgubi četvrta u nizu, to je za otkaza. Kratko i jasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.