FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Pa do sada je nekoliko puta ponovljeno da ce se traziti napadac i vezni igrac te ce se ostatak ekipe popuniti kako drugi igraci budu odlazili.
Ne treba zaboraviti da ce Bayern i ove godine lijepo profitirati od prodaje, pogotovo igraca koji su na posudbi i koji ce vrlo vjerovatno ici na transfer listu a treba dodati i drugi tim koji se redovno prati od strane skauta.
Ne treba zaboraviti da ce Bayern i ove godine lijepo profitirati od prodaje, pogotovo igraca koji su na posudbi i koji ce vrlo vjerovatno ici na transfer listu a treba dodati i drugi tim koji se redovno prati od strane skauta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Što se tiče Hojlunda njega je otkrila skauting služba Sturma, koja zadnjih godina slovi za bolju od Red Bullove. On bi mogao biti "novi Haaland" ali javnosti je teško povjerovati u to pogotovo kada ga nigdje nije bilo do prije par mjeseci.
Ali opet kažem, ako su ovi iz Sturma u njemu vidjeli nešto, znači da će momak izrasti u svjetsku klasu.
Ali opet kažem, ako su ovi iz Sturma u njemu vidjeli nešto, znači da će momak izrasti u svjetsku klasu.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 24 apr 2023, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bayernu ne treba talenat, već izgrađen napadač koji odmah može pomoći. A takvih je malo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vratiti Tilmanna i njemu pridodati Tela i Cupu da otkidaju minute i za 3 godine imamo dva napadaca svjetske klase. 
Vjerujem da je izbor nevjerovatno tezak jer su u opticaju 3 ili 4 igraca no mene sto se tice treba se ipak posvetiti Kaneu, bez obzira na njegove godine.

Vjerujem da je izbor nevjerovatno tezak jer su u opticaju 3 ili 4 igraca no mene sto se tice treba se ipak posvetiti Kaneu, bez obzira na njegove godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nama treba klasa u napadu a ne još neki talent kojeg treba čekati.Osimhen je prva opcija drugi nisu na nivou da mogu utrpati 40-50 golova po sezoni a opet koštaju puno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ko sto neko rece propali Icardi ce nam biti jedina opcija. Uprava ce reci skupo drugo, evo ima sta ima, rehabilitirar cemo ga.
Napoli want €150m for Victor Osimhen. The Nigerian striker wants to join Bayern. No negotiations between clubs yet. There's a first idea of a potential swap deal with Sadio Mané - however, Napoli cannot afford the Senegalese's wages [@Plettigoal, @SkySportNews]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I još ako ga uklopimo u sistem

Zezam malo, jer često pominješ sistem.
Samo krupan, visok, beskompromisan i da nije mutav sa loptom.
Mandzukić! Ima li gdje takvog ili sličnog profila?
Malo mi je crnaca preko glave

Još ću jednom ponoviti, ako bude mogučnosti i obostrane želje, prvi pik je Vlahović. On je uznapredovani Mandzukić.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Da Shick i Haller nisu nagraisali..
150mil je sasvim realna cijena. 

Ovaj naš Hernandes ima problema i na privatnom polju.
Ludi milojko udara mrkvice gdje stigne. Ljubomorna supruga zna sve o zadnjoj aferi i tu se ne zaustavlja , nego su sve prilike da je par pred razvodom.
Ili je Bildu nedostalo materijala ili su ovom s razlogom sjeli na grbaču.
Ludi milojko udara mrkvice gdje stigne. Ljubomorna supruga zna sve o zadnjoj aferi i tu se ne zaustavlja , nego su sve prilike da je par pred razvodom.
Ili je Bildu nedostalo materijala ili su ovom s razlogom sjeli na grbaču.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Zašto ne forsirati Tella? Kada na tržištu nema ni jednog mlađeg a da godinam hara, dokazan, imamo mogućnost da ga dovedemo?
Mia San Mia
Poznavajuci nasu upravu taj napadac ce biti ona stozna iz uniteda veghorst, il onaj u barceloni sto je pravio tandem sa depayom, danac onaj.
Nema na trzistu nista u nasem cjenivnom rangu
Nema na trzistu nista u nasem cjenivnom rangu
-
- Kontakt:
Gabriel Jesus ili Julian Alvarez bi bili odlični u Bayernu, mladi, dobri, nisu skupi
Kakav Jusus treba nam neko ko ima visinu,skok.korisnik32 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 08:29Gabriel Jesus ili Julian Alvarez bi bili odlični u Bayernu, mladi, dobri, nisu skupi
Alvarez je bio jeftin dok je igrao u Argentini,sada bi ga platio sigurno 70-80 mil.
Osmihen mada po meni ne vrijedi 150 sigurno.
Ali evo jutros citam PSG nudi 133 mil za njega,jedina sansa nam je da on trazi da ga puste u Bayern.
A izgleda da mu je to zelja.
Schik iz Leverkuena mozda ne bi bio losa opcija,tu bi onda i Tel imao svoju priliku za igru a ostalo bi novca i za kvalitetnog veznjaka.
Ako vec ne dodje Osmihen.
Eventualno Hojlund.
Mada mislim da se lako moze desiti da ostane Mane,ili Ganabry jer nema bas zainteresovanih za njih dvojicu,a njihov ostanak bi znacio i smanjena sredstva za nove igrace.
- Centre forward
- Kontakt:
Čuj Isus. On je za polu klubove bez ambicije tipa Arsen4l. Pa bolji je Čupo od njega za klasu.
Ako će se već dovoditi neki "lov budžet", onda forsiraj Tela, nema smisla nagomilavati prosjeke.
Malo smo zaboravili, ali Bayernu treba veznjak i golman, podrazumijeva se svjetska klasa, a ni oni neće koštati ništa manje od prvoklasnog napadača.
Ako će se već dovoditi neki "lov budžet", onda forsiraj Tela, nema smisla nagomilavati prosjeke.
Malo smo zaboravili, ali Bayernu treba veznjak i golman, podrazumijeva se svjetska klasa, a ni oni neće koštati ništa manje od prvoklasnog napadača.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nemoguce je sve nabrojano rjesiti za jedno ljeto.Centre forward je napisao/la: ↑25 apr 2023, 11:36Čuj Isus. On je za polu klubove bez ambicije tipa Arsen4l. Pa bolji je Čupo od njega za klasu.
Koliko sam vidio golman Andrlehta 20god je jako blizu potpisa za Bayern,i vjerujem da bi on trebao uz Nouera biti tu naredne sezone.
Veznjak po meni potreban gotovo koliko i napadac,ali na trzistu taj tip igraca ja neznam da ima a da je klasa koja bi nas unaprijedila.
I na kraju napadac.
Po meni nemogu je sve to rjesiti u problem oko ugovora sa Pavardom koji ako ode morace se traziti jos jedan stoper.
Da ne govorim kako ce biti tesko rjesiti se nwkih igraca,posebno kada deugi znaju da ti treba da ih prodas,gotovo sigurno idu uspod trzisne vrijednosti,ako i odu ovdje mislim na Manea i Ganabrya koji bi mogli da nam donesu odredji novac.
Ali ko da ti uzme ovakvog Manea sa tom platom par engleza,mozda Milan ako bi imao novac,Newcastl,Arsenal i mozda UTD.
Ganabry isto nabrojani englezi plus Totenhem i mozda Inter ili Milan.
Recimo Napoli u zamjenu uz doplatu za Osmihena i to je to.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ali nikako mi ne ide u glavu, zašto ne forsiraju Tela, ako ga toliko hvale? On da je talenat tipa Mbappe, Haaland... Igrao bi svaku utakmicu, bez obzira na godine.
Ja se nadam da griješim, ovo nije moje mišljenje, nisam ga pratio pa da znam kakav je, ali ako uzmemo u obzir kako se ophode prema njemu, sve aludira na to da je prosječan igrač.
Ja se nadam da griješim, ovo nije moje mišljenje, nisam ga pratio pa da znam kakav je, ali ako uzmemo u obzir kako se ophode prema njemu, sve aludira na to da je prosječan igrač.
Ako ništa, barem do kraja sezone mogu forsirati da vide na čemu su. Ni meni nije jasno, zašto se uopšte takvi igrači dovode ako će priliku dobiti svakih 5 utakmica 20 minuta.
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.