Kontam da im policija nije prošvercala pa dala na ulazuMostarac45 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:23Sto posto security agenciji nogu u guzicu nabit, nama nema gdje ne turaju svoje ruke kaf nas pretresaju pod bb, a ovi nonsalantno box vatrometa unijeli*p!p!t@* je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:13Isto onako kako prešetaju pola grada, a da ih nigdje policija ne stigne. Ptice na grani znaju da su miljenici policije, i da bi ti pola onih kornjača koje su ih štitile bile u kopu sa njima da nisu na smjeni. Posebno se majke treba najebati osiguranju na stadionu, stavi Salku Grbića na kapiju nek pretrese svakoga, pa neće ni qurac ponijet sa sobom na tribinu, a ne vatromet unijeti. Glavni problem smo mi, zato se i sere po nama ko stigne...
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
100%Mostarac45 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:23Sto posto security agenciji nogu u guzicu nabit, nama nema gdje ne turaju svoje ruke kaf nas pretresaju pod bb, a ovi nonsalantno box vatrometa unijeli*p!p!t@* je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:13Isto onako kako prešetaju pola grada, a da ih nigdje policija ne stigne. Ptice na grani znaju da su miljenici policije, i da bi ti pola onih kornjača koje su ih štitile bile u kopu sa njima da nisu na smjeni. Posebno se majke treba najebati osiguranju na stadionu, stavi Salku Grbića na kapiju nek pretrese svakoga, pa neće ni qurac ponijet sa sobom na tribinu, a ne vatromet unijeti. Glavni problem smo mi, zato se i sere po nama ko stigne...

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- crveniratnik
- Kontakt:
Onaj sinoc vatromet na gostujućoj tribini je sramota. Neko treba odgovarati za ono....Užas, nedopustivo.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Zaposliti bolju zaštitarsku agenciju pod hitnocrveniratnik je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:59Onaj sinoc vatromet na gostujućoj tribini je sramota. Neko treba odgovarati za ono....Užas, nedopustivo.
Tko je trenutna agencija?Ado1922 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 18:00Zaposliti bolju zaštitarsku agenciju pod hitnocrveniratnik je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:59Onaj sinoc vatromet na gostujućoj tribini je sramota. Neko treba odgovarati za ono....Užas, nedopustivo.
.
Zadnja izmjena: User14, dana/u 02 nov 2023, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Sad ovo kolo Borac bi pobjedom nad Željom osigurao europu ,ovi će vjerojatno Sarajeva dobiti da proslave titulu.
Tako da po nekim realnim očekivanjima mi bi sa bodom sa Pecare poravnali se sa njima.
Poslije toga idu tri kola do finala Kupa.
Mi kući sa Borcem,oni igraju u četvrtak i plus put,trebali bi dobiti , kući sa Igmanom moramo dobiti i ostat ne poraženi na Grbavici to bi bilo 7 bodova.
Sarajevo nek dobije naredne 3 to je 9.
Željo bi u tom scenariju dobijo Igmana, izgubio od Sarajeva i sa nama remi to je 4 boda.
I da bude remi sa Sarajevom to je njima 5 a Sarajevu 7.
I poslije finala Kupa, dvije utakmice Sarajevo kući i Posušje u gostima.
Baš će gusto biti ali nije tako ni daleko biti u 4 ,ja mislim da možemo i hoćemo.
Tako da po nekim realnim očekivanjima mi bi sa bodom sa Pecare poravnali se sa njima.
Poslije toga idu tri kola do finala Kupa.
Mi kući sa Borcem,oni igraju u četvrtak i plus put,trebali bi dobiti , kući sa Igmanom moramo dobiti i ostat ne poraženi na Grbavici to bi bilo 7 bodova.
Sarajevo nek dobije naredne 3 to je 9.
Željo bi u tom scenariju dobijo Igmana, izgubio od Sarajeva i sa nama remi to je 4 boda.
I da bude remi sa Sarajevom to je njima 5 a Sarajevu 7.
I poslije finala Kupa, dvije utakmice Sarajevo kući i Posušje u gostima.
Baš će gusto biti ali nije tako ni daleko biti u 4 ,ja mislim da možemo i hoćemo.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Pitam ja:
1. koliko para se dobije u pretkolu evopskog takmičenja (cca) ?
2. koliko para je uplaćeno savezu ove sezone na ime kazni ?
U prvom pretkolu se dobije oko 250-300 hiljada eura nagrade.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑24 apr 2023, 22:18Pitam ja:
Kazne
Računaj -broj domaćih utakmica x 1500 KM u prosjeku.
Veće su kazne u evropskim utakmicama, ne smijemo ponoviti gluposti sa utakmice protiv Elfsborga. Budala sa istoka zapali bakllju u 90+ minuti.
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Zahvaljujem.
Mislim da treba ukalkulisati ovaj zijan. Teško ćemo u Evropu, platit ćemo Gabelu i kiks u Tuzli.Za juče se nema šta zamjeriti.
Ako mogu birati - radije pozorište nego ono sinoć....
Zeničani, ne izlazite iz kuća 17 maja....
Za to sam da se zabrani dolazak divljacima uz plaćanje možebitne kazne ali kako kad i domaći rade isto. Na ovome baš ozbiljno proraditi. Možda sigurnosne kamere ?
A toliko načina za pružiti podršku, napraviti dekor... Meni izgleda da ovim ultras skupinama i nije do toga nego do samopromocije pa se onda hvale po spec. portalima ko je veći belaj napravio.
Mislim da treba ukalkulisati ovaj zijan. Teško ćemo u Evropu, platit ćemo Gabelu i kiks u Tuzli.Za juče se nema šta zamjeriti.
Ako mogu birati - radije pozorište nego ono sinoć....
Zeničani, ne izlazite iz kuća 17 maja....
Za to sam da se zabrani dolazak divljacima uz plaćanje možebitne kazne ali kako kad i domaći rade isto. Na ovome baš ozbiljno proraditi. Možda sigurnosne kamere ?
A toliko načina za pružiti podršku, napraviti dekor... Meni izgleda da ovim ultras skupinama i nije do toga nego do samopromocije pa se onda hvale po spec. portalima ko je veći belaj napravio.
Sinoć je atmosfera bila odlična, jedine mrlje su topovski udari i propusti u pretresanju nultrasa.
Onom specijalcu sto me na izlazu sa vip tribine udario hinjski nogom pod koljeno i ovako, kao i uzivo **** i rod i porod, kao i onom sto je vodja specijalaca bio i ovako **** ustasku majku, kao i uzivo sto sam.
Onom sto me povukao sa ograde, zastitaru, takodjer **** familiju, a pozdravljam i onog iz uprave Zrinjskog, sto sam ga hraknuo po sred lica.
Eto ako citate da vas pozdravim..
A i ti Slobodane Jakovljevicu ako citas, samo da znas gdje te god sretnem opet cu ti **** majku, ono ispred je samo pocetak bio, a degenek ti je obecan..
Onom sto me povukao sa ograde, zastitaru, takodjer **** familiju, a pozdravljam i onog iz uprave Zrinjskog, sto sam ga hraknuo po sred lica.
A i ti Slobodane Jakovljevicu ako citas, samo da znas gdje te god sretnem opet cu ti **** majku, ono ispred je samo pocetak bio, a degenek ti je obecan..
Bravo majstore svaka ti čast!SejoSexon je napisao/la: ↑24 apr 2023, 23:35
pozdravljam i onog iz uprave Zrinjskog, sto sam ga hraknuo po sred lica.
Nisam ga mogao dohvatit odmah specijalci skocili, izmedju i hinjski udaraju, ali bar sam im se nabrojao ako nistaAdo1922 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 23:37Bravo majstore svaka ti čast!SejoSexon je napisao/la: ↑24 apr 2023, 23:35
pozdravljam i onog iz uprave Zrinjskog, sto sam ga hraknuo po sred lica.
Znači na vipu su radili svoj posao,a oko gostujuće tribine 0 bodova
Na VIP-u su oni pazili da ne bi ko slučajno Bilbiju hraknuo, a na vatromet box su slijepi. I kaže neko sjedi ne vrijedi, pa barem ću im majku yebavat čitavu utakmicu da me čuju, a posebno kada sam izlazio u onoj tišini. Ono sinoć je samo još jedan pokazatelj u nizu zašto im Sudo Hasić nikada vjerovao nije, i zašto im nikada pardona nije dao. Zbog toga mu je od mene naklon do poda do kraja života. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Zna li se zašto je dio vipa do gostujuće tribine bio poluprazan?*p!p!t@* je napisao/la: ↑24 apr 2023, 23:52Na VIP-u su oni pazili da ne bi ko slučajno Bilbiju hraknuo, a na vatromet box su slijepi. I kaže neko sjedi ne vrijedi, pa barem ću im majku yebavat čitavu utakmicu da me čuju, a posebno kada sam izlazio u onoj tišini. Ono sinoć je samo još jedan pokazatelj u nizu zašto im Sudo Hasić nikada vjerovao nije, i zašto im nikada pardona nije dao. Zbog toga mu je od mene naklon do poda do kraja života.![]()
Rezervisan za njihove guzonje ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.