NIsam ni mislio na kvalitet igrača. Eto dobro spomenu Getafea, i ta ekipa je imala snage i borbenosti da okrene rezultat u svoju korist u zadnjim minutama i prođe dalje. Ekipa koja je istrčala protiv Mainza je kudikamo kvalitetnija, pa su se svejedno ugasili, nakon primljenog gola nisu prilike napravili, ja to iskreno ne pamtim. Puno slabija imena kvalitetom su igrala za Bayern, ali element borbenosti i želje je uvijek postojao. A kad gledaš po imenima kvalitetni smo, kad gledaš trenera kvalitetni smo, pa eto i legende kluba su na rukovodećim mjestima, ništa (sem izostanka napadača) nije nagovještavao ovakav ishod na početku sezone.Nerminovic je napisao/la: ↑24 apr 2023, 09:58Brate jedno vrijeme haman nismo mogli dobiti Getafea u UEFA kupu, primili smo 4 od Zenita kasnije i imali smo igrace poput Jan Schaludraffa i da ne pricam daljeZlaja83 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 19:32Pratim Bayern preko 20god i ne pamtim ovakvu krizu. Svi su se pogubili, od uprave preko trenera do igraca. Dobro je netko rekao daj Boze da se mi i dogodine izvucemo iz ovoga stanja u koje smo upali, plasi me da nas ne zadesi sudbina Uniteda pa da pravimo skupe transfere koji ne garantuju uspjeh.
Mora se ulagati da bi imao kvalitet, ali sljedeci transferi moraju biti pogodak. Treba napadac i vezni, treba trener sa jasnom vizijom, treba se pozdraviti s nekim igracima, treba uprava da se procisti.
Ne razumijem Tuchela, svak ziv vidi da Muller ide iz greske u gresku, zar je moguce da on ne vidi, da ga mijenja tek kad je Mainz preokrenuo, i nije mu to jedina greska danas. Ne razumijem izjave da je ekipa iscrpljena, pa bar mi imamo siroku klupu, slobodnih dana im nije nedostajalo, ko da ostale top ekipe imaju povoljniji raspored, ne vidim da je City iscrpljen.
Nismo zasluzili da uzmemo ligu, kakvi god protivnici bili, mislim da svi jedva cekamo da ova sezona zavrsi.
Jednostavno dogodio se niz negativnih događaja koji su doveli do trenutne krize u kojoj se nalazimo.