Ta sahta se nalazi bukvalno 100-200m od njegove kuce.
20 dana...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ta sahta se nalazi bukvalno 100-200m od njegove kuce.
Vidjeces tek sta je fasizam ako FPÖ u Austriji dodje na vlast, a sudeci po rezultatima koje ostvaruju na izborima u saveznim pokrajinama to bi se moglo vrlo lako desiti. Na zadnjim lokalnim izborima u Grazu (u kom ne mogu prismrditi ozbiljnom rezultatu kao ni u Becu) im je kampanja bukvalno al bukvalno bila zasnovana na najgoroj mogucoj islamofobiji i mrznji prema migrantima.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:54Nema većeg fašiste u Europi od ovog Orbana, pa za njeg je Putin malo mače.
Jel to ona stranka što su pojedinci iz nje bili uključeni u onu Ibiza/Mallorca aferu? Znam da je to baš bio big deal tad u Austriji (2019.), gdje god sam hodao ili sjedio u Grazu, ili na tvu gledao nešto, pričalo se o tom na sve strane.Epidaurus je napisao/la: ↑24 apr 2023, 01:08Vidjeces tek sta je fasizam ako FPÖ u Austriji dodje na vlast, a sudeci po rezultatima koje ostvaruju na izborima u saveznim pokrajinama to bi se moglo vrlo lako desiti. Na zadnjim lokalnim izborima u Grazu (u kom ne mogu prismrditi ozbiljnom rezultatu kao ni u Becu) im je kampanja bukvalno al bukvalno bila zasnovana na najgoroj mogucoj islamofobiji i mrznji prema migrantima.
Jeste. Danas su jos ekstremniji nego tad.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 01:16Jel to ona stranka što su pojedinci iz nje bili uključeni u onu Ibiza/Mallorca aferu? Znam da je to baš bio big deal tad u Austriji (2019.), gdje god sam hodao ili sjedio u Grazu, ili na tvu gledao nešto, pričalo se o tom na sve strane.Epidaurus je napisao/la: ↑24 apr 2023, 01:08Vidjeces tek sta je fasizam ako FPÖ u Austriji dodje na vlast, a sudeci po rezultatima koje ostvaruju na izborima u saveznim pokrajinama to bi se moglo vrlo lako desiti. Na zadnjim lokalnim izborima u Grazu (u kom ne mogu prismrditi ozbiljnom rezultatu kao ni u Becu) im je kampanja bukvalno al bukvalno bila zasnovana na najgoroj mogucoj islamofobiji i mrznji prema migrantima.![]()
Realno su nevjerovatne gluposti činili sa imigracijom u Austriji i Njemačkoj.Epidaurus je napisao/la: ↑24 apr 2023, 01:08
Vidjeces tek sta je fasizam ako FPÖ u Austriji dodje na vlast, a sudeci po rezultatima koje ostvaruju na izborima u saveznim pokrajinama to bi se moglo vrlo lako desiti. Na zadnjim lokalnim izborima u Grazu (u kom ne mogu prismrditi ozbiljnom rezultatu kao ni u Becu) im je kampanja bukvalno al bukvalno bila zasnovana na najgoroj mogucoj islamofobiji i mrznji prema migrantima.
Uostalom i stranka sto se lize sa Marie Le Pen i Dodikom. Celnici im se redovno sastaju sa predstavnicima iz entiteta sto velica genocid.Epidaurus je napisao/la: ↑24 apr 2023, 01:20Jeste. Danas su jos ekstremniji nego tad.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 01:16Jel to ona stranka što su pojedinci iz nje bili uključeni u onu Ibiza/Mallorca aferu? Znam da je to baš bio big deal tad u Austriji (2019.), gdje god sam hodao ili sjedio u Grazu, ili na tvu gledao nešto, pričalo se o tom na sve strane.Epidaurus je napisao/la: ↑24 apr 2023, 01:08Vidjeces tek sta je fasizam ako FPÖ u Austriji dodje na vlast, a sudeci po rezultatima koje ostvaruju na izborima u saveznim pokrajinama to bi se moglo vrlo lako desiti. Na zadnjim lokalnim izborima u Grazu (u kom ne mogu prismrditi ozbiljnom rezultatu kao ni u Becu) im je kampanja bukvalno al bukvalno bila zasnovana na najgoroj mogucoj islamofobiji i mrznji prema migrantima.![]()
In less than 48 hours, road workers recently demolished a roadway that was too narrow, installed a tunnel in its place, and rebuilt the new highway to be one lane wider. All this through dead-of-night darkness and the occasional rainstorm.
The project was commissioned by Rijkswaterstaat, the federal agency responsible for maintaining Dutch infrastructure, as part of an ongoing project to widen the A12, a major highway in the country.
Jos uvijek se mora poraditi na politici i strategiji integracije migranata.ASD je napisao/la: ↑24 apr 2023, 02:13Realno su nevjerovatne gluposti činili sa imigracijom u Austriji i Njemačkoj.Epidaurus je napisao/la: ↑24 apr 2023, 01:08
Vidjeces tek sta je fasizam ako FPÖ u Austriji dodje na vlast, a sudeci po rezultatima koje ostvaruju na izborima u saveznim pokrajinama to bi se moglo vrlo lako desiti. Na zadnjim lokalnim izborima u Grazu (u kom ne mogu prismrditi ozbiljnom rezultatu kao ni u Becu) im je kampanja bukvalno al bukvalno bila zasnovana na najgoroj mogucoj islamofobiji i mrznji prema migrantima.
Njemačka ima milion malih hitlera najmanje.
Po meni, najveća greška ikad je što su ljude na socijali naseljavali u centre gradova.
Francuska ima puno više migranata ali su ih smjestili u geta van gradova.
numanumaye22 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 14:41BRUT dezodorans koji je kod nas skoro 11 maraka, ovdje 2 eura.
Kako integrisati drug dealera?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:00Jos uvijek se mora poraditi na politici i strategiji integracije migranata.ASD je napisao/la: ↑24 apr 2023, 02:13Realno su nevjerovatne gluposti činili sa imigracijom u Austriji i Njemačkoj.Epidaurus je napisao/la: ↑24 apr 2023, 01:08
Po meni, najveća greška ikad je što su ljude na socijali naseljavali u centre gradova.
Nisu ni ghetto rjesenje.
Problem ce biti veci kada se novije generacije budu radjale u tom okruzenju. Favelizacija. Ono sto je jedina sreca sto se proizvodnja i protok droge ne moze porediti sa Juzno Americkim zemljama.ASD je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:27Kako integrisati drug dealera?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:00Jos uvijek se mora poraditi na politici i strategiji integracije migranata.ASD je napisao/la: ↑24 apr 2023, 02:13
Realno su nevjerovatne gluposti činili sa imigracijom u Austriji i Njemačkoj.
Nisu ni ghetto rjesenje.
U Njemačkoj takvi žive u centru grada.
U Francuskoj je možda crime rate i veći nego u Njemačkoj. Ali su gradovi generalno sigurniji nego u Njemačkoj. Znaš gdje se trebaš kretati i nemaš problema nikakvih.
Ista je situacija i u Švedskoj.
Ja sam uvijek bio za ovo. Radis 4 dana, 3 odmaras. Pa eto nek radis i 10 sati, ljepota. Milina.POSLODAVCI NISU ODUŠEVLJENI: Najveći njemački sindikat traži uvođenje četverodnevnog radnog tjedna uz zadržavanje pune plaće
Kakav šizofreničar, Bože sačuvaj.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:06numanumaye22 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 14:41BRUT dezodorans koji je kod nas skoro 11 maraka, ovdje 2 eura.![]()
Klasični mazohizam.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:02Kakav šizofreničar, Bože sačuvaj.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:06numanumaye22 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 14:41BRUT dezodorans koji je kod nas skoro 11 maraka, ovdje 2 eura.![]()
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:02kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:06numanumaye22 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 14:41BRUT dezodorans koji je kod nas skoro 11 maraka, ovdje 2 eura.![]()
![]()
Kakav šizofreničar, Bože sačuvaj.
Vidis da stoji 5.80E, mislio eurikraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:06numanumaye22 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 14:41BRUT dezodorans koji je kod nas skoro 11 maraka, ovdje 2 eura.![]()
Ovo plus akcize koje isključivo služe za krpljenje budžetskih rupa i opet moraš moljakati za kredit. Pogotovo u RS-u je loša situacija, zato i ovakva retorika Dodina u zadnje vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.