FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Eusebio13

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Eusebio13 » 23 apr 2023, 17:06

Stefan Effenberg je napisao/la:
23 apr 2023, 16:45
Ekipa moram priznati da u zadnje vrijeme ne pratim baš toliko europski nogomet, pa me interesira da li postoji neki odličan napadač u Europi a da ne košta 100+ milijuna?

Ne vjerujem da se za novog napadača više-manje spominju samo 3 imena - Kane, Muani i Osimhen a svaki košta 100+ milijuna.

Zar na tržištu nema nekog odličnog napadača za puno manje love?

Neki mediji pišu i da je dobar mladi napadač Rasmus Hoylund? Da li netko zna više o ovom igraču?

Jednostavno ne vjerujem da nema nekoga ko će odigrati sjajno a za puno manje love.
Ne postoji ,takav je danasnji fudbal
Dembele presao u Barcu za 150m ,Sancho u United za 100m , za Bellinghama Dortmund trazi 140m ,Rejal platio nekog tinejdzera iz brazila 70m itd itd

Ako mozemo kupiti Osimhena za 100m ,mozemo reci da smo jeftino prosli

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 23 apr 2023, 17:09

Stefan Effenberg je napisao/la:
23 apr 2023, 16:45
Ekipa moram priznati da u zadnje vrijeme ne pratim baš toliko europski nogomet, pa me interesira da li postoji neki odličan napadač u Europi a da ne košta 100+ milijuna?

Ne vjerujem da se za novog napadača više-manje spominju samo 3 imena - Kane, Muani i Osimhen a svaki košta 100+ milijuna.

Zar na tržištu nema nekog odličnog napadača za puno manje love?

Neki mediji pišu i da je dobar mladi napadač Rasmus Hoylund? Da li netko zna više o ovom igraču?

Jednostavno ne vjerujem da nema nekoga ko će odigrati sjajno a za puno manje love.
Klasični napadači izumiru brzinom svjetlosti, zbog toga što većina trenera forsira igru sa lažnom devetkom. Što se mene tiče, odličan napadač koji ne košta 100+ ne postoji. Kada kažem odličan mislim na napadače tipa Harry Kane dok je ima 25-26 godina, Lewandowski isto sa 25 godina...

Prodaja Lewe je najveća greška i historiji Bayerna. Bolji igrači su napuštali klub, brzo se našla zamjena i za Lewu bi tako, ali jednostavno takvih zamjena na trgu više nema. :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 apr 2023, 17:09

Bundesliga je napisao/la:
23 apr 2023, 16:07
Samo što je jedan odradio sve moguće pripreme sa timom više puta, a drugi došao u najgorem mogućem trenutku bez ikakvih priprema gdje se priča više o drugim stvarima nego o fudbalu.
Kojem najgorem trenutku ? Naglesman mu je ostavio tim koji je bio prvi u ligi,u 1/2 Kupa,u CL perfektan skor i 1/4.Igra bila neuporedivo bolja od ove sad bljuvotine gdje te kantaju poluekipe kao što su Mainz i Freiburg.

Tuchel je došao da podigne ekipu a ne da je složi u kanal za 20 dana.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 apr 2023, 17:14

Saurman je napisao/la:
23 apr 2023, 17:09
Kojem najgorem trenutku ? Naglesman mu je ostavio tim koji je bio prvi u ligi,u 1/2 Kupa,u CL perfektan skor i 1/4.Igra bila neuporedivo bolja od ove sad bljuvotine gdje te kantaju poluekipe kao što su Mainz i Freiburg.

Najgorem jer se onda pisalo i govorilo više o Nagelsmannu nego o ekipi. Nije bilo mira nikakvog jer su stalno izlazili sa nekakvim objašnjenjima, pa su se prali zbog otpuštanja Nagelsmanna. Svakakve priče o igračima i upravi. Predstavljanje novog trenera, a oni više pričali o prošlom, gdje to ima na svijetu. Pa onda nikakva atmosfera u ekipi. Ne može ti čovjek svoje ideje prenijeti za dan, još kad uzmeš u obzir da si igrao najvažnije utakmice sezone a atmosfera u čitavom klubu toksičnija da ne može biti. Šta ste vi očekivali. I nisu bili prvi već drugi u ligi sa 2 boda manje od Dortmunda.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 apr 2023, 17:24

23 apr 2023, 17:14
Saurman je napisao/la:

Najgorem jer se onda pisalo i govorilo više o Nagelsmannu nego o ekipi. Nije bilo mira nikakvog jer su stalno izlazili sa nekakvim objašnjenjima, pa su se prali zbog otpuštanja Nagelsmanna. Svakakve priče o igračima i upravi. Predstavljanje novog trenera, a oni više pričali o prošlom, gdje to ima na svijetu. Pa onda nikakva atmosfera u ekipi. Ne može ti čovjek svoje ideje prenijeti za dan, još kad uzmeš u obzir da si igrao najvažnije utakmice sezone a atmosfera u čitavom klubu toksičnija da ne može biti. Šta ste vi očekivali. I nisu bili prvi već drugi u ligi sa 2 boda manje od Dortmunda.
Druže atmosfera je narušena onog dana kad su preko novina objavili da je Nagelsman dobio otkaz jasno se vidjelo kroz poruke igrača šta misle o tome.Ako su željeli dati otkaz JN trebali su sačekati kraj sezone a ne ovako kao neki amateri samo zbog ovog bi odmah dao otkaze Kahnu i Hasanu.

Došao Tuchel za kojeg mislim da je dobar trener bolji od JN ali kralju od kako je preuzeo tim mi ne ličimo ni na šta,prva stvar koju mu zamjeram je forsiranje onog panja Upamecana te guranje Pavrada na beka iako je najbolje partije zadjnih mjesec dva odigrao na stoperu.Mazraouia šikanira iako je naša najbolja opcija na desnoj strani a opravdanje loš fitnes i slične gluposti nije čudo što čovjek želi otići.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 23 apr 2023, 19:22

BenjooJutub je napisao/la:
Prodaja Lewe je najveća greška i historiji Bayerna. Bolji igrači su napuštali klub, brzo se našla zamjena i za Lewu bi tako, ali jednostavno takvih zamjena na trgu više nema. :)
Nema nema

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 23 apr 2023, 19:38

Ja bih volio da je nama odlazak Lewadowskog najveći, a kamo sreće jedini problem.

Puri83
Kontakt:

Post Postao/la Puri83 » 23 apr 2023, 19:43

Lewy21 je napisao/la:
23 apr 2023, 19:38
Ja bih volio da je nama odlazak Lewadowskog najveći, a kamo sreće jedini problem.
Lijepo receno

Eusebio13

Post Postao/la Eusebio13 » 23 apr 2023, 19:51

Bayo je napisao/la:
23 apr 2023, 19:22
BenjooJutub je napisao/la:
Nema nema

slika

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 23 apr 2023, 20:10

Stavi i formu.

Eusebio13

Post Postao/la Eusebio13 » 23 apr 2023, 20:13

Bayo je napisao/la:
23 apr 2023, 20:10
Stavi i formu.
Forma je prolazna, a klasa je vječna ;)
Prva godina u Barceloni , odmah najbolji strijelac La Lige :bow:

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 23 apr 2023, 20:44

slika

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 apr 2023, 22:13

Uguši čovjek sa dva profila. Gluho bilo :urnebes:
Yebo vas Lewa više u taj šuplji mozak. Čovjek ostario, iskorišten do kraja, klepili za njega nešto.
Treba mu biti zahvalan i ne osvrtati se za njim.

Ljudi, djeco....shvatite da nije sve u statistici, golovima piičke materinamaa
Njegovo je prošlo i sa njim se potrefilo i profitiralo. Amin.

On je ono nešto zbog čega se ne postaje bajernova zvijezda.
Uprkos njegovoj statistici i koječemu nikad neće moći prismrditi velikanima. Nit je bio neki ljubimac navijača nit je imao bay-gen.

Zbogom ostaj ti Roberte.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 apr 2023, 22:32

Tacno.

A za dovodjenje Sommera je kriva tabletaska ubleha.

Eusebio13

Post Postao/la Eusebio13 » 23 apr 2023, 22:36

Nebi niko pisao o Lewi da je uprava kluba dovela Osimhena ili Kanea
A ovako...strucnjaci Braco i Kahn su mislili da je Mane dobra zamjena za covjeka koji daje 40-50 golova po sezoni

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 23 apr 2023, 23:11

23 apr 2023, 22:32
A za dovodjenje Sommera je kriva tabletaska ubleha.
Eto sad se najbolje pokazao koliko je opasno kad se ispunjavaju sve želje trenerima, njemu golman, bez napadača, oni prošli su htjeli Cana, Gotzea, Vogta, Rebića i sl.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 apr 2023, 09:58

Zlaja83 je napisao/la:
22 apr 2023, 19:32
Pratim Bayern preko 20god i ne pamtim ovakvu krizu. Svi su se pogubili, od uprave preko trenera do igraca. Dobro je netko rekao daj Boze da se mi i dogodine izvucemo iz ovoga stanja u koje smo upali, plasi me da nas ne zadesi sudbina Uniteda pa da pravimo skupe transfere koji ne garantuju uspjeh.

Mora se ulagati da bi imao kvalitet, ali sljedeci transferi moraju biti pogodak. Treba napadac i vezni, treba trener sa jasnom vizijom, treba se pozdraviti s nekim igracima, treba uprava da se procisti.

Ne razumijem Tuchela, svak ziv vidi da Muller ide iz greske u gresku, zar je moguce da on ne vidi, da ga mijenja tek kad je Mainz preokrenuo, i nije mu to jedina greska danas. Ne razumijem izjave da je ekipa iscrpljena, pa bar mi imamo siroku klupu, slobodnih dana im nije nedostajalo, ko da ostale top ekipe imaju povoljniji raspored, ne vidim da je City iscrpljen.

Nismo zasluzili da uzmemo ligu, kakvi god protivnici bili, mislim da svi jedva cekamo da ova sezona zavrsi.
Brate jedno vrijeme haman nismo mogli dobiti Getafea u UEFA kupu, primili smo 4 od Zenita kasnije i imali smo igrace poput Jan Schaludraffa i da ne pricam dalje
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 24 apr 2023, 10:23

armando je napisao/la:
23 apr 2023, 22:13
Uguši čovjek sa dva profila. Gluho bilo :urnebes:
Yebo vas Lewa više u taj šuplji mozak. Čovjek ostario, iskorišten do kraja, klepili za njega nešto.
Treba mu biti zahvalan i ne osvrtati se za njim.

Ljudi, djeco....shvatite da nije sve u statistici, golovima piičke materinamaa
Njegovo je prošlo i sa njim se potrefilo i profitiralo. Amin.

On je ono nešto zbog čega se ne postaje bajernova zvijezda.
Uprkos njegovoj statistici i koječemu nikad neće moći prismrditi velikanima. Nit je bio neki ljubimac navijača nit je imao bay-gen.

Zbogom ostaj ti Roberte.
Čovjek jeste ostario i jesu klepili za njega nešto, ali su zato doveli igraca koji je također ostario a koji je istrošen. Sadio Mane.

Bilo je suludo prodavati takvog igrača kada znaš da na trgu nema dostojne zamjene. Real Benzemu upravo zbog toga ne pušta.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 apr 2023, 10:51

De ba smoriste sa Lewatom dosade Božije. Idite gledajte Barcelonu u kojoj btw nije dao gola nekih 10 utakmica zaredom.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 24 apr 2023, 11:41

24 apr 2023, 10:51
De ba smoriste sa Lewatom dosade Božije. Idite gledajte Barcelonu u kojoj btw nije dao gola nekih 10 utakmica zaredom.
Klubu kao što je Bayern 50 mil za kojih je napustio klub ne bi trebalo da bude u prednosti u odnosu na to da igraju cijelu sezonu bez klasnog napadača.

Isto kao kad bi Real prodao Benzemu jer je star i jer se moze jos uvijek zaraditi na njemu, a u napadu da im igra Mariano Diaz dok ne nađu dostoju zamjenu za njega, bez obzira što na trgu nema kvalitetnih napadača.

Da je došao Haaland, ja bi lično pustio Lewata besplatno. Svi ostali napadači nisu dostojna zamjena... Možda jedino Lautaro, ali taj neće nigdje iz Intera.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.