Ti ono rece "nisam mislio ici na tekmu ALI..."nokee je napisao/la: ↑24 apr 2023, 10:17Hocemo, a vi se opet skupite pa snimajte. Posaljite nam slike. Mada s obzirom da vas vise od pola sto ovdje pise nije iz Sarajeva, ne vjerujem da ste otisli u kafanu podrzati hz. Ali, ipak samo ste vi pravi navijaci, ovo sve ostalo 80% se prodaju itd itd.. Joj prica sviju minapoleon72 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 10:12Kazu sendvicari, bolje doc i pljuvat Mirzu i Aylu 90 minuta, bolje da ih proziva 10 hiljada ljudi. A juce u dva navrata se culo "Mirza odlazi", skandiralo po 50ak ljudi oba puta, i to nakon 3-4 ponavljanja uguseno. Koga ba zavaravate?

Protiv Sirokog i sokici na ulazu pa da dodje i 15 hiljada. Ako bude privjesak za kljuceve ili olovka, doci ce i 20. Ljubav za Aylu mjere nema.

VRIJEDJANJE tipa ovoga svaki put doda par ljudi koji ce pljunuti po tom bojkotu!
Mislio si ti moj Magodice, nego sta nego si mislio. Koga mislis da zavaravas?

I kakve veze ima ko je iz Sarajeva a ko nije? Ilijas ima vjerniju bazu navijaca i jacu podgrupu nego pola sarajevskih.

Jucer smo porodicno bili na Kosevu! Pratim FKS preko 50 godina i mogu potvrditi da sam odusevljen brojem djece na utakmice u dresovima, salovima... Prekrasno. Ujedno prava atmosfera, suncano, opusteno, bez psovanja i uvreda. Divota. Ovo postaje porodicni ugodjaj i dogadjaj! Idemo bordo!
 Jucer smo porodicno bili na Kosevu! Pratim FKS preko 50 godina i mogu potvrditi da sam odusevljen brojem djece na utakmice u dresovima, salovima... Prekrasno. Ujedno prava atmosfera, suncano, opusteno, bez psovanja i uvreda. Divota. Ovo postaje porodicni ugodjaj i dogadjaj! Idemo bordo!