Kakve ti nebuloze pišeš, to je strašno. Pa kako smo onda 3 na tabeli Bog ti dao pamet? Novi trener ima jednu pobjedu,sunce ti poljubim..kakve šifre pišu ovdje..Argentina je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:52Pricali smo o prosipanju bodova, a to okrecesni izbjegavas odgovor. Naveo sam ti ekipe, od 15 bodova, imamo 3, nismo osvojili 12 od ekipa koje se bore za opstanak.
DA LI JE TO PROSIPANJE BODOVA ILI JE OK IMATI 3/15 SA 4 EKIPE KOJE SE BORE ZA OPSTANAK?
Zrinjski u gostima, pa i ptice na grani znaju da smo na srecu dobili. Nije nas bilo na mapi, vodili nas 1:0, crveni njihov sve okrenuo. Plus je tada Jakirevic ostavio 7 standardnih na klupi.
Ali evo ti i o ostalo:
1. Siroki - kuci X, dole poraz (takticka zamisao sa Kosoricem na beku)
2. Sarajevo - X u gostima, sramota na Grbavici da smo spasavali hod sa igrace vise
3. Sloga - logicno da ih dobijes (kao sto smo trebali i ostale dobiti, a ne imati 3/15 bodova)
4. Borac - 2x poraz
P.S.
Po tebi je izgleda protiv ekipa koje se bore za opstanak bitno imati sto manje bodova, drugog objasnjenja nema.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Izvini brate mamba ja sam lupio
ja sam procito bolje bi bilo da nas borac pobjedi
A ti si napisao bolje bi bilo za nas da borac sutra pobjedi hahaha
Do mene moja provalaaa halali
ja sam procito bolje bi bilo da nas borac pobjedi
A ti si napisao bolje bi bilo za nas da borac sutra pobjedi hahaha
Do mene moja provalaaa halali
Cetvrtak u 18h.Mamba21 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:55Druže čitaj malo, ne igramo sutra, igramo u srijedu.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:41Al i ti brate mozes lupiti
Kako moze biti bolje da nas neko pobjedi
Je li bolje s tri boda il jednim docekat kuci Igman
Il s 0 bodova i pritiskom kuci da se vratimo
-
- Kontakt:
Sve ok ja sam lupio haha
Mamba ljubi brat
Do mene je
Mamba ljubi brat
Do mene je
Sve uredu brate mojManijakalnost99 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:08Sve ok ja sam lupio haha
Mamba ljubi brat
Do mene je

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Kako te nije stid to pisati?Hulahopka je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:56Kakve ti nebuloze pišeš, to je strašno. Pa kako smo onda 3 na tabeli Bog ti dao pamet? Novi trener ima jednu pobjedu,sunce ti poljubim..kakve šifre pišu ovdje..Argentina je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:52Pricali smo o prosipanju bodova, a to okrecesni izbjegavas odgovor. Naveo sam ti ekipe, od 15 bodova, imamo 3, nismo osvojili 12 od ekipa koje se bore za opstanak.
DA LI JE TO PROSIPANJE BODOVA ILI JE OK IMATI 3/15 SA 4 EKIPE KOJE SE BORE ZA OPSTANAK?
Zrinjski u gostima, pa i ptice na grani znaju da smo na srecu dobili. Nije nas bilo na mapi, vodili nas 1:0, crveni njihov sve okrenuo. Plus je tada Jakirevic ostavio 7 standardnih na klupi.
Ali evo ti i o ostalo:
1. Siroki - kuci X, dole poraz (takticka zamisao sa Kosoricem na beku)
2. Sarajevo - X u gostima, sramota na Grbavici da smo spasavali hod sa igrace vise
3. Sloga - logicno da ih dobijes (kao sto smo trebali i ostale dobiti, a ne imati 3/15 bodova)
4. Borac - 2x poraz
P.S.
Po tebi je izgleda protiv ekipa koje se bore za opstanak bitno imati sto manje bodova, drugog objasnjenja nema.
Ja napisem da je Edis prosuo bodove.
Ti kazes da nije.
Ja ti navedem tekme i ekipe, da je imao 3 boda od 15 mogucih.
Ti okreneS temu, pises skroz druge stvari, pravis se lud, neces da odgovoris i jos na to lazno me optuzujes za druge stvari. Samo fali da napises da smo prvi, da smo dobili sve ove tekme klje nismo itd.
Boze sacuvaj, NEVJEROVATNO!
Nemam namjeru razgovarati s tobom ubuduce, jer si bezobrazan, nekulturan i zato sto lazes.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
@Argentina nemoj se djaba raspravljat sa njim, samo trošiš energiju, ignore.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho

Slazem se.
Prvak NR BiH: 1946
- MocMahale444
Neki vec halalili bodove protiv Bojca
Treba igrati boriti se pa ako nas pokradu sudije nek se vidi kako se šteli štakorima. Bojac nije nista jaci od nas.
Pite se provukle ovdje ih nas djetic žali sto su izgubili 2 boda protiv Sloge.
Nisam vidio da se pise tako kad nas pokradu.
Napokon da vidimo odbranu golmana, inace svaka sansa jel gol kad je Bender na golu.
Krpic se borio ali moze i mora to bolje pa lik promasi gol s dva metra.
Drina se mora dohavizati.
Hajdarevic i Hodzic (ako nema kartone) u paru bolji nego Mekic koji se vrti u krug s loptom.
Galic za divno cudo dobar, borio se do zadnje sekunde.
Stili nije bilo drago kad je izasao ali ostao je bez snage.
Amoah glupo zaradio zuti bez potrebe.
Basic mjenja 3 formacije u 30 minuta
to nas kuhar ne bi nikad imao hrabrosti.
Protiv nas se golmani pretvore u Van der sara nanu **** svoju.

Treba igrati boriti se pa ako nas pokradu sudije nek se vidi kako se šteli štakorima. Bojac nije nista jaci od nas.
Pite se provukle ovdje ih nas djetic žali sto su izgubili 2 boda protiv Sloge.
Nisam vidio da se pise tako kad nas pokradu.
Napokon da vidimo odbranu golmana, inace svaka sansa jel gol kad je Bender na golu.
Krpic se borio ali moze i mora to bolje pa lik promasi gol s dva metra.
Drina se mora dohavizati.
Hajdarevic i Hodzic (ako nema kartone) u paru bolji nego Mekic koji se vrti u krug s loptom.
Galic za divno cudo dobar, borio se do zadnje sekunde.
Stili nije bilo drago kad je izasao ali ostao je bez snage.
Amoah glupo zaradio zuti bez potrebe.
Basic mjenja 3 formacije u 30 minuta
Protiv nas se golmani pretvore u Van der sara nanu **** svoju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kad smo uzeli bod u banja luci proslu sezonu kad je Ivkovic bio trener sa onakvom ekipom bez Juricica i jos par igraca sjecam se....sudjenje bilo kriminal a mi imali na 1 1 kontru Zeca...pa zasto se i sad nebi pobili sa njima
Jos ce biti jaka podrska nasih navijaca....mora se i njima vratiti za onu kradju luke bilbije na Grbavici
I opet sanjam Manijak me ganja
Jos ce biti jaka podrska nasih navijaca....mora se i njima vratiti za onu kradju luke bilbije na Grbavici
I opet sanjam Manijak me ganja
- Meraak1921
- Kontakt:
Ajde braco, svi u BL - priprema se invazija, ajde uplacujte i svi ko jedan 

Slažem se što @1921ljoze kaže, samo se treba potuci i kvalitetno odigrati u odbrani.
Da nije bilo glupih grešaka Bendera i Cocalića protiv Zrinjskog, i iz Čitluka bi donijeli bod, tako da može se itekako odigrati i sa Borcem.
Da nije bilo glupih grešaka Bendera i Cocalića protiv Zrinjskog, i iz Čitluka bi donijeli bod, tako da može se itekako odigrati i sa Borcem.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
Ma može se uzeti bod svakome u ovoj ligi, nije Borac nikakva sila, igrom slučaja i suđenjem su se malo odvojili od ovih pet ekipa na tabeli, ali to je nedostižna prednost u ovom trenutku. Zato bi valjalo da danas pobijede Igmana, čisto da Zrinjskom protiv Sarajeva bude takmičarska utakmica.
Nama su Igman i Velež važniji od Borca, ako tu uzmemo šest bodova, teško će nas neko skinuti sa trećeg mjesta.
Nama su Igman i Velež važniji od Borca, ako tu uzmemo šest bodova, teško će nas neko skinuti sa trećeg mjesta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Probati uraditi nešto protiv Borca, remi ili nekako pobjedit ..
Ali onda sav fokus prebaciti na Igman, ta se utakmica mora pobjedit, jednostavno mora. Oni igraju sa Borcem, pa onda sa Slogom za opstanak ..
U Borcu su bekovi najlošiji dio tima, tu jednostavno moramo iskoristit Santosa i vjerovatno Drlju ..
Ali onda sav fokus prebaciti na Igman, ta se utakmica mora pobjedit, jednostavno mora. Oni igraju sa Borcem, pa onda sa Slogom za opstanak ..
U Borcu su bekovi najlošiji dio tima, tu jednostavno moramo iskoristit Santosa i vjerovatno Drlju ..
Treće mjesto sad mora biti imperativ. Velež je sinoć pokazao da može igrati protiv Zrinjskog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Velez je trenutno u najboljoj formi i imaju najbolju igru od svih ekipa koje konkurisu za evropu.. Borca ce gurati koliko bude potrebno.. Siroki je u velikom padu.. Nama je borba sa pitarima za to cetvrto mjesto neki realan cilj.. Samo i oni su poceli sa opasnom kuhinjom.. Previse smo bodova prosuli protiv ekipa koje se bore za opstanak i to se nije smjelo desiti..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Joj luzerskog mentaliteta .. zato Željo više i nije kao ranije .. čuj pokazao je velež da može protiv Zrinjskog .. pa mi smo ih pobjedili, a u drugojb bili tri puta bolji pa izgubili ..
Joooooj .. luzeri, nemojte tapkati .. Željo je Željo, i bolji je od svih, možemo sve pobjedit, samo kad se našim igračima digne ona stvar ..
Joooooj .. luzeri, nemojte tapkati .. Željo je Željo, i bolji je od svih, možemo sve pobjedit, samo kad se našim igračima digne ona stvar ..
-
- Kontakt:
Pa i nama su bekovi najlosiji dio tima, naravno uz golmana, dok ni napadaci bas ne blistaju. Tesko za ocekivati neke bodove tamo, eventualno X da izvucemo, a i tad ih trebas posteno nadigrati jer ce ih sudije sigurno guratisanjinlego je napisao/la: ↑24 apr 2023, 09:03Probati uraditi nešto protiv Borca, remi ili nekako pobjedit ..
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jel moguće da igramo 1. maja na Grbavici?ZileZile je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:04Cetvrtak u 18h.Mamba21 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:55Druže čitaj malo, ne igramo sutra, igramo u srijedu.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:41
Al i ti brate mozes lupiti
Kako moze biti bolje da nas neko pobjedi
Je li bolje s tri boda il jednim docekat kuci Igman
Il s 0 bodova i pritiskom kuci da se vratimo

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nisu mi jasni likovi koji pišu za Drinu, te treba se dozvati, te loš, ali bez ijednog argumenta. Valjda što je mlad. Druga stvar napadači Borca u lošoj formi?? Mrkaić dao više golova Širokom, nego svi naši napadači zajedno. Onda pljuje se Galić. Momak gine za svaku loptu, naravno da ima grešaka, ne bi bio kod nas da ne griješi..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], IbroDirka, Kajkutenjoyer, Lekqqq1921, MrkiMedo, Orvel, Pact1921, Stole i 61 gost.