Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
gledam ovu boju i nije mi jasno kako je proizvodjaci rijetko koriste. sjecam se iz vremena nokije n73 i n95 ove boje i bila je fenomenalna. posebno na n73 sa bijelom prednjom maskom.
Momci, pitao me neko od rodbine za ovaj Redmi 10 (4GB/128GB), ali ne znam sta da kazem. Valjda je 370KM.
Ne znam ja ni sta sve ima kod nas, sta se nudi, pa ako ima neko upuceniji da mi kaze misljenje. Telefon je za svakodnevnu upotrebu, koja slika, pozivi preko Whatsapp/Viber, i citanje nekih stranica manje-vise. Ako ima neko misljenje, bio bi zahvalan, ili mozda neki drugi prijedlog u slicnom rangu para. Ne znam ima li razlike u ponudama, gdje je sta dostupno, ali u Sarajevu su gledali. Hvala unaprijed.
Ne znam ja ni sta sve ima kod nas, sta se nudi, pa ako ima neko upuceniji da mi kaze misljenje. Telefon je za svakodnevnu upotrebu, koja slika, pozivi preko Whatsapp/Viber, i citanje nekih stranica manje-vise. Ako ima neko misljenje, bio bi zahvalan, ili mozda neki drugi prijedlog u slicnom rangu para. Ne znam ima li razlike u ponudama, gdje je sta dostupno, ali u Sarajevu su gledali. Hvala unaprijed.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Teško da za te pare ima bolji ali ja bi probao uzeti model sa barem 6 GB rama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skup je taj za ono sto nudi. Evo ti primjer telefona u Sarajevu sa 6 GB RAM-a i istom cijenom, a da je pritom i stari brend, samo ne znam kakva je ova radnjaMurga je napisao/la: ↑18 apr 2023, 13:54Momci, pitao me neko od rodbine za ovaj Redmi 10 (4GB/128GB), ali ne znam sta da kazem. Valjda je 370KM.

https://olx.ba/artikal/52313042/motorol ... -rate-44km
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ujebase Vanced 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
MAterola znacianonimni je napisao/la: ↑18 apr 2023, 18:58Skup je taj za ono sto nudi. Evo ti primjer telefona u Sarajevu sa 6 GB RAM-a i istom cijenom, a da je pritom i stari brend, samo ne znam kakva je ova radnjaMurga je napisao/la: ↑18 apr 2023, 13:54Momci, pitao me neko od rodbine za ovaj Redmi 10 (4GB/128GB), ali ne znam sta da kazem. Valjda je 370KM.
Ne znam ja ni sta sve ima kod nas, sta se nudi, pa ako ima neko upuceniji da mi kaze misljenje. Telefon je za svakodnevnu upotrebu, koja slika, pozivi preko Whatsapp/Viber, i citanje nekih stranica manje-vise. Ako ima neko misljenje, bio bi zahvalan, ili mozda neki drugi prijedlog u slicnom rangu para. Ne znam ima li razlike u ponudama, gdje je sta dostupno, ali u Sarajevu su gledali. Hvala unaprijed.![]()
https://olx.ba/artikal/52313042/motorol ... -rate-44km

Ma slabo ja znam realne cijene kod nas i sta se nudi, pa radije pitam ovde. A sto se radnje tice, znam k'o i ti

Nego, pogleda li se Arsenal nekad?

Hvala i MortemHz i Mokes. Proslijedit cu misljenja pa neka odluce.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
- Kontakt:
poz, zanima me iskustvo sa mobitelima na pretplatu u bhtelecom-u, koliko je prva rata, treba li imati ugovor o stalnom zaposlenju itd itš i na kraju krajeva, isplati li se uopste xD
-
- Kontakt:
Ne isplati. Da skratim.
Ne isplati se isključivo iz razloga što u BiH gotovo svi mobitel shopovi prodaju mobitele bez PDV-a, odnosno na crno pa je cijena drastično povoljnija nego u BH Telecomu, Mtelu ili Eronetu.
Ugovor o stalnom zaposlenju ne moraš imati,ali mislim da novi korisnici ne mogu odmah uzeti mobitel na rate.
Trebaš biti korisnik najmanje 3-4 mjeseca.
Pdv plaćaš sa prvom ratom.
Ugovor o stalnom zaposlenju ne moraš imati,ali mislim da novi korisnici ne mogu odmah uzeti mobitel na rate.
Trebaš biti korisnik najmanje 3-4 mjeseca.
Pdv plaćaš sa prvom ratom.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ma kupi negdje na shopping karticu ako nisi u mogucnosti dati kes.
Nego prijatelj mi nabavio onaj Samsung A73. Izgleda mi fin pravo mobitel i on je prezadovoljan.
Nego prijatelj mi nabavio onaj Samsung A73. Izgleda mi fin pravo mobitel i on je prezadovoljan.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Isplativije se kod zelenasa zaduziti nego kod tih hahara, ukratko.nisamjatisi je napisao/la: ↑24 apr 2023, 04:53poz, zanima me iskustvo sa mobitelima na pretplatu u bhtelecom-u, koliko je prva rata, treba li imati ugovor o stalnom zaposlenju itd itš i na kraju krajeva, isplati li se uopste xD
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Po meni ako nemas kesa da isplatis za neki mobitel odmah, onda taj mobitel nije za tebe.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ja sam uzeo "u toku karijere" nekoliko telefona preko BH telecoma. Svaki je bio k'o pišta, a imaš i pravu garanciju i ako se pokvari možeš tražiti da ti daju zamjenski telefon dok ne otklone kvar.nisamjatisi je napisao/la: ↑24 apr 2023, 04:53poz, zanima me iskustvo sa mobitelima na pretplatu u bhtelecom-u, koliko je prva rata, treba li imati ugovor o stalnom zaposlenju itd itš i na kraju krajeva, isplati li se uopste xD
Ako nemaš karticu na rate ili imaš ali ne želiš da je za ovo koristiš, a nemaš odmah keš, nije ti to uopšte loša solucija.
Drugi je par rukava što sad BH Telecom i nema baš najbolje tarife, pa je upitno da li se vezati 2 godine za njih, a kod drugog provajdera bi možda mogao dosta uštedjeti.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Oni tu svoju legalnost prodaju luksuznom premijom kao da u najmanju ruku prodaju dijamante.jose je napisao/la: ↑24 apr 2023, 19:52Ja sam uzeo "u toku karijere" nekoliko telefona preko BH telecoma. Svaki je bio k'o pišta, a imaš i pravu garanciju i ako se pokvari možeš tražiti da ti daju zamjenski telefon dok ne otklone kvar.nisamjatisi je napisao/la: ↑24 apr 2023, 04:53poz, zanima me iskustvo sa mobitelima na pretplatu u bhtelecom-u, koliko je prva rata, treba li imati ugovor o stalnom zaposlenju itd itš i na kraju krajeva, isplati li se uopste xD
Ako nemaš karticu na rate ili imaš ali ne želiš da je za ovo koristiš, a nemaš odmah keš, nije ti to uopšte loša solucija.
Drugi je par rukava što sad BH Telecom i nema baš najbolje tarife, pa je upitno da li se vezati 2 godine za njih, a kod drugog provajdera bi možda mogao dosta uštedjeti.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Isplatnije inace kupiti u radnji nego u bht… ali ako koristis neki paket (mob ili moja tv) opcija bht je povoljna, na dvije godine ugovora mozes “izbiti” pdv jer daju popust i onda samo ratu placas fakticki.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ma zavisi sve na kojem je paketu jel poslovni broj unutar usluge toptim i slicno neki telefoni su jeftiniji nego u radnji .. a i za privatne korisnike imaju neki tel koji su jeftiniji jbga najbolje naci telefon i porediti cijene na piku i bh telecomu pa vidjeti jel se isplati .. problem kod bh telecoma sto imaju bruku telefona na web-u covjek bi rekao jedno cijelo skladiste imaju a realnost je da imaju desetak modela samo 

Ove Xiaomi bezicne slusalice se mogu spajati na ostale marke telefona ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Naravno, na sve sto ima BT
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hvala legendo, ali odustao sam od kupovine, uzet cu nesto drugo za poklon.

Call the coroner!