I ja sam se bas iznenadio kad sam na semaforu vidio 1500 otkucanih karata. ocekivao sam bar 2500 uz onakvu brojku na zapadu. Ne znam da li je neko iz kluba bio na ulazu i vrsio kontrolu (kao prosli put)? Svega mi, mozda bi se isplatilo i kamere postaviti pa da se vidi koga se to pusta, na koji nacin i zbog cega. 
Sto se tice same posjete, kad imaju rezultati i kad je sve izvjesnije da ce Celik ici u baraz, tako se i publika pomalo vraca na stadion. Vjerujem da ovo moze jos bolje u 1FL, ali ima jos do toga.
Utakmica se svodi na jedno: primarijus profesor doktor Filip Arezina!!! Ne samo zbog gola, nego zbog 90 minuta igre na nivou koji pojedini igraci nece ni na FIFI uspjeti postici. Koje je on pojacanje po Celik vidjelo se u mnogim prilikama kad dadne pas s jednog kraja terena na drugi, hirurski precizno, a onda ovaj sto je primio loptu spetlja sa drugim saigracem pas u tri metra. I to se ponavljalo nekoliko puta. Durmo je drugi igrac utakmice. Nije imao toliko posla, ali ona dva zicera i Bartez bi se zamislio kako da ih odbrani 

Feno je trcao borio se kad nije bio s loptom. Kad je s loptom, dok ne krene prema golu - potezak i spor, ali sve u svemu odigrao je sasvim solidno. Sijerkica bas nece gol, ima lijepe sanse, pogadja stative, al kao zapisano da promasi. Isakovic, Vardo, Mehic na svom nivou. Sivac, Karalic, Durmis onako...Honda mora manje komplikovati s loptom. Ima brzinu da probija bok i nema potrebe za viskom driblinga.
Natron se pokazao kao cvrsta ekipa, udarali su i oni, izlezavali dok su imali rezultat, kasnije su i oni fizicki pali.
Navijaci, kao i Arezina. 

Nadam se da je sad pjesma zvucala bolje 

@mk1008
Ovo nam je treca sezona otkako smo krenuli u obnovu kluba. Jednu sezonu smo bili u Kantonalnoj ligi, a ovo nam je druga sezona u Drugoj ligi Centar. Kao sto mozda znas, vrlo smo blizu da nakon 18 godina ponovo imamo odblokiran racun i da se krene u legalno poslovanje, sto naravno otvara mnoga vrata. To ce i Upravi biti ogroman vjetar u ledja u daljem radu i daljem napretku.
Sto se tice same posjete, bilo je saroliko, posebno dok smo bili u Kantonu, ali ulaskom u visi rang, pocela se stvarati neka konstantna brojka od 300-400 gledalaca. Naravno sad bi to trebalo ici preko hiljadarke, pa vidjecemo. Sto se Juga tice, i tu se dosta radi na animaciji navijaca i na svakoj utakmici vidi se napredak u brojnosti. Gostovanja su solidno odradjena sva. 
Kao sto vidis, samo nas kontrola karata yebe 

Slobodi svako dobro, al nazalost izgleda da cemo u slijedecoj sezoni gledati stari derbi. Osim ako ne krenete i vi ovim putem kojim smo mi krenuli.