AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
U ovakvoj utakmici Tomori uspijeva pokazati kakvu sezonu igra, totalno nesiguran lik u skoro svakoj situaciji
Il Club più titolato al mondo!
Pioli on fire...
U ovom dijelu sezone mi je bitno samo da se bodovi uzimaju, sve ostalo je suvišno komentarisati.
Još 7 utakmica patnje u ligi, možemo mi to.
Još 7 utakmica patnje u ligi, možemo mi to.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Oni koji uvijek razočaranju su opet razočarali, više imena ne treba ni spominjati. Tri boda su tu, to će se pamtiti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
3 boda najbitnija uz to bez primljenog gola 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vala nakon drugog gola su više šetali nego trčali. Zapravo veći dio meča mi je djelovalo tako. Ako je to sa namjerom da se što više sačuvaju za ono što ih čeka. Onda je dobro ispalo. Ako je to stvar motivacije, onda ćemo se napatiti zajedno sa njima do kraja sezone u ligi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sad se okrenuti ka Romi
Ibra izgleda opet fasovao neku povredu na zagrijavanju pred utakmicu, a izgleda da Smaling nece igrati za Romu zbog povrede.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Teško nama kad završi ova epizoda u Ligi Prvaka
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma Zlatan je svoje odigrao. On je od ljeta bivši i treba se okrenuti traženju mlađeg napadača. Giroud ostaje još jednu godinu. Ali i on je već pod teretom godina.
Sad čekati Romu i vidjeti šta mogu protiv Murinjove prćije.
Sad čekati Romu i vidjeti šta mogu protiv Murinjove prćije.
Prezadovoljan sam rezultatom, igra nije ni bitna u ovoj fazi sezone, svega 7 kola ostalo, a čekaju nas i tri meča LP
Leao opet pokazao MVP verziju, sa svojih 12 golova, već je sada nadmašio prošlu sezonu (11g), čestitke. Kao što neko napisa, u narednim kolima dosta međusobnih okršaja konkurenata, što više remija, to bolje.
Leao opet pokazao MVP verziju, sa svojih 12 golova, već je sada nadmašio prošlu sezonu (11g), čestitke. Kao što neko napisa, u narednim kolima dosta međusobnih okršaja konkurenata, što više remija, to bolje.
Nisam pratio tekmu, vidim Leao opet zabio, dvaput je dvaput jbga. Kakva je igra bila?
Bolje ništa ne pitaj. 
Dva gola više na individualni kvalitet, ne znam da su 2-3 solidne šanse stvorili za čitavu utakmicu.
Inače, navodno Lucas i Pavard bili na utakmici i čak posjetili igrače u svlačionici. Potpisuj Pavarda, već se nedavno otvoreno nudio.
Dva gola više na individualni kvalitet, ne znam da su 2-3 solidne šanse stvorili za čitavu utakmicu.
Inače, navodno Lucas i Pavard bili na utakmici i čak posjetili igrače u svlačionici. Potpisuj Pavarda, već se nedavno otvoreno nudio.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav Pavard pored velikog Calabrije. 
- muha milanez
- Kontakt:
Tri boda su tu što je najbitnije. Roma se može dobiti, imali su te produžetke gdje je ritam bio strašan, plus sutra imaju Atalantu. Dosta rovitih igrača imaju.
Pavard i/ili Lucas Hernandez pa komotno da se prebacimo u francusku ligu.
Dajte nam tog Berardija da se pojačamo italijanima, nema smisla ovo
Pavard i/ili Lucas Hernandez pa komotno da se prebacimo u francusku ligu.
Dajte nam tog Berardija da se pojačamo italijanima, nema smisla ovo
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma ja standardno ono
Koji Lucas? Moura? Pavard bi već bio dobar upgrade. Može i stopera, a i dobar je u formaciji sa trojicom pozadi.
Lukas Hernandez, Theov buraz
Eki fol on. On je bolji od buraza. Kad potpisuje?
Znam da ima gadnu povredu, neko je vrijeme već na izlaznim vratima Bayerna, s njegove strane.
Tomori bi mogo put Engleske, tražen je od nekih klubova.
- OldFashioned
- Kontakt:
Tomorija volim k'o brata, ali prodat' i ćuknut neku lovu dok se još može dobro prodati.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kaze Pavard da bi volio igrati sa Giroudom, gdje ima vatre ima i dima
“Giroud always tells me about the magic of the derbies and the big fan celebration for the Scudetto. I’d really like to play with him because we’re very good friends, Serie A is a very interesting league,”
-
celikmilan
- Kontakt:
Leao je dosada u Milanu dao samo 2 gola glavom i to oba protiv Leccea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.