Sada na megdan katilima koji u kupu nisu primili gola ove sezone.
Ali, sta reci nego finaleeee..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sada na megdan katilima koji u kupu nisu primili gola ove sezone.
Kad ne moze on, mogu ovi sami sebe pobijedit. Bio sam ubijedjen da ce onaj Turcin sto je usao promasit, ali me iznenadio dobrim penalom. Sto se tice igre, vjerovatno najgorih 40ak minuta ikad odigranih u Engleskoj. Kakav parmak bog te vidio.
Kako misliš još jedno? Ove sezone je 1 1 ako me sjećanje služi. Neka je City favorit, ali finale je finale.
Imao je 3 penala u istu stranu što je mogao odbraniti kako god da se bacio, ali nije pogodio stranu niti jednom. Ne znam fakat, ali čovjek je očajan na penalima.
Ti si reprezentativni primjerak onog mema kad je covjeku u glavi samo rivalska ekipaAlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:33U januaru najavljeno: ''United ove sezone uzima tačno 2 trofeja više od Arsenala'' ... pa vi sad računajte kako.![]()
To sam napisao u jeku priče kako United neće biti ni blizu Top4.
Isto im se tako svi ti nabrojani timovi mogu posrati i u rucak i veceru ,City je jak i vjerovatno ce ugrabiti triplu krunu ,ali bili su oni i u filanu CL veliki favoriti protiv Chelsea pa ih ljudi naguzise,bas bi volio da ih zadesi sudbina Liverpula prosle sezone cisto da se osjete posrano da vide kako je toqaa18 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:30Historijska sezona za City u najavi, ko birvaktile Unitedova kad su u 14 dana uzeli tri trofeja, al ovi Cityjevi protivnici koje ce imati na recki je kvalietet vise. Pep ima sve u svojim rukama, Real mogu zgazit, nadam se da je naucio od prosle godine, Arsenal je u fazi poluraspada, a ovaj United je smijesna ekipa i realno "slon" ove sezone, sve se fino otvara, Pepovo je samo da to samo uzme i da decenijski san šeikova konacno postane stvarnost.
Samo pratim United i Arsenal. Ostale koliko stignem.Brokula je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:35Ti si reprezentativni primjerak onog mema kad je covjeku u glavi samo rivalska ekipaAlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:33U januaru najavljeno: ''United ove sezone uzima tačno 2 trofeja više od Arsenala'' ... pa vi sad računajte kako.![]()
Yebo te vise Arsenal,dobro eto uzimaju dva trofeja vise ,vi dolazite,masina se zahuktava ,sljedece godine titula i CL najmanje sto se moze ocekivati.AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:33U januaru najavljeno: ''United ove sezone uzima tačno 2 trofeja više od Arsenala'' ... pa vi sad računajte kako.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.