Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zasto Paja nikad nedodje na forum kad Arsenal izgubi 

- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ljubi brat za ovaj komentar...al mi smo bash nesto posebno..ostaje da se nadamo da ce Bog polgledat ekipu sa sjevera LOndona !!!Megamon je napisao/la:Vidi ovih plastcnih navijaca sto su se nakotili![]()
Mi Arsenalovci nismo plasticni navijaci kao pojedinci koji navijaju za smradalonce od 2005.Navijamo od kako znamo za sebe,zato sto je Arsenal nesto posebno.
Trofeji su bitni ali nisu i presudni.Vazan je onaj osjecaj koji mi osejcamo kada pobjedjujemo i gubimo.
Znaci da ne osvojimo nista u seljedecih 20 godina nas ce uvijek krasiti ista strast i ista jacina ljubavi prema topnicima.
Do osciliranja stalno dolazi al' Arsenal ostaje.
Znaci sada sam jos sigurniji da cemo izbaciti onu ekipu smradalonaca,zivim za taj dan kada cu se svim "dezurnim pljuvacima" ismijati u facu.
Neke stvari trofeji ne mogu kupiti.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ovo je bila prilika da uzmete napokon jedan trofej,no propustili ste je.
Ipak,ne treba vas ovaj poraz psihički dotući;morate optimistično ući u duel sa Barcom,a titula također nije daleko.Ako je ove godine ne uzmete,ne znam kad ćete.
To na prethodnoj stranici može uraditi samo Bowyer,pa zar niste upoznati kakav je temperament tog igrača?
To je klasični krvnik,samo zna da udara.
Ipak,ne treba vas ovaj poraz psihički dotući;morate optimistično ući u duel sa Barcom,a titula također nije daleko.Ako je ove godine ne uzmete,ne znam kad ćete.
To na prethodnoj stranici može uraditi samo Bowyer,pa zar niste upoznati kakav je temperament tog igrača?
To je klasični krvnik,samo zna da udara.
You'll never walk alone.
AS: RVP propusta Farcu 

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Bogati odakle ti to?Zasto onda nije izasao na poluvremenu ako je u pitanju teže povreda?Portillo je napisao/la:AS: RVP propusta Farcu
povrijedio koljeno, pise na off straniciensadek je napisao/la:Bogati odakle ti to?Zasto onda nije izasao na poluvremenu ako je u pitanju teže povreda?Portillo je napisao/la:AS: RVP propusta Farcu
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Pise samo da ima problem sa koljenom...izasao bi odma da je bila teza povreda...sta pricas gluposti...nece igrat protiv leytona jer ne bi ni igrao i da nema laksu povredu a bit ce spreman vec za vikend u to sam sigurancala je napisao/la:povrijedio koljeno, pise na off straniciensadek je napisao/la:Bogati odakle ti to?Zasto onda nije izasao na poluvremenu ako je u pitanju teže povreda?Portillo je napisao/la:AS: RVP propusta Farcu
Izasao je u drugom koliko sam ja zapazio, pitas zasto? Nikad nisi ocito dozivio nesto slicno, prilikom udarca u toku utakmicu kojeg dobijes nastavljas nakon nekoliko sekundi/minuta pauze ponovo igrati i ne osjecas neke znatnije bolove jer ti je misic zagrijan, ali nakon toga slijede muke... stvarno mi je zao sto ce propustiti Barcu, ali eto...ensadek je napisao/la:Bogati odakle ti to?Zasto onda nije izasao na poluvremenu ako je u pitanju teže povreda?Portillo je napisao/la:AS: RVP propusta Farcu
- armin arsenalovac
- Kontakt:
HAHAHAH Pa ti si smjesan onaj udarac boli 2 minute....onda prodje dok si zagrijan,poslije utakmice osjecas blage bolove ali to nije nista strasno,kad se zagrijesh ne osjetish nista...a s obzirom kakve oni tretmane imaju bice spreman vec za ujutro hhhhPortillo je napisao/la:Izasao je u drugom koliko sam ja zapazio, pitas zasto? Nikad nisi ocito dozivio nesto slicno, prilikom udarca u toku utakmicu kojeg dobijes nastavljas nakon nekoliko sekundi/minuta pauze ponovo igrati i ne osjecas neke znatnije bolove jer ti je misic zagrijan, ali nakon toga slijede muke... stvarno mi je zao sto ce propustiti Barcu, ali eto...ensadek je napisao/la:Bogati odakle ti to?Zasto onda nije izasao na poluvremenu ako je u pitanju teže povreda?Portillo je napisao/la:AS: RVP propusta Farcu
- slani grad
- Kontakt:
jarane..jesi dobar ti il nisi gledo tekmu....najvjerovatnije da je ovo drugo jer da si gledo vidio bi da je Birmingem drasticno ostecen u 2. minuti kada im nije sviran cist penal uz crveni karton golmanu Arsenala...plus jos jedna sumnjiva pravo situacija kada je sudija hladno mogao svirat penal za plavce ali je on pustio prednost i Zigic fula mrtvi zicer...mada u kaznenom prostoru nema prednosti al et....plus stativa...Birmingem je vise nego zasluzeno osvojio trofej jel su ginuli na terenu i odlicno se suprostavili vise nego favorizovanom protivnikuRomariooo je napisao/la:Ne znam sta bi trebali cestitati birmingemu, arsenal je bolji za tri klase, al desi se to da bolja ekipa ne pobijedi uvijek, isto ko sto smo i mi u prvoj utakmici bili duplo ili troduplo bolji od arsenala pa smo imali pushing. to se desava u fudbalu i zato je i tako zanimljiv jer je nepredvidiv. Drugi je par opanaka to sto neki povrsni poznavaoci i ljubitelji ove igre gledaju samo rezultat i onda na osnovu toga pisu gluposti, i onda idu i klisei tipa ovaj trener nadmudrio onog, sjajna taktika, ovo ono, a mi svi koji pratimo to malo vise vidimo kako se hiljadu puta do sada desilo da jedna ekipa moze izrazito nadigrati drugu. al da opet rezultat to ne mora potvrditi
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ma ja, ne osjetis nista... ti to iz vlastitog iskustva jel, po terminimaarmin arsenalovac je napisao/la: HAHAHAH Pa ti si smjesan onaj udarac boli 2 minute....onda prodje dok si zagrijan,poslije utakmice osjecas blage bolove ali to nije nista strasno,kad se zagrijesh ne osjetish nista...a s obzirom kakve oni tretmane imaju bice spreman vec za ujutro hhhh

http://www.as.com/futbol/articulo/van-p ... ftb_49/Tes
Et lave tu ti pise, pise da je pod znakom pitanja njegov nastup na Kampu i da je Veliki vodja sam rekao da je upitan za Barcu ali da ce se sutra vise znati. Daj boze da oni grijese, ja bi to najvise volio, da se razumijemo, pero..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
on Van Persie's injury...
He has a knee problem. Yes [he did it in scoring].
evo sta je receno i gdje pise da ce propustiti barcu ili nesto slicno, tek ce sutra reci koliko propusta, obicno tako rade, a ovi me sajtovi ne interesuju samo onaj ars.com
He has a knee problem. Yes [he did it in scoring].
evo sta je receno i gdje pise da ce propustiti barcu ili nesto slicno, tek ce sutra reci koliko propusta, obicno tako rade, a ovi me sajtovi ne interesuju samo onaj ars.com
Celik!3,2,2.
[youtube][/youtube] do prije nekoliko dana ste hvalili ovog golmana a on vam sad ovako vraća...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nismo mi majmuni ko pojedinci da sad napadamo golmana ili štopera zbog jedne greške, dosad nas je mnogo puta spasio i ovu grešku mu nećemo uzeti za zlo jer njemu se ovo sad dogodilo i nikad više.
- slani grad
- Kontakt:
dvije greske...i kod prvog gola je direktni krivacBosco je napisao/la:Nismo mi majmuni ko pojedinci da sad napadamo golmana ili štopera zbog jedne greške, dosad nas je mnogo puta spasio i ovu grešku mu nećemo uzeti za zlo jer njemu se ovo sad dogodilo i nikad više.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Direktni je krivac oba gola i zbog njega ste izgubili kup...Bosco je napisao/la:Nismo mi majmuni ko pojedinci da sad napadamo golmana ili štopera zbog jedne greške, dosad nas je mnogo puta spasio i ovu grešku mu nećemo uzeti za zlo jer njemu se ovo sad dogodilo i nikad više.
Ne lupetajte bogati, izgubili smo jer su nas ljudi pobijedili i jer je od 14 naših igrača utakmicu dobro odigralo dva. Smiješno je malog kriviti za poraz.
Taj "mali" je napravio dvije kardinalne greške što je na kraju odlučilo utakmicu i kažeš smiješno je njega kriviti,,možda je kriva baba Wanga što vam nije prorekla pobjedu...budi realan...
Jesi li ti gledao utakmicu, čitav tim je odigrao kriminalno loše i smiješno je upirati u pojedince pstom kada je čitav tim odigrao loše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.