AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Yebeš ti nas kad Leao mora igrati i ovakve utakmice da bi imali šanse pobijediti.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
celikmilan
- Kontakt:
Najmanje 3 žuta im je oprostio. Nekoliko očitih faulova nije svirao a Thiaw je dobio karton zbog običnog i to prvog faula na utakmici pa sad mora i opreznije da igra.
I ja sam razočaran ovakvom igrom a gledam utakmice i nastaviću da gledam a onaj ko ne želi da gleda slobodno neka ni ne gleda.
I ja sam razočaran ovakvom igrom a gledam utakmice i nastaviću da gledam a onaj ko ne želi da gleda slobodno neka ni ne gleda.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa ako hoće da bude među najboljima treba da igra uvijek. Koliko se sjećam dva najbolja ikad su igrali svaki meč. Zato su postavljali i postavili brojke o kojima će mnogi sanjati. Messi i Ronaldo su imali po 60 mečeva za sezonu. Leao treba da se dovede na taj nivo nastupanja. Nema preskakanja mečeva.
Ali da, stoji fakt da mi bez njega ne možemo ništa skoro. A za to je kriv samo jedan čovjek.
Ali da, stoji fakt da mi bez njega ne možemo ništa skoro. A za to je kriv samo jedan čovjek.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Fantasista
- Kontakt:
Ubi nas sudija, samo da nas ne košta na kraju.
Nek igra nije od papira, jbg kad pocne sa Rafom na klupi onda drvlje i kamenje kako je to greska, kako je trebao igrati od pocetka pa ga posle odmarati kad vec imamo dobar rezultat. Sad upravo to i uradi i onda opet ne valja, kazu jbes to ako on mora igrati. Ma ja, nek nam najbolji igrac grije klupu tako je najbolje 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Spasio nas je ovaj gol Lea od patnje, ili se bar nadam. Nije još ništa gotovo.
Pioli je donekle našao način kako da ispravi neke nedostatke u igri i onda uradi šta? Opet vrati na tvorničke postavke, sa mrtvim Messijasom i Diazom kao desetkom. PA HOĆEŠ LI VIŠE ODUSTATI OD TOGA, YEBEM MU NEBO DA MU YEBEM VIŠE.
Još samo čekam da i Ketelara ubaci u sredinu, nije dosta što se već sedam mjeseca ne može ni sastaviti na toj poziciji, ali nemoj ni slučajno da se odustane od te ideje ili ne daj bože da možda uđe Adli neuzubilahi.
Pioli je donekle našao način kako da ispravi neke nedostatke u igri i onda uradi šta? Opet vrati na tvorničke postavke, sa mrtvim Messijasom i Diazom kao desetkom. PA HOĆEŠ LI VIŠE ODUSTATI OD TOGA, YEBEM MU NEBO DA MU YEBEM VIŠE.
Još samo čekam da i Ketelara ubaci u sredinu, nije dosta što se već sedam mjeseca ne može ni sastaviti na toj poziciji, ali nemoj ni slučajno da se odustane od te ideje ili ne daj bože da možda uđe Adli neuzubilahi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sandro Tonali je upisao 9-u asistenciju u svim takmičenjima. A potpuno neprimjetno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa ovo je igranje rukom majku ti slijepu ****
Pa dodaj je Diaz yebo ga lopta vise....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
A kako nas yebe sudija..ne bi me cudilo da nas pocne i kartonirati.
Boljih igraca ima u kantonalnim ligama od Rebica. Kako je covjek probao
Boljih igraca ima u kantonalnim ligama od Rebica. Kako je covjek probao
- Romagnoli13
- Kontakt:
Izađi Ante sam ne sramoti se više tako ti Allaha
Vadi Rebica lik je svaki kontakt s loptom upropastio. Ovo je jedna od onih utakmica gdje čuvaš gol razlike protiv amaterske ekipe pa primiš gol u 90toj
Il Club più titolato al mondo!
Rafaaaaaaaa
kakav igrac
Ma ja, ko će ako neće babo Leao rješiti utakmicu.
To je ta naša famozna taktika, Leao Theo i inšalah. Ako oni nešto ne urade, neće niko.
To je ta naša famozna taktika, Leao Theo i inšalah. Ako oni nešto ne urade, neće niko.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bravo Rafa u top formi kad najviše treba. I već 40.gol za Milan je danas postignut.
Pa da nece Messijas ili nedao bog Adli rjesavati utakmice.
- Fantasista
- Kontakt:
Kolko je Ante lopti izgubio, užas.
U naredna 3-4 kola je dosta međusobnih duela ekipa koje pretenduju za LP tako da bi trebalo puno toga biti jasnije
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovaj komentator je već prodao Leao-a u Englesku i to u pregovorima sa Sportingom. Milan se očito ništa ne pita.
I to baš Chelsea-u koji ima 100 igrača i najmanje 3 lijeva krila.
I to baš Chelsea-u koji ima 100 igrača i najmanje 3 lijeva krila.
Pobjeda na horuk. Bez ikakve igre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.