Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 27 feb 2011, 20:16

Evo jedan obican klub Birmingham ce sezonu zavrsiti sa trofejom....
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 27 feb 2011, 20:22

Prvo, drugo, treće i četvrto mjesto u EPL vode u LP.
Peto, šesto i sedmo mjesto vode u EL.
Međutim, kako je Carling cup osvojio Birmingham, tako 7 mjesto više ne vodi u EL.
Ukoliko u finalu FA cupa budu igrale ekipe koje nisu među prve četiri u ligi, onda i osvajač tog kupa ide u EL a mjesto broj šest ne vodi u EL.
Tako da je jedini način da Liverpool uopšte igra u Evropi naredne sezone ili da bude 5 ili da osvoji EL ove sezone ili da u finalu bude igrao neko iz top 4.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 27 feb 2011, 20:33

Rizah je napisao/la:Prvo, drugo, treće i četvrto mjesto u EPL vode u LP.
Peto, šesto i sedmo mjesto vode u EL.
Međutim, kako je Carling cup osvojio Birmingham, tako 7 mjesto više ne vodi u EL.
Ukoliko u finalu FA cupa budu igrale ekipe koje nisu među prve četiri u ligi, onda i osvajač tog kupa ide u EL a mjesto broj šest ne vodi u EL.
Tako da je jedini način da Liverpool uopšte igra u Evropi naredne sezone ili da bude 5 ili da osvoji EL ove sezone ili da u finalu bude igrao neko iz top 4.
Znači sad još manje šanse da igramo u Evropi iduće sezone, posebno ako budemo igrali kao danas (možda je nismo ni zaslužili).
You'll Never Walk Alone

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 27 feb 2011, 21:00

Cilic LFC je napisao/la:Znači sad još manje šanse da igramo u Evropi iduće sezone, posebno ako budemo igrali kao danas (možda je nismo ni zaslužili).
Ma vise nije ni bitno toliko hocemo li igrati u EL, o LP da i ne govorim... Sto se mene tice, nek ova sezona bude za zaborav, ali neka iduca bude za pamcenje....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 27 feb 2011, 21:03

reds_forever je napisao/la:
Cilic LFC je napisao/la:Znači sad još manje šanse da igramo u Evropi iduće sezone, posebno ako budemo igrali kao danas (možda je nismo ni zaslužili).
Ma vise nije ni bitno toliko hocemo li igrati u EL, o LP da i ne govorim... Sto se mene tice, nek ova sezona bude za zaborav, ali neka iduca bude za pamcenje....
slazem se :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 27 feb 2011, 21:13

reds_forever je napisao/la:
Daj Bože da bude tako,svake godine se nadamo ali nikako da dođe ta sezona za pamćenje.

Ja se nadam da ćemo izboriti Evropu osvajanjem EL.
You'll Never Walk Alone

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 feb 2011, 21:20

normalno da vam je svejedno dal cete igrati ligu evropse sledece sezone, ako se ne moze izboriti liga prvaka, ova druga liga je nebitna za klub kakav je liverpool. Bitno je samo da se jos malo pojacate na ljeto, da se popuni ono sto skripi, i da krenete maksimalno spremni i motivisani u naredno sezonu, a i bolje je mozda da se potpuno mozete posvetiti domacoj ligi, ova liga evrope je ionako liga za dokazivanje nekih drugorazrednih klubova, liverpool je vec dokazani velikan i nemate nikakve potrebe da se natezete ovamo sa spartama, spartacima i takvima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 feb 2011, 21:27

Suarez je bio najbolji,a Škrtel je bio najlošiji danas.
Škrtel je pomalo kriv za drugi gol jer je morao prije izletiti na Ba,ali dobro to.Međutim,direktni je krivac za treći gol.
Suarez je bio najbolji definitivno i zaslužio je danas prolaznu ocjenu.Imao je dva sjajna prodora;jednom je on šutirao i Green fantastično reagirao,a drugi put uposlio je Johnsona koji je to pospremio u gol.Imao je jednu izgubljenu loptu na samom početku kada je Tomkins uklizao tačno na loptu;ali oštećeni smo za čisti faul na ivici šesnaesterca upravo nad Suarezom.
Velika Kennyeva greška bila je ta što smo počeli sa 2 napadača.Kuyt je bio potreban u sredini.Sredina nam je danas zakazala;Leiva je odigrao još jednu lošu utakmicu,Gerrard je pravio greške koje sam gledao i nisam mogao da vjerujem,dok i Meireleš nije bio na nivou.Da smo počeli sa Kuytom u sredini,pobijedili bi.

Kelly još jedna dobra partija dok se nije povrijedio,Carra dobar iako možda dijeli krivicu sa Škrtelom zbog drugog gola,Johnson jedna od boljih tekmi za njega u zadnje vrijeme.

Rezultati nam se poklapaju,a mi to ne koristimo.Jeftini gubitak 2 boda protiv Wigana i današnja bruka udaljila nas je od LP.Da smo dobili ove dvije tekme,bili bi na -6 od Citya,a poprilično sam siguran da ćemo Tottenham stići.Ali DA SMO...

Sada se treba okrenuti Unitedu;moram priznati da očekujem pobjedu u ovom duelu.Manchester će možda biti umoran (Marseille,Wigan,Chelsea,pa mi) ali ne treba se oslanjati na to.Vjerujem u pobjedu i očekujem 2:0 i gol Carrola.
You'll never walk alone.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 27 feb 2011, 21:37

reds je napisao/la:Sreća pa Utd u utorak igra na Stamfordu i ove sezone je poprilično loš na strani pa se imamo čemu "nadati".
Dobijamo ih 100% na Anfieldu, vjerujte mi :D
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 feb 2011, 21:44

ILoveLFC je napisao/la:
reds je napisao/la:Sreća pa Utd u utorak igra na Stamfordu i ove sezone je poprilično loš na strani pa se imamo čemu "nadati".
Dobijamo ih 100% na Anfieldu, vjerujte mi :D
Ne treba se opet nadati nećemo što ne nemoguće, ako ćemo realno možemo izvući remi...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 feb 2011, 21:44

Na ljeto treba totalna rekonstrukcija ekipe,prodati neke igrače koji su kao paraziti nikake koristi od njih i kupiti mlađe igrače te ojačati konkurenciju na svim pozicijama(osobito golmana Reini svejedno uvijek je prvotimac).

Što se tiče toga oko Europe slijedeće sezone čak bih volio da možda i ne idemo u EL.Iako bi to bio dodatni udarac ali tamo se samo trošimo bolje se definitivno skoncentrisati na EPL.Što se tiče kupova dati šansu mlađim igračima i to je to,mada bih volio da konačno osvojimo neki trofej pa makar to bio i FA ili liga kup.
FK Pjetlovi

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 27 feb 2011, 21:48

ma ovakve utakmice najvise volim kada nismo favoriti i onda iznenadimo :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 27 feb 2011, 21:50

anfield je napisao/la:ma ovakve utakmice najvise volim kada nismo favoriti i onda iznenadimo :D
U vecini slucajeva, dobijemo ! :D
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 feb 2011, 21:52

VELA je napisao/la:
fera je napisao/la:pepe hvala za jos jednu sjajnu utakmicu... i hvala sto si ubio i ono malo neizvjesnosti sto je bilo svojim sjajnim intervencijama. ovaj nas liverpool isto kao da je neko najmjerno dovodio kiks igrace i krampe...
mislim nije ovaj rezultat nimalo nerealan jer dosta smo mi bili oslabljeni ali ja ne mogu da vjerujem da bez obzira na to nismo uspjeli bod izvuci... mozda zato sto je njihov golman danas znao koji je zadatak golmana.... da odbrani sut i stoji na golu.
koliko je maxi kriv za losu sezonu liverpoola sa onim promasivanjem zicera po meni je i reina kriv isto toliko jer kostao nas je jako puno bodova ove sezone. jos kad se na ovakvog kiks golmana doda i kiks odbrana zamislite kako je tesko sacuvati mrezu... ja se ne bi smio kladiti da necemo primiti gol da igramo i protiv bojnika a ne nekih ozbiljnijih klubova. kako je krenulo dalglish ce morati staviti 10 defanzivaca ako misli sacuvati mrezu sa ovakvom ekipom.
Kad si vec Reinu napao mog'o si i Gerrarda :?:
naravno. cim bude potrebe za tim. gerrard je "do juce" bio povrijeđen i od njega nisam ni ocekivao nista spektakularno danas.
i ne mogu ja pricati o buducnosti kluba bez gerrarda jer ja jos ne mogu zamisliti liverpool bez njega a dok reina bar meni nije ikona kluba.
You are someone else I am still right here

supersonicnigerrard
Kontakt:

Post Postao/la supersonicnigerrard » 27 feb 2011, 22:02

ja Gerrarda u potpunosti razumijem, pa lik kad se okrene i vidi leivu iza sebe padne mu mrak na oci i kako ce igrati slijep.. :D logicno sto bi reko Čombe
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 27 feb 2011, 22:21

Da se kratko osvrnem na utakmicu...

Dakle, nismo zasluzili da uzmemo ni bod, a kamoli sva tri, kako je 90% forumasa, ukljucujuci i mene, ocekivalo.

Kompletan tim je odigrao jako lose, i osjetila se velika konfuzija na gotovo svakoj poziciji na terenu. Da li je posljedica toga fizicki i psihicki umor od Europa Lige, za koju se btw nadam da necemo igrati sljedece sezone, ne znam.

West Ham je usao u mec sa namjerom da pobjedi, i u tome su uspjeli, te im na tome mogu samo cestitati, i nadam se da cu ih i naredne sezone gledati u Premiershipu.

Stvar koja je ocigledna, a koju nismo htjeli priznati, barem vecina, je ta da nam fale kvalitetni igraci na nekim deficitarnim pozicijama, na kojima trenutno igraju igraci koji, za nase ciljeve, ne mogu tu igrati, ili igraju na neprirodnim pozicijama. Lijevi bek, defanzivni vezni, te barem jedno od dva krila se na ljeto MORA dovesti, inace sezona vec na pocetku propada.

Ostaje nam da se okrenemo scumu, i da pokusamo, kao sto to najcesce radimo u velikim utakmicama, pobijediti protiv njih, i mislim da ekipa ima i vise nego dovoljno vremena da se odmori i usreci nas u ovoj ne tako sretnoj sezoni.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 27 feb 2011, 22:46

supersonicnigerrard je napisao/la:ja Gerrarda u potpunosti razumijem, pa lik kad se okrene i vidi leivu iza sebe padne mu mrak na oci i kako ce igrati slijep.. :D logicno sto bi reko Čombe
:lol:
LIVERPOOL YNWA

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 27 feb 2011, 22:52

supersonicnigerrard je napisao/la:ja Gerrarda u potpunosti razumijem, pa lik kad se okrene i vidi leivu iza sebe padne mu mrak na oci i kako ce igrati slijep.. :D logicno sto bi reko Čombe
Ti bas ko Čombe nikakvog smisla u recenici.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 feb 2011, 23:03

fera je napisao/la:
VELA je napisao/la:
fera je napisao/la:pepe hvala za jos jednu sjajnu utakmicu... i hvala sto si ubio i ono malo neizvjesnosti sto je bilo svojim sjajnim intervencijama. ovaj nas liverpool isto kao da je neko najmjerno dovodio kiks igrace i krampe...
mislim nije ovaj rezultat nimalo nerealan jer dosta smo mi bili oslabljeni ali ja ne mogu da vjerujem da bez obzira na to nismo uspjeli bod izvuci... mozda zato sto je njihov golman danas znao koji je zadatak golmana.... da odbrani sut i stoji na golu.
koliko je maxi kriv za losu sezonu liverpoola sa onim promasivanjem zicera po meni je i reina kriv isto toliko jer kostao nas je jako puno bodova ove sezone. jos kad se na ovakvog kiks golmana doda i kiks odbrana zamislite kako je tesko sacuvati mrezu... ja se ne bi smio kladiti da necemo primiti gol da igramo i protiv bojnika a ne nekih ozbiljnijih klubova. kako je krenulo dalglish ce morati staviti 10 defanzivaca ako misli sacuvati mrezu sa ovakvom ekipom.
Kad si vec Reinu napao mog'o si i Gerrarda :?:
naravno. cim bude potrebe za tim. gerrard je "do juce" bio povrijeđen i od njega nisam ni ocekivao nista spektakularno danas.
i ne mogu ja pricati o buducnosti kluba bez gerrarda jer ja jos ne mogu zamisliti liverpool bez njega a dok reina bar meni nije ikona kluba.
Jao,majko mila.Napadaš Reinu. :roll:
Šta je mogao,reci mi.Kod prvog i drugog gola ništa,e kod trećeg je možda mogao bolje intervenisati.

Reina će postati ikona ovog kluba za nekoliko godina,u to sam siguran.Danas je Gerrard predao 5-6 lopti West Hamu u veoma važnim trenucima,Škrtel je bio tako loš a ti našao Reinu kriviti. :roll:

Koliko nas je puta lik izvadio iz gov?na i neko ima pravo da ga na ovakav način napada.Toliko fantastičnih intervencija za Liverpool,a ukupno 5 kikseva onih pravih od kada je došao u Liverpool.Pepe,bježi odavdje.Idi iz Liverpoola;previše nezahvalnih navijača.
Kada si ti mogao napasti Reinu,onda...Opušteno;Kenny i Gerrard su glavni krivci za naš današnji poraz.
You'll never walk alone.

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 27 feb 2011, 23:16

Ne moze se Reinu okriviti za danasnji poraz jer kad je primio onaj gol u stilu Alaima vec je bila rijesena tekma. Uostalom Skrtel je najveci krivac za onaj gol, Reina je pokusao da ispadne pametan pa se prije udarca bacio.

Sto se tice Kinga na njegov racun imam 2 zamjerke. Prva je konstanto igranje Kellyja, dobro jes' talenat, mlad i sve to al' to je previse tekmi za tog mladica na tako visokom nivou. Druga je konstantno mijenjanje formacije, danas smo poceli 3-5-2, pa smo jedno vrijeme igrali i 4-4-2 da bi na kraju zavrsili sa 4-5-1. Ako misli da ostvarimo pomak u igri nece moci stalno mijenjati formaciju. Danas se nije znalo cija je cija pozicija.

Volio bi da mu daju taj ugovor na 60-ti rodjendan. To bi utjecalo i na ekipu jer yebeno je ici kroz sezonu a ne znati ostaje li menager.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.