Gdje je Lillard nestao? Da ga nije ubilo njihovo pracenje?
Evo najbolji napadac ih vraca u zivot.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Gdje je Lillard nestao? Da ga nije ubilo njihovo pracenje?
Lekcija Liverpoolu da je nekad vaznije konstantno ulaganje u nekoliko igraca od po 40-50m nego cekati 3 godine da ganjas igraca od 130m.
Ako vec neces u CL, bolje je ne igrati u Europi.
Nemoj se zavaravat. Ovdje se radi o squad buildingu.
Pa ti si prvi srao kako United ne zasluzuje top 4 i kako su svi drugi bolji od nas, cak i ovi SpursiAshburtonG je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:23Sto bi rekao Rio:"Ma koga je to Newcastle izdominirao?", a ljudi ubjedljivo treca ekipa EPLa po prikazanom ove sezone![]()
Sta god da sam ja pisao, ne moze bit gore od vasih upisa od borbi za titulu sredinom januara.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 17:44Pa ti si prvi srao kako United ne zasluzuje top 4 i kako su svi drugi bolji od nas, cak i ovi SpursiAshburtonG je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:23Sto bi rekao Rio:"Ma koga je to Newcastle izdominirao?", a ljudi ubjedljivo treca ekipa EPLa po prikazanom ove sezone![]()
Jel taj isti Njukas proslo kolo primio tricu od Brentforda![]()
Dobro da je ziv.
Koliko bodova kasnite za Arsenalom? Uozbilji se.AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:07Hajd nek je kod vas gomila svjetskih klasa i par prosjecnih igraca. Koja umisljenost jbt![]()
Gabriel je jedina svjetska klasa u prvih 11 Arsenala.
Toliko kasnimo da cete vi biti 2., a mi 3. ili 4. na kraju. To ti se inace zove ISTO.AshburtonG je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:09Koliko bodova kasnite za Arsenalom? Uozbilji se.AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:07Hajd nek je kod vas gomila svjetskih klasa i par prosjecnih igraca. Koja umisljenost jbt![]()
Gabriel je jedina svjetska klasa u prvih 11 Arsenala.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.