Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

neutralan__
Kontakt:

Re: 16. kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la neutralan__ » 27 feb 2011, 21:01

sto im smeta zastave Armije Bosne i Hercegovine?? :o pa ovo je Bosna ljudi dragi
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 feb 2011, 21:07

neutralan__ je napisao/la:sto im smeta zastave Armije Bosne i Hercegovine?? :o pa ovo je Bosna ljudi dragi
zato sto je to hrvatski portal u BIH :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 27 feb 2011, 21:08

Kad je onaj izvjestaj na BHT?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 feb 2011, 21:10

Dule 078 je napisao/la:Kad je onaj izvjestaj na BHT?
Tacno u ponoc.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 27 feb 2011, 21:10

Dule 078 je napisao/la:Kad je onaj izvjestaj na BHT?
tek u ponoc po programskoj semi... ali poznajuci pridrzavanje iste, negdje oko pola 1
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 feb 2011, 21:11

padobranac1978 je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:sto im smeta zastave Armije Bosne i Hercegovine?? :o pa ovo je Bosna ljudi dragi
zato sto je to hrvatski portal u BIH :oops:

da,da :roll:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 feb 2011, 21:12

Stvarno nidje veze ubace onaj Global na programsku semu prije BHT Sport ... to samo kod nas moze 8-)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 27 feb 2011, 21:18

Fokusirao sam se na one skele,livadu gdje su navijači,šprajcove i ostalo.Zastava od HVO je morala biti skinuta iako je ustavom jednaka armiji BIH,e sad nisu ista pravila za svakoga.Ili skidaj obe ili nijednu,ali ona zelena zastava je mocna,multieticni klub :D :D :D :D :D

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 27 feb 2011, 21:27

Ljumani_Banovici je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:Po kvalitetu ne trebamo ispasti....sad realno gledano...ruku na srce 99% ljudi misli da je Drina sabanski tim ...ali mi cemo pokazati da imamo kvalitet za ovu ligu pa makar i na kraju ispali,ispascemo casno i posteno,ali nebih volio da istupimo iz lige zbog ovoga....jer Banovici stvarno nisu sportski postupili sto se toga tice...
Da se i kod nas ovako desilo i vi biste na ovaj nacin postupili, siguran sam. Ali to vise nije bitno čekamo ZELENI STO :D pa sta oni odluce
Hah...cekajte taj zeleni sto....eto pobijedite...ostanite u ligi...ali bolje je da izgubite utakmicu nego obraz...ali je*e sa vama za to...
ali neka...mora i takvih biti....
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2011, 21:28

elSaik je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Nije ni tvoja Sloboda.

odradili smo to do nedelje :)...bilo bi smijesno da se odlucilo drugacije, nego barem prolongirat utakmicu za 24h...to se odradilo, naravno u pomoc navijaca
To je i Drina uradila. Jedina je razlika što je Slavija prihvatila da igra u nedjelju, a ovamo Budućnost odbila.
ne znam zasto su odbrali komsije, ali ono mi bas i ne igleda kao ocisceno, barem po slikama koje sam gledao...ali ako se moglo igrati, onda ce bodove dobiti Drina , jer ovi nisu htijeli igrati...pa save je trebao odgoditi sve utakmice za nedelju i svi da mogu rahat ocistiti svoje terene... ne znam sta im je falilo pomjeriti sve utkamice za jedan dan...ovako gostujuce ekipe se malo prave i pametne, nakon sto su culi da bi nasi idioti i saveza dodjelili gostima bodove u slucaju da se ne odigra utakmica...naravno i da savez to odluci, vjerovatno bi neko uefi se obratio, koja bi to sigurno ponistila, jer nema smisla pod ovim uslovima da se domacini kaznjavaju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 27 feb 2011, 21:30

To je i Drina uradila. Jedina je razlika što je Slavija prihvatila da igra u nedjelju, a ovamo Budućnost odbila.[/quote]

ne znam zasto su odbrali komsije, ali ono mi bas i ne igleda kao ocisceno, barem po slikama koje sam gledao...ali ako se moglo igrati, onda ce bodove dobiti Drina , jer ovi nisu htijeli igrati...pa save je trebao odgoditi sve utakmice za nedelju i svi da mogu rahat ocistiti svoje terene... ne znam sta im je falilo pomjeriti sve utkamice za jedan dan...ovako gostujuce ekipe se malo prave i pametne, nakon sto su culi da bi nasi idioti i saveza dodjelili gostima bodove u slucaju da se ne odigra utakmica...naravno i da savez to odluci, vjerovatno bi neko uefi se obratio, koja bi to sigurno ponistila, jer nema smisla pod ovim uslovima da se domacini kaznjavaju[/quote]

Napokon neko pametan...ako izgubimo bodove bice sramota...njihov kapiten nije htjeo da potpiše zapisnik o odlaganju utakmice...pa oni nisu ni izašli da se zagrijavaju...i jedan od prethodnih komentara ljudi iz banovića govori da oni nisu ni došli da igraju u zvorniku....stvarno tuga....čime se sve ljudi bave....hoćemo pošteno!
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 27 feb 2011, 21:32

Sjeticete se da je Buducnost prije par sezona izgubila kuci tekmu od Sirokog zbog istih stvari kao u Zvorniku ovaj vikend, ljudi vjerovatno poduceni primjerom zele doci do tri super lagana boda. :P
Support Velez, It's logical! ★

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 27 feb 2011, 21:32

Hehe, kakav jadnik od covjeka :mrgreen:

Nego, cisto da se uputite svi koji ne znate, ono nije zastava Armije Bosne i Hercegovine, nego zastava Republike Bosne i Hercegovine, međunarodno priznate zemlje 1992. godine, pod ovom zastavom. Ova zastava je u upotrebi bila od 1992. do 1998. godine, kada je zamjenja danasnjom. Obzirom da je ova zemlja priznata u granicama u kakvim jeste i danas, a bila je i u periodu od 1992. do 1998. ova zastava je bila sluzbena i za Siroki Brijeg, a i za Trn :mrgreen:

I da, ta zastava ce uvijek biti uz Velez, bilo kada i bilo gdje igrao.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 27 feb 2011, 21:33

SaltCityAttack je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
To je i Drina uradila. Jedina je razlika što je Slavija prihvatila da igra u nedjelju, a ovamo Budućnost odbila.
ne znam zasto su odbrali komsije, ali ono mi bas i ne igleda kao ocisceno, barem po slikama koje sam gledao...ali ako se moglo igrati, onda ce bodove dobiti Drina , jer ovi nisu htijeli igrati...pa save je trebao odgoditi sve utakmice za nedelju i svi da mogu rahat ocistiti svoje terene... ne znam sta im je falilo pomjeriti sve utkamice za jedan dan...ovako gostujuce ekipe se malo prave i pametne, nakon sto su culi da bi nasi idioti i saveza dodjelili gostima bodove u slucaju da se ne odigra utakmica...naravno i da savez to odluci, vjerovatno bi neko uefi se obratio, koja bi to sigurno ponistila, jer nema smisla pod ovim uslovima da se domacini kaznjavaju
Teren je danas bio spreman za igranje, Slavija je fer ispala a mogla je i ona to isto tražiti, jedina nada nam je to što je delegat napisao da je teren bio spreman za igranje s tim da je trebalo malo linije popraviti, iako postoje možda indicije da bi mi mogli dobiti 3:0 to bi isto bilo nepošteno.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 feb 2011, 21:35

Mont0 je napisao/la:Sjeticete se da je Buducnost prije par sezona izgubila kuci tekmu od Sirokog zbog istih stvari kao u Zvorniku ovaj vikend, ljudi vjerovatno poduceni primjerom zele doci do tri super lagana boda. :P
dobar post , potpiss 8-) ma najbolje bi bilo da kazne i jedne i druge ,Drinu sto nije osposobila teren a Buducnost jer kao ekipa nema sta se bunit zbog terena jer nisu oni Manchester ba :?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 feb 2011, 21:39

pokusni_kunic je napisao/la:Hehe, kakav jadnik od covjeka :mrgreen:

Nego, cisto da se uputite svi koji ne znate, ono nije zastava Armije Bosne i Hercegovine, nego zastava Republike Bosne i Hercegovine, međunarodno priznate zemlje 1992. godine, pod ovom zastavom. Ova zastava je u upotrebi bila od 1992. do 1998. godine, kada je zamjenja danasnjom. Obzirom da je ova zemlja priznata u granicama u kakvim jeste i danas, a bila je i u periodu od 1992. do 1998. ova zastava je bila sluzbena i za Siroki Brijeg, a i za Trn :mrgreen:

I da, ta zastava ce uvijek biti uz Velez, bilo kada i bilo gdje igrao.
htio sam i ja to napisati ali nema veze ona mora da bude ;) iako to nekima smeta :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2011, 21:40

pa ljudi su valjda osposobili teren i ne mogu ljudi blato i citav stadion izmjeniti...trebali su odigrati utkamicu ili je odgoditi za neki drugi datum, ako bas nije bilo uslova za igranje....ma ebiga mislim da ovdje nije niko asluio da izgubi utkamicu a zelenim stolom i da se ona treba odigrati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 feb 2011, 21:42

fukara87 je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Sjeticete se da je Buducnost prije par sezona izgubila kuci tekmu od Sirokog zbog istih stvari kao u Zvorniku ovaj vikend, ljudi vjerovatno poduceni primjerom zele doci do tri super lagana boda. :P
dobar post , potpiss 8-) ma najbolje bi bilo da kazne i jedne i druge ,Drinu sto nije osposobila teren a Buducnost jer kao ekipa nema sta se bunit zbog terena jer nisu oni Manchester ba :?
haha po bod da dobijemo :D a kakav je nas savez ne bi me ni to cudilo :D

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 27 feb 2011, 22:19

ŠB.TRN je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:bitno je da na naslovnoj tvog portala stoji kratica "hrvatski mediji" i sta se moze ocekivati od istog :oops:
Evo bas sam je trazio ali nema je.Samo pogledaj ovu skelu,pa nakon 16 godina od rata,da su ovakvi stadioni !!!I nije mi jasno zasto su ove slike pobrisane steme HNK Zrinjski???
http://****/vijesti/sport/n ... #news_view
pa da pustite ljude pod Bijeli Brijeg gdje im je mjesto...vi biste kao gosti bili u boljoj poziciji........ššššššš

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 27 feb 2011, 22:21

Mislis ova slika,ova slika je obiljezila 16 kolo!
slika
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.