English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Villa mi je odvratna ekipa, ali respect za Ebeninga 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
jak je i podatak da nikad nije odigrao utakmicu 0:0 kao trener u EngleskojCipiripiblicblic je napisao/la: ↑22 apr 2023, 17:51[Opta] 19 - Aston Villa have scored in all 19 of their Premier League games under Unai Emery - it's the longest consecutive scoring run any team has had from the start of a manager's tenure in the competition's history.
Don't believe the hype.
Ozbiljno treba razmisliti o bacanju mnogo novca za Bellinghama. Taj Sancho je izgledao kao svjetska klasa u Farmerskoj. Pogledati i kakvi su rezultati danas bili tamo. To je liga amaterskog nivoa.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Prestigao ih Dortmund

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jest lijepo vidjet kako ce leeds ispast
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Arsenal All The Way !
-
- Kontakt:
I? Imao je i Liverpool pa ih nije dobio.Artetitis je napisao/la: ↑22 apr 2023, 15:11Pssst. Dobili su 11 zaredom. Zadnji bod nam je bio u drugoj utakmici u sezoni 2016-17, i to golom Mustafija za 2-2. Otkako je Pep došao imamo 0-1-12 u ligi protiv njih.topnik1 je napisao/la: ↑21 apr 2023, 23:58Al isto tako ne mojenja cinjenicu i ne znaci ako je dobio 10 zadnjih da ce dobiti i 11emir_ je napisao/la: ↑21 apr 2023, 23:45
Jel tvoj maximum da mene kao navijaca diskreditujes pa ce kao tako City biti diskreditovan.![]()
To sto sam ja 10 godina prije tvoje registracije na forumu napisao post o Bayernu zbog Hasana ne mijenja cinjenicu da je City dobio
10
zadnjih tekmi protiv Arsenala u ligi![]()
![]()
Koliko je ono City imao posjed na Emiratesu u prvoj utakmici, 20 i nešto, 30? Znam da su svi engleski mediji prenijeli da su da je bila utakmica sa rekordno malim posjedom od kako je ćelavac na klupi. Ubio Arsenal hljeb u njima, japanac onom rumenom žutanu pokloni gol i riješi idiot utakmicu. Ako ih iko može dobiti, može Arsenal.
Samo Holding ne ulijeva povjerenje. Ako Saliba bude fit, druga će to priča biti.
Rubrika penali je posebno zanimljiva neutralnim posmatračima, osam naprema tri.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- DragonReborn
- Kontakt:
Siti neće izgubiti utakmicu do kraja sezone. Mark my words.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Napisa covjek za prvu utakmicu Arsenal - City na Emiratima da su topnici ubili hljeb u njima.
Jbt izgubili 1:3 i imali 1 sut u okvir i to iz najsmjesnijeg penala ove sezone.
Ali razumijemo sta zelite, ko ce vas ohrabriti sada ako ne sami sebe.

Jbt izgubili 1:3 i imali 1 sut u okvir i to iz najsmjesnijeg penala ove sezone.
Ali razumijemo sta zelite, ko ce vas ohrabriti sada ako ne sami sebe.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
I Grealish hrabri navijače Arsenala. Ne znam koju si ti utakmicu gledao.
https://youtube.com/shorts/uG83HAqbvfs?feature=share
https://youtube.com/shorts/uG83HAqbvfs?feature=share
Smijesan si.
Vise puta sam napisao, to je bila izjednacena utakmica gdje vas je City uzeo na iskustvo u drugom poluvremenu. Odbij vam 0.78 xG za penal pa ces vidjet realno stanje.
Ta izjava Grealisha je kao i ona Pepa u januaru da nemaju sanse za titulu. Samo vi to uzimate za ozbiljno. Naivno.
Vise puta sam napisao, to je bila izjednacena utakmica gdje vas je City uzeo na iskustvo u drugom poluvremenu. Odbij vam 0.78 xG za penal pa ces vidjet realno stanje.
Ta izjava Grealisha je kao i ona Pepa u januaru da nemaju sanse za titulu. Samo vi to uzimate za ozbiljno. Naivno.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pa svako realan ce reci da je ta utakmica bila u najmanju ruku egal,City bolji u drugom pol Arsenal bolji u prvom uz jalovi posjed Arsenala,ali se ne mogu oteti dojmu da ti vise mrzis Arsenal nego sto volis Manchester ,u zadnje vrijeme bas pratis Arsenal i bas dosta komentrises ,ovi random likovi sto pisu nerealne stvari cak ni mi navijaci Arsenala to ne komentarisemoAlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 11:11Smijesan si.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Brate brokula zna u kakvom su stanju tuneli na Old Traffordu, Alan je mala maca za njega.topnik1 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 11:17Pa svako realan ce reci da je ta utakmica bila u najmanju ruku egal,City bolji u drugom pol Arsenal bolji u prvom uz jalovi posjed Arsenala,ali se ne mogu oteti dojmu da ti vise mrzis Arsenal nego sto volis Manchester ,u zadnje vrijeme bas pratis Arsenal i bas dosta komentrises ,ovi random likovi sto pisu nerealne stvari cak ni mi navijaci Arsenala to ne komentarisemoAlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 11:11Smijesan si.
Ta izjava Grealisha je kao i ona Pepa u januaru da nemaju sanse za titulu. Samo vi to uzimate za ozbiljno. Naivno.![]()

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], JackW, JayCatwright, L-Train, Ozren i 20 gostiju.