Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Za nas je ispadanje koliko god to bilo ponizenje i bolno ipak najbolje rjesenje, al obavezno uz remont kompletan u upravi..
I dici se tamo na gradsku upravu proteste neke organizovati, jer ovako to ne ide ..
Dzaba da neko donese 100 miliona kad ne znaju raspolagat s tim, a i kradu ****, igrace dovode ljudi s dosijeom, prepisan scenario kao kod celika
Velez je proveo 3 god u ligi federalnoj, Celik evo .
Ocito je vec ono sto se kaze usla voda u usi.
I bez obzira ko bio investitor donator sta god stadion treba ostati gradski jer u slucaju odlaska te osobe, dolaze dugovi i odma nam stadion mogu oduzeti.
I dici se tamo na gradsku upravu proteste neke organizovati, jer ovako to ne ide ..
Dzaba da neko donese 100 miliona kad ne znaju raspolagat s tim, a i kradu ****, igrace dovode ljudi s dosijeom, prepisan scenario kao kod celika
Velez je proveo 3 god u ligi federalnoj, Celik evo .
Ocito je vec ono sto se kaze usla voda u usi.
I bez obzira ko bio investitor donator sta god stadion treba ostati gradski jer u slucaju odlaska te osobe, dolaze dugovi i odma nam stadion mogu oduzeti.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Tušanj je gradski,nije privatno da se može uzeti i graditi.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:00Haha pa bio je Azmir tu, ali lakse nasjesti na nacelnikove price, nego na rezultate i sve drugo sto su imali sa Azmirom. Tako bi bilo i sa Senadom, posle trece utakmice pisali bi kako ce ukrasti stadio, i na mjestu Tusnja praviti trzni centar.Espiritosanto je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:52Je li moguće da onaj lik vlasnik Binga ne želi,neće ili šta već da se uključi u tu priču?antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:49
Ma sta ces care. Politika diktira sve sto ima veze sa klubom.
Sad su izgleda odulicili da nas ugase, a najlakse im je do toga doci ovim putem kojim idemo trenutno.
Šta je tu problem?
Ako sam dobro upućen,kako se može padati na te priče.
Al eto vi imate Azmira al oni da jedan takav kanton ne može iskupiti 7/8 biznismena da vode klub,golemo mi.
Evo primjera kod nas,zadnje dvije uprave po 9 jakih ljudi plus ostali sponzori i za 5/6 godina rezultati.
Nema dugova, rezultati super a bili smo i mi na takvim granama dok je mahala bila u klubu.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- Shategabri
- Kontakt:
4 boda.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:054 kuci nakon Borca i na kraju Sloboda gostovanje ako ne izborimi europu levati smo
![]()
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Espiritosanto kod nas brate prvo malo kojeg biznismena interesuje sport
Drugo brate vecinom ti biznismeni se ne vole izmedju tako da ih je tesko skupiti
i trece kod vecine biznismena prioritrt tal neki sa strankom nego ulaganje u sport
Nebitno dje si Sarajevo Tuzla Banja Luka Zenica
Eo Mostar se poceo odvojati od toga vidis kako se takmice pozitivno biznismeni ko ce vise Uloziti i napraviti za Velez i Zrinjski
Drugo brate vecinom ti biznismeni se ne vole izmedju tako da ih je tesko skupiti
i trece kod vecine biznismena prioritrt tal neki sa strankom nego ulaganje u sport
Eo Mostar se poceo odvojati od toga vidis kako se takmice pozitivno biznismeni ko ce vise Uloziti i napraviti za Velez i Zrinjski
-
- Kontakt:
Bilo je eto u Sarajevu kod vas Misimović,Mostar,Široki ali TK je definitivno najtanji po tom pitanju.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:21Espiritosanto kod nas brate prvo malo kojeg biznismena interesuje sport
Gore samo Azmir a jedan su od najvećih kantona i recimo jedan od najbogatijih ljudi taj Senad je gore ali ne frcera nešto
I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
siroki ima ledja feal i ostali su tu za cijeli sportski kolektiv
Igman takodjer udruzio je sve u konjicu
A to za Tuzlu jeste cudno s obzirom da im je Sloboda sve
Takodjer za Celik je cudno onolika zenica industrijski ne mogu sastaviti najjace firme uz klub
Aaa kakav miske hahah hvala mu za sve dobro al nije to to
Mi ne mozemo istok rentat…
Doduse nas vise necu ni pikati et diglisic je dosao htio covjek odmah sve dugove vratiti, stadion odmah renovirat i jug novi napraviti
Htio poslovni objekat napraviti odmah znaci da zeljo ima kesa od njeg
Al dzabe nije problem ni ivvestitor vec onaj ko ga doceka u klubu
Sad tesko je rec meni za ostale klubove jer ne poznajem unutrasnjost kluba da bi uocio sustinu problema
A vjerujem da Sloboda ima slican problem ko i zeljo
Takodjer za Celik je cudno onolika zenica industrijski ne mogu sastaviti najjace firme uz klub
Doduse nas vise necu ni pikati et diglisic je dosao htio covjek odmah sve dugove vratiti, stadion odmah renovirat i jug novi napraviti
Sad tesko je rec meni za ostale klubove jer ne poznajem unutrasnjost kluba da bi uocio sustinu problema
-
- Kontakt:
Moze kod fukara sve. Pojeli su "patku" Jasmina Imamovica i SDP politike, a vide se i rezultati sa i posle Azmira . E tako bi bilo i sa Senadom (bingom) i dr. privatnicima.Espiritosanto je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:14Tušanj je gradski,nije privatno da se može uzeti i graditi.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:00Haha pa bio je Azmir tu, ali lakse nasjesti na nacelnikove price, nego na rezultate i sve drugo sto su imali sa Azmirom. Tako bi bilo i sa Senadom, posle trece utakmice pisali bi kako ce ukrasti stadio, i na mjestu Tusnja praviti trzni centar.Espiritosanto je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:52
Je li moguće da onaj lik vlasnik Binga ne želi,neće ili šta već da se uključi u tu priču?
Šta je tu problem?
Ako sam dobro upućen,kako se može padati na te priče.
Al eto vi imate Azmira al oni da jedan takav kanton ne može iskupiti 7/8 biznismena da vode klub,golemo mi.
Evo primjera kod nas,zadnje dvije uprave po 9 jakih ljudi plus ostali sponzori i za 5/6 godina rezultati.
Nema dugova, rezultati super a bili smo i mi na takvim granama dok je mahala bila u klubu.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Slabiji ste od Borca,Veleža i od Sarajeva..pa i da na Mjesecu igrate a ne na Grbavici,sa Igmanom ćete se pofajtati i ako bar na mišiće pobjedite puna šaka brade..a čisto sumnjam da ćete pobjediti..ako uzmete 4 bobe extra..više od 4 naučna fantastika..Manijakalnost99 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:054 kuci nakon Borca i na kraju Sloboda gostovanje ako ne izborimi europu levati smo
![]()
Glavna je stvar ljudi u klubu, a to se ocito vidi kod Slobode, a i kod nas. Nismo privukli ili smo otjerali ljude spremne ulagati u klub.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:35siroki ima ledja feal i ostali su tu za cijeli sportski kolektiv
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Da vam je bitna Sloboda, bar bi nesto pokusavali. Mi smo u goroj situaciji bili pa nismo digli ruke, evo i Celik ima neki plan i trude se a vi se bas pustili, serete samo i nista ne poduzimate. Jednostavno, ne zanima vas. I ne zasluzujete bolje iskreno. Da u cijelom TK ne postoji bar 100 ljudi koji ce reci haj'mo uciniti nesto za klub, to mi je golemo. Ne treba hiljade ljudi za to, samo treba malo entuzijazma i petlje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:49Ma sta ces care. Politika diktira sve sto ima veze sa klubom.tersnakvadrat je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:44Zalosno, Tuzla ima kapacitet za puno vise. Od tribina pa do kluba ali eto, pogresni ljudi i na tribinama i u klubu a Tuzlake to previse i ne dira. Jbg.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:31o
Koja pomoc, kad u svemu i svim drugima vidis i trazis krivca za neuspjehe i poraze. Svi drugi krivi, svi protiv njih, svi ih mrze itd itd...Nisu vrijedni pomena, ovakvim transparentima zatvaraju guzicom i ono malo vrata sto su im bila otvorena.
Sad su izgleda odulicili da nas ugase, a najlakse im je do toga doci ovim putem kojim idemo trenutno.
-
- Kontakt:
To nama vise nista ne znaci mi nemamo sta izgubiti mi cemo se sa svima pofajtat doduse ne bi bili treci da smo toliko losi koliko nas prikazujete cak i zadnje tri godine najavljujete nam drugu ligu a mi do polifinala u treceg mjesta dosli
I sloga je slabija pa je uzela sarajevu 4 boda u tri utakmice
A zeljo slogi 9 bodova uzeo
Tuzla je uzela sarajevu 6 bodova u dvije tekme
A zeljo uzeo tuzli 6 bodova u 3 tekme
To se vise ne zna
Ukoliko sarajevo i velez ne dobiju tuzlu i zrinjski
Zeljo ostaje treci ovo kolo
Sto daje krila i mogucnosti za nastavak
I sloga je slabija pa je uzela sarajevu 4 boda u tri utakmice
A zeljo slogi 9 bodova uzeo
Tuzla je uzela sarajevu 6 bodova u dvije tekme
A zeljo uzeo tuzli 6 bodova u 3 tekme
To se vise ne zna
Ukoliko sarajevo i velez ne dobiju tuzlu i zrinjski
Zeljo ostaje treci ovo kolo
Sto daje krila i mogucnosti za nastavak
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 22 apr 2023, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Manijakalnost99 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:35siroki ima ledja feal i ostali su tu za cijeli sportski kolektiv
Otprilike isto, u klubu sjede politicki uhljebi, igrace dovode kriminalci, treneri nam se druze sa ljudima sa dosijeom, da napisem ime tih lopova , da ukucate na netu ima sva njihova kriminalna historija, i ocekujemo neka poboljsanja. Postavili ovw sezone novog direktora lik je stvarno posten ekonomista al dali mu vruc krompir u ruke i sad ce se samo izmaknut.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:35siroki ima ledja feal i ostali su tu za cijeli sportski kolektiv
SDP itekako kriv, s obzirom da su ovdje toliko godina...
Nazalost tako je kako je ako se izvucemo to je svjetsko cudo, svu ovu stoku rastjerat treba...
Na neki nacin mi je zao onih mladih igraca nisu oni krivi neko ih je morao dovest a to je uprava i onaj nesretni Jahic, on je sastavljao tim nisam ni ja ni Pranjic...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Senad ce uzeti Slobodu cim se steknu uslovi za privatizaciju, do tada od tog nema nista.
Taj ne daje pare ondje gdje nema povrata i u tome je majstor, za sta god se uhvatio i sta god je kupio to je i procvalo.
Taj ne daje pare ondje gdje nema povrata i u tome je majstor, za sta god se uhvatio i sta god je kupio to je i procvalo.
-
- Kontakt:
Kod nas je to tako autumehanicar u vladi
Dok npr u sloveniji odmah te zove iz drzavih sluzbi da pitaju jesi li normalan sto si predlozio da automehanicar bude nesto izvan svog faha
Kod nas svako moze biti svako bez skole milione steknu
Dok npr u sloveniji odmah te zove iz drzavih sluzbi da pitaju jesi li normalan sto si predlozio da automehanicar bude nesto izvan svog faha
Kod nas svako moze biti svako bez skole milione steknu
Ja mislim da ce tvoj Chelsea izgubiti sve do kraja. Ime teme je mozda isto, ali si fulio forim, haj na englesku pa tamo pisiaqarius je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:40Slabiji ste od Borca,Veleža i od Sarajeva..pa i da na Mjesecu igrate a ne na Grbavici,sa Igmanom ćete se pofajtati i ako bar na mišiće pobjedite puna šaka brade..a čisto sumnjam da ćete pobjediti..ako uzmete 4 bobe extra..više od 4 naučna fantastika..Manijakalnost99 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:054 kuci nakon Borca i na kraju Sloboda gostovanje ako ne izborimi europu levati smo
![]()
Prvak NR BiH: 1946
Kao što sam pisao ranije, Željezničar ima najlakši raspored u borbi 4 kluba za Evropu i ne mogu to usrati. Neće biti baš kako maštaju, neki nizovi i čuda, uzet će neko bod(ove) na Grbavici, tipa Igman, ali je njima otprilike 8-9 dovoljno za Evropu, a to će ostvariti. Nek Borac-Igman-Velež uzmu 4, ostaje im Sarajevo-Posušje-Sloboda još otprilike toliko. Ne mogu to usrati.
Sarajevu je sutra bitna utakmica. Ako dobijemo, vratili smo se potpuno i do kraja je pritisak manji. Velež i Široki ne bi trebali predstavljati opasnost, i dalje to mislim.
Što se opstanka tiče, sad je Sloboda sebi baš zakomplikovala stvari. Liga je čudna, može se svašta dešavati, ali čak ni s bodom danas ne bi bili u dobroj poziciji. Ovako, preteško je i moraju napraviti nešto neočekivano. Nemaju kapacitet za to, bojim se. A, da budemo realni, nisu ni zaslužili. Pretanko, najtanje djeluju ovog proljeća. U biti, da bi opstali, treba im da nekim čudom izvuku barem bod u Trebinju, pa dobiju Tuzla City, te kući protiv Širokog i Želje izvuku recimo 4 boda. I tako bi tek mogli da se nadaju, a nipošto da su sigurni. Ili recimo da se nadaju da će im ovi konkurenti umirati u remijima. Ali, sve u svemu, jako teško
Sarajevu je sutra bitna utakmica. Ako dobijemo, vratili smo se potpuno i do kraja je pritisak manji. Velež i Široki ne bi trebali predstavljati opasnost, i dalje to mislim.
Što se opstanka tiče, sad je Sloboda sebi baš zakomplikovala stvari. Liga je čudna, može se svašta dešavati, ali čak ni s bodom danas ne bi bili u dobroj poziciji. Ovako, preteško je i moraju napraviti nešto neočekivano. Nemaju kapacitet za to, bojim se. A, da budemo realni, nisu ni zaslužili. Pretanko, najtanje djeluju ovog proljeća. U biti, da bi opstali, treba im da nekim čudom izvuku barem bod u Trebinju, pa dobiju Tuzla City, te kući protiv Širokog i Želje izvuku recimo 4 boda. I tako bi tek mogli da se nadaju, a nipošto da su sigurni. Ili recimo da se nadaju da će im ovi konkurenti umirati u remijima. Ali, sve u svemu, jako teško

Šta ti kometarišeš glupaneelvirbaljic je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:31Koja pomoc, kad u svemu i svim drugima vidis i trazis krivca za neuspjehe i poraze. Svi drugi krivi, svi protiv njih, svi ih mrze itd itd...Nisu vrijedni pomena, ovakvim transparentima zatvaraju guzicom i ono malo vrata sto su im bila otvorena.tersnakvadrat je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:25Ovima definitivno nema pomoci.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:18
Sta reci, koju poruku poslati...Vazda se trudili da budu glupi, danas su dostigli svoj vrhunac.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
senjak075 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 00:17Šta ti kometarišeš glupaneelvirbaljic je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:31Koja pomoc, kad u svemu i svim drugima vidis i trazis krivca za neuspjehe i poraze. Svi drugi krivi, svi protiv njih, svi ih mrze itd itd...Nisu vrijedni pomena, ovakvim transparentima zatvaraju guzicom i ono malo vrata sto su im bila otvorena.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Sloboda
Nema mjesta euforiji, vec u srijedu smo svi uz Leotar
Najljepsi poklon za bajram, Jagodic Vlado

Najljepsi poklon za bajram, Jagodic Vlado

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.