Nakon novog debakla ide tri dana odmora zaslužili su.Tuchel is still planning to give the team 3 days off despite the defeat: "We're lacking energy. We won't get it back by calling everyone to training tomorrow. I don't think we look fresh. We need to take a little bit of distance" [Sky]
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sta uradise strucnjaci Braco i Kahn od kluba
I opet imaju obraza ne dati otkaz

I opet imaju obraza ne dati otkaz

domuz zvanicno ide na prvo mjesto.
Kakav uspjeh “najbolje uprave na svijetu”.

Kakav uspjeh “najbolje uprave na svijetu”.
Pratim Bayern preko 20god i ne pamtim ovakvu krizu. Svi su se pogubili, od uprave preko trenera do igraca. Dobro je netko rekao daj Boze da se mi i dogodine izvucemo iz ovoga stanja u koje smo upali, plasi me da nas ne zadesi sudbina Uniteda pa da pravimo skupe transfere koji ne garantuju uspjeh.
Mora se ulagati da bi imao kvalitet, ali sljedeci transferi moraju biti pogodak. Treba napadac i vezni, treba trener sa jasnom vizijom, treba se pozdraviti s nekim igracima, treba uprava da se procisti.
Ne razumijem Tuchela, svak ziv vidi da Muller ide iz greske u gresku, zar je moguce da on ne vidi, da ga mijenja tek kad je Mainz preokrenuo, i nije mu to jedina greska danas. Ne razumijem izjave da je ekipa iscrpljena, pa bar mi imamo siroku klupu, slobodnih dana im nije nedostajalo, ko da ostale top ekipe imaju povoljniji raspored, ne vidim da je City iscrpljen.
Nismo zasluzili da uzmemo ligu, kakvi god protivnici bili, mislim da svi jedva cekamo da ova sezona zavrsi.
Mora se ulagati da bi imao kvalitet, ali sljedeci transferi moraju biti pogodak. Treba napadac i vezni, treba trener sa jasnom vizijom, treba se pozdraviti s nekim igracima, treba uprava da se procisti.
Ne razumijem Tuchela, svak ziv vidi da Muller ide iz greske u gresku, zar je moguce da on ne vidi, da ga mijenja tek kad je Mainz preokrenuo, i nije mu to jedina greska danas. Ne razumijem izjave da je ekipa iscrpljena, pa bar mi imamo siroku klupu, slobodnih dana im nije nedostajalo, ko da ostale top ekipe imaju povoljniji raspored, ne vidim da je City iscrpljen.
Nismo zasluzili da uzmemo ligu, kakvi god protivnici bili, mislim da svi jedva cekamo da ova sezona zavrsi.
Nije ništa kriv Tuchel nego isključivo Kahm i Braco. Da ste imali neuspješnu sezonu sa Nigelsmanom na kraju sezone bi bio kriv trener i lagano bi mu dali otkaz a ovako promjenom trenera u po' sezone, bez podloge u lošim rezultatima, su ma sebe preuzeli odgovornost. Da je Tuchel osvojio tripletu oni bi preuzeli zasluge a sad zato oni moraju preuzeti odgovornost.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Sve je kriva ova hercegovacka hablecina, poluigrace dovodi u klub, kakav istroseni Mane i ku*ac, Choupo Moting, vezna linija od ukupno 3 kvalitetna igraca, dovodjenje zamjenskog stopera u vidu Blinda... Ma u svakom smislu su zasluzili da ih se otjera iz kluba.
Govorim iz ugla neutralnog posmatraca, svakako je zalosno gledati onakav Bayern protiv Cityija, ja losiji napad Bayerna nisam vidio otkad pratim fudbal.
Govorim iz ugla neutralnog posmatraca, svakako je zalosno gledati onakav Bayern protiv Cityija, ja losiji napad Bayerna nisam vidio otkad pratim fudbal.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa ovdje je do prije 2 mjeseca uprava bila najbolja na svijetu a roster po nekima najjači u europi.
Mane najbolji igrac premier lige
Kako to sad ništa od toga nije kako ste govorili?
Mane najbolji igrac premier lige

Kako to sad ništa od toga nije kako ste govorili?

-
- Kontakt:
Jedan ima dovoljno svojih briga ( oko kluba naravno) dok drugi treba ići slaviti a ne ovdje srrati
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Hajd sad se prebaci na Euzebija

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Promasio si , taj lik ima account od 2019 

Kad sam se registrovao bio sam neki dokoljenko ali tog frajera vec nije bilo, sad se bar mogu upoznati sa svojim "dvojnikom". 

Mislim da Bayern nikad nemoze pasti tako nisko jo sto je na primjer United pao. Drag mi je Bajern i mislim da ko organizacija neće dozvoliti blamažu kao Junited. Jeste kriza, jeste da ovo nije ni B od Bajerna na koji su svi navikli ali treba sa vrha krenuti i izbaciti uljeze i krenuti od 0. Ima Bajern još kvaliteta, samo se pod hitno neke stvari moraju mjenjati. Sreća pa je kraj sezone. Uskoro će pauza i onda neka se saberu kako znaju.Hasan i Kahn definitivno nešto ne rade kako treba.Zlaja83 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 19:32Pratim Bayern preko 20god i ne pamtim ovakvu krizu. Svi su se pogubili, od uprave preko trenera do igraca. Dobro je netko rekao daj Boze da se mi i dogodine izvucemo iz ovoga stanja u koje smo upali, plasi me da nas ne zadesi sudbina Uniteda pa da pravimo skupe transfere koji ne garantuju uspjeh.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Zlato i blago, sine Alija, u ruci tvrdice su krpa, a krpa u ruci darežljiva dobričine - zlato.
Tako ti je i s igračima. U rukama pravog čovjeka borimo se za tri titule. U rukama pogrešnog ne vrijede ništa izgledaju ko balerine.
Mislim da samo imate previsok prag i da je za vas prosječna sezona titula BL i polufinale LP i Kupa
Jos uvijek se moze uzeti BL tako da ja ne vidim prostor za ovoliku paniku pa čak da se nista ne osvoji
Ovo nije engleska liga gdje jedna ili dvije lose sezone znače patnja jer neki drugi narastu preko.
Bayo je sljedece sezone opet na 70% da uzima titulu.
Jos uvijek se moze uzeti BL tako da ja ne vidim prostor za ovoliku paniku pa čak da se nista ne osvoji

Ovo nije engleska liga gdje jedna ili dvije lose sezone znače patnja jer neki drugi narastu preko.
Bayo je sljedece sezone opet na 70% da uzima titulu.
Ima ovdje i poitivna strana,jedna ali jako bitna.
Neznam koliko vas je ovdje koji dugo prate Bayern.Ja sam navijac Bayerna od 8-9 godine to je tamo od 96-97 i svaki put kada se desi ovako nesto dese se i velike promjene u klubu.
Vjerujte ljeto ce nam donijeti promjene na svim nivoima a posebno igrackom,a po meni tu su najpotrebnije promjene.
Jer realno fale nam igraci u klubu tipa Svajni,Efenberg,Martinez,Kahn kada je bio golman,Lahm i alicni koji su disali i zivjeli za ovaj klub,davali svebod sebe.
Trenutno imamo Delihta koji se bori svaku utakmicu i to je to.
Kimich svaka cast ali po meni i on je se uljuljao u tu ulogu lidera i nedodirljivog i koliko god bio dobar i on vec neko vrijeme stagnira i nenpokazuje sto je do radio donedavno i sto ga je dovelo ovdje gdje je sada,da ne govorim o ostalim igracima.
Tuchel dosta uprakao i svoju poziciju i trebace mu dosta da vrati povjerenjeni u sebe od strane navijaca.
Po meni Tel bi morao igrati do kraja,volio bih vidjeti i Gravenbacha i jis neke igrace koji nisu uspjeli da se nametnu.
Bukvalno ostatak sezone napraviti svojevrsni kasting za neke igrace i jednostavno ako ne pokazu da zasluzuju mjesto hvala i dovidjenja.
Neznam sjecateli se one sezone kada su dosli Toni,Klose,Ribbery itd...ocekujem takvo ljeto opet....opet me.brine ta pozicija napadaca jer zaista nema ih mnogo na trzistu sa kvalitetom koji nam treba.
Osmihen,Muani...po meni jedan od njih ce doci,a realno Muani ima jednu top sezonu,Osmihen bio vec u Bundesligi i bio je ocajan,tako da nose sa sobom ozbiljnu sumnju a Bayern nema pravo na gresku na ljeto jer jos jedna sezona losa bi zaista bila ozbiljan udarac i tezak pad s ovog mjesta gdje smo bili do recimo februara kada smo vazili za top tri kluba svijeta.
Nadam se dolasku veznjaka koji zna igrati ima tehniku,napada ko god bude samo da je psihicki na nivou onoga sto nam treba,i vjerujem da ce ostali koji ostanu itekako da se dignu jer bice ovo ljeto bas tesko za sve.
Fali nam onaj mentalitet gdje nikada nismo zadovoljni i na 3-4 nula i dalje se napada,gdje nam je bila normalna pobjeda od 6-7 -0.,fali onaj Bayernov gen,mentalitet a mislim da je on izgubljen dolaskom previse igraca koji nisu toliko gladni i koji igraju samo.koliko treba.
Nadati se da ce Tuchel to okrenuti.
Ja vjerujem da je pozitivna strana svega ovoga upravo to,korjenite promjene,i povratak na jezgru Bayerna,ispraviti problem sada dok jos imamo a realno imamo dosta igraca koji su top,ali su izgubili taj nivo i ako ostanu itekako ce morati raditi na tome.
Ova kriza jw krenula od povrede Nouera,i definitivno nije isto imati iz sebe Nouera,ili Somera i to je ocigledno.
A ako cemoo iskreno,hvata nas i kriza od odlaska Rumenigea i Hoenesa i sad se moze vidjeti sta su oni radili u klubu i koliko su znacili.
Znam da ih mnogi mrze ali vjerujte,ono sto Perez znaci Realu,to su njih dvojica bili u Bayernu i znalo se tada sta Bayern predstavlja i vec odvano bi umjesto ovih govora koje drzi kad,Hoenes utrcao u svlacionicu da svima **** majku i objasni sta znaci nositi dres Bayerna,kao sto bi ovim novinarima koji se trude jos vise krizu produbiti takodje **** sve i otjerao ih daleko od kluba
Neznam koliko vas je ovdje koji dugo prate Bayern.Ja sam navijac Bayerna od 8-9 godine to je tamo od 96-97 i svaki put kada se desi ovako nesto dese se i velike promjene u klubu.
Vjerujte ljeto ce nam donijeti promjene na svim nivoima a posebno igrackom,a po meni tu su najpotrebnije promjene.
Jer realno fale nam igraci u klubu tipa Svajni,Efenberg,Martinez,Kahn kada je bio golman,Lahm i alicni koji su disali i zivjeli za ovaj klub,davali svebod sebe.
Trenutno imamo Delihta koji se bori svaku utakmicu i to je to.
Kimich svaka cast ali po meni i on je se uljuljao u tu ulogu lidera i nedodirljivog i koliko god bio dobar i on vec neko vrijeme stagnira i nenpokazuje sto je do radio donedavno i sto ga je dovelo ovdje gdje je sada,da ne govorim o ostalim igracima.
Tuchel dosta uprakao i svoju poziciju i trebace mu dosta da vrati povjerenjeni u sebe od strane navijaca.
Po meni Tel bi morao igrati do kraja,volio bih vidjeti i Gravenbacha i jis neke igrace koji nisu uspjeli da se nametnu.
Bukvalno ostatak sezone napraviti svojevrsni kasting za neke igrace i jednostavno ako ne pokazu da zasluzuju mjesto hvala i dovidjenja.
Neznam sjecateli se one sezone kada su dosli Toni,Klose,Ribbery itd...ocekujem takvo ljeto opet....opet me.brine ta pozicija napadaca jer zaista nema ih mnogo na trzistu sa kvalitetom koji nam treba.
Osmihen,Muani...po meni jedan od njih ce doci,a realno Muani ima jednu top sezonu,Osmihen bio vec u Bundesligi i bio je ocajan,tako da nose sa sobom ozbiljnu sumnju a Bayern nema pravo na gresku na ljeto jer jos jedna sezona losa bi zaista bila ozbiljan udarac i tezak pad s ovog mjesta gdje smo bili do recimo februara kada smo vazili za top tri kluba svijeta.
Nadam se dolasku veznjaka koji zna igrati ima tehniku,napada ko god bude samo da je psihicki na nivou onoga sto nam treba,i vjerujem da ce ostali koji ostanu itekako da se dignu jer bice ovo ljeto bas tesko za sve.
Fali nam onaj mentalitet gdje nikada nismo zadovoljni i na 3-4 nula i dalje se napada,gdje nam je bila normalna pobjeda od 6-7 -0.,fali onaj Bayernov gen,mentalitet a mislim da je on izgubljen dolaskom previse igraca koji nisu toliko gladni i koji igraju samo.koliko treba.
Nadati se da ce Tuchel to okrenuti.
Ja vjerujem da je pozitivna strana svega ovoga upravo to,korjenite promjene,i povratak na jezgru Bayerna,ispraviti problem sada dok jos imamo a realno imamo dosta igraca koji su top,ali su izgubili taj nivo i ako ostanu itekako ce morati raditi na tome.
Ova kriza jw krenula od povrede Nouera,i definitivno nije isto imati iz sebe Nouera,ili Somera i to je ocigledno.
A ako cemoo iskreno,hvata nas i kriza od odlaska Rumenigea i Hoenesa i sad se moze vidjeti sta su oni radili u klubu i koliko su znacili.
Znam da ih mnogi mrze ali vjerujte,ono sto Perez znaci Realu,to su njih dvojica bili u Bayernu i znalo se tada sta Bayern predstavlja i vec odvano bi umjesto ovih govora koje drzi kad,Hoenes utrcao u svlacionicu da svima **** majku i objasni sta znaci nositi dres Bayerna,kao sto bi ovim novinarima koji se trude jos vise krizu produbiti takodje **** sve i otjerao ih daleko od kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.