NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Nadam se sutra finoj brojci i pobjedi bez patnje neke...
I meni je Celik draze pratit sad kako ide sve bolje i bolje i znas da napredujes da se dizes i da lagano ides ka PL kao cist i zdrav klub nego one patnje u PL i ne znas da li ces licencu dobit za iducu sezonu i gledat one lopove u upravi .Sto se tice publike realnost je nema ih ni u PL osim nekoliko derbija sarajevski,mostarski,Siroki i Zrinjski i poneki u Banjaluci i Tuzli..
OVO VELIKIM SLOVIMA PISEM ZA UPRAVU ZA PJESMU ZNAM DA PRATE SVE NA FORUMU
...PJESMU PUSTITE ONDA KADA PRVI IGRAC IZADJE IZ TUNELA NA TEREN A NE KAO PROTIV RADNIKA 5 MINUTA RANIJE I ROBIJASI DA PRATE SEMAFOR I TEXT KAO SVI NAVIJACI A NE DA SE UBRZA I KONTRA PJEVA SEMAFORA.....
I meni je Celik draze pratit sad kako ide sve bolje i bolje i znas da napredujes da se dizes i da lagano ides ka PL kao cist i zdrav klub nego one patnje u PL i ne znas da li ces licencu dobit za iducu sezonu i gledat one lopove u upravi .Sto se tice publike realnost je nema ih ni u PL osim nekoliko derbija sarajevski,mostarski,Siroki i Zrinjski i poneki u Banjaluci i Tuzli..
OVO VELIKIM SLOVIMA PISEM ZA UPRAVU ZA PJESMU ZNAM DA PRATE SVE NA FORUMU
...PJESMU PUSTITE ONDA KADA PRVI IGRAC IZADJE IZ TUNELA NA TEREN A NE KAO PROTIV RADNIKA 5 MINUTA RANIJE I ROBIJASI DA PRATE SEMAFOR I TEXT KAO SVI NAVIJACI A NE DA SE UBRZA I KONTRA PJEVA SEMAFORA.....
Evo momak gore iznad objasnio,djeca svakako ulaze dzabe i trebaju,penzioneru bih pomogao,a ženturačama i rutonjama od mene im kita kad bi im za lijeka trebalo nedam
::::SAMO ČELIK::::
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ne ide se na utakmice radi dobrog nogometa nego se ide radi kluba za koji navijas bio ti klub u 10 ligi ili u prvoj nebitno.
**** ti takvog navijača koji gleda u kojoj ti je ligi klub pa po tome ideš na utakmice.
Ja sam dolazio na utakmice ove sezone i u ligi i u kupu nebitno ko je tu si radi Čelika a ne radi atraktivnosti.
Međutim treba i priznat da veliki broj naših navijača dolazi radi protivnika tako je bilo i kad. Smo igrali PL protiv Sarajeva i Zelje napunimo BP protiv ostalih iz sredine tabele bude nas 3-4 hiljade a protiv Goska,Radnika,Leotara itd..po 1000-1500 jbg.
Bas protiv Radnika u kupu gledam i kontam jbtt zar bar trećina ovih ljudi ne moze dolaziti na utakmice u ligi našoj sadašnjoj ali valjda nekad i to bude bolje akobogda.
Sutra idemo akoboga po pobjedu i odblokiran racun i to je to

**** ti takvog navijača koji gleda u kojoj ti je ligi klub pa po tome ideš na utakmice.
Ja sam dolazio na utakmice ove sezone i u ligi i u kupu nebitno ko je tu si radi Čelika a ne radi atraktivnosti.
Međutim treba i priznat da veliki broj naših navijača dolazi radi protivnika tako je bilo i kad. Smo igrali PL protiv Sarajeva i Zelje napunimo BP protiv ostalih iz sredine tabele bude nas 3-4 hiljade a protiv Goska,Radnika,Leotara itd..po 1000-1500 jbg.
Bas protiv Radnika u kupu gledam i kontam jbtt zar bar trećina ovih ljudi ne moze dolaziti na utakmice u ligi našoj sadašnjoj ali valjda nekad i to bude bolje akobogda.
Sutra idemo akoboga po pobjedu i odblokiran racun i to je to
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ja sam samo pokušao iznijeti jedan od razloga zašto ljudi ne dolaze na utakmice, neko će shvatiti a neko ne, ali je činjenica da svaki deseti navijač trenutno dolazi na utakmice Čelika (ako uzmemo da imamo bazu od 10.000 navijača, onih protiv Sarajeva).RZ88Adnan je napisao/la: ↑22 apr 2023, 16:18Ljudino ako ti ganjaš kvalitet ti nećeš dolazit ni kad budemo Premijer ligu igrali,mi kad smo igrali PL bili smo ubij nabij ekipa neglediva kao i 70% pl klubova.Ovaj rang nije mjerilo kvaliteta ali ti garantujem da ćeš uživat bolje nego što je to bilo prije koju godinu.
Nego jel danas utakmica i s kim igramo?
Ja poštujem sve koji dolaze, i ja sam dolazio na sve dok sam bio mlađi,...
Vjerovatno ima i drugih razloga, mimo ovog koji sam ja naveo tako da treba raditi i dalje i napredovati...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Celik igra solidan fudbal. Najveci prostor za napredak jeste igra bez lopte, ali je kvalitet fudbala dobar. Poredim sa vremenom kad je Celik igrao u PL.
Celik!3,2,2.
Glupo razmisljanje iskreno. Ucestvujes u akcijama, pratis sta se desava al ne ides na tekme kao..Zelten je napisao/la: ↑22 apr 2023, 15:12Ne znam koliki koga zanima i koliko žele čuti drugo i drugačije mišljenje...ali evo ja ću ga reći jer pripadam ovom dijelu publike (navijača) Čelika...Truhlo je napisao/la: ↑22 apr 2023, 13:19Ne pije ti ta prica vode, kako protiv Sarajeva i Radnika bude 8k? Evo 1000 ljudi prati klub, gdje je ostali 7k?avenija je napisao/la: ↑22 apr 2023, 13:14
Evo ja ti garantujem da 70% ljudi u gradu i okolici ne zna kada Čelik igra uopste. Ti isti na spomen Čelika i dalje pricaju, jedni govore nedam lopovima iz SDA pare, drugi govore, eno im Turčin **** ih Fudo itd..ostalih 30% grada i okolice zna komplet pricu i to je naša baza trenutno.
Zato je bitno što više ljudi lokalnih i dijaspore upoznavati da Čelik ne krade, da Čelik ne vodi politika, i sve ostalo, da ne duljim, kroz sve nacine informisanja..
Tek kad Robija digne euforiju kada se više priča po gradu, kada se okače one parole po par mostova narod počne pricati sta to ima na stadionu, ko ti igra itd..
I naravno da je ovaj Čelik 10x ljepse gledati sada nego onu patnju bez ikakvog smisla i rezona j Premijer Ligl.
Ja lično pratim sve sta se dešava u klubu, učestvovao sam u mnogim ovim akcijama za klub, ali ne dolazim na stadion iz jednog jedinog razloga - kvalitet fudbala koji se igra!
Jednostavno postoje ljudi, u mom društvu ih je mnogo, koji žele da gledaju fudbal a ne ovo sto se moze vidjeti na našim terenima, naročito u ligama koje nas Čelik trenutno igra...
Ne znam ko je ocekivao kad smo krenuli od kantona da ce se igrati neki moderni, evropski fudbal, Barcelona tika taka... Ekipu skupili od omladinaca svojih i par iskusnijih momaka, trener nam bez nekog prevelikog iskustva, igras u trećem rangu fudbala protiv seoskih ekipa koje se okupe pred tekmu jer ostalim danima idu po svojim poslovima i onda ti lik kaze necu na tekmu jer nije neki kvalitet...
Kakav je to kvalitet "Premijer liga"? Najveca utakmica u drzavi, taj sarajevski derbi, samo protracis sat i pol, dva sata zivota. Jedino ovaj Zrinjski prosle i ove sezone sto se izdvaja kvalitetom od ostalih koji su taraba ziva.
Ako vec podrzavas rad kluba kao sto kazes, podrzi ga i na tekmi, jer ispadne na kraju da si isti kao i derbi navijaci. Oni nece na tekmu zbog protivnika, a ti neces na tekmu jer i protivnik i Čelik igraju dosadno, bez kvaliteta...
Ma to je takav mentalitet naš,za Čelik se ide bez obzira na kvalitet,a kao neutralni navijač ne bi gledao Nemilu il Steel City jer me ne interesuju a nije mi ni gledivo.almir2018 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 19:05Ne ide se na utakmice radi dobrog nogometa nego se ide radi kluba za koji navijas bio ti klub u 10 ligi ili u prvoj nebitno.
Sutra idemo akoboga po pobjedu i odblokiran racun i to je to![]()
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Porodično Bajramsko druženje Čelikovaca sutra od 19:00 na Bilinom Polju
Kupi kartu, zovi raju i do lijepe atmosfere.

Kupi kartu, zovi raju i do lijepe atmosfere.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Zenicanin988
- Kontakt:
Jarane ako ti je bitan kvalitet bas sad trebas doci, ovako lijepo Celik nije igrao od 95.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Gledam ovu Slobodu i ovu patnju od igre, kao da gledam nas likCe zadnjih 10 i vise godina prije istupanja u kanton.
Tek sad se vidi i vidjet ce se u buducnosti koliko je ovo bio dobar potez, kanton, i vracanje dugova
Mi da smo ispali u federalnu, mozda bi se i vratili u pl, al isti qrac bi bio opet patnja i dugovi za vratom i nova zaduzivanja.
Mi mozemo samo napred koracat vracanja nazad vise nema, nema nista bolje kad su ti u klubu ljudi koji vole i zive za klub, zar ne.
Volio bi da sam sutra prisutan, al bit ce iduce sedmice aBd, gass u Brezu fenjerasa napunit i popravit gol razliku
Trasu 4-0
Tek sad se vidi i vidjet ce se u buducnosti koliko je ovo bio dobar potez, kanton, i vracanje dugova
Mi da smo ispali u federalnu, mozda bi se i vratili u pl, al isti qrac bi bio opet patnja i dugovi za vratom i nova zaduzivanja.
Mi mozemo samo napred koracat vracanja nazad vise nema, nema nista bolje kad su ti u klubu ljudi koji vole i zive za klub, zar ne.
Volio bi da sam sutra prisutan, al bit ce iduce sedmice aBd, gass u Brezu fenjerasa napunit i popravit gol razliku
Trasu 4-0
moSa likCe
I ja to često kazem, Sloboda je ono sto smo mi godinama bili, i oni grcaju u dugovima ali kod njih to ne izlazi tako javno, kao sto su o nama malo malo pisali, te nam prijete suspenzije, blokade utakmica... Njima je sreca jos sto imaju veliku podrsku od grada.jagamu je napisao/la: ↑22 apr 2023, 21:26Gledam ovu Slobodu i ovu patnju od igre, kao da gledam nas likCe zadnjih 10 i vise godina prije istupanja u kanton.
Trasu 4-0
Iskreno se nadam da ce ispasti u Federalnu, sjecam se kad su oni nama skandirali "druga liga", zbog toga im ja svu srecu zelim da ostanu na poziciji na kojoj se trenutno nalaze.
Pozitivna energija je jaca nego neke premijer lige i PM , da izvinete na izrazu ! Manje stresa , a vise ljubavi i zelje ! Samo Likce , do bagro
Hvala Tata za ......

Zadnja izmjena: DdIiNnOo, dana/u 22 apr 2023, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik do bagro
jagamu je napisao/la: ↑22 apr 2023, 21:26Gledam ovu Slobodu i ovu patnju od igre, kao da gledam nas likCe zadnjih 10 i vise godina prije istupanja u kanton.
Trasu 4-0
Ovo je recept koji ce mnogo klubova morati poceti koristit
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Moze pricati ko sta hoce, ja nikad sa vise srece i radosti nisam pratio klub. Konacno imamo klub koji svaki navijac zeli, a doci ce i pl i europa, bitno da smo mi na pravom putu.
Sutra napuniti kasu i upisati pobjedu za sretan Bajram.
Sutra napuniti kasu i upisati pobjedu za sretan Bajram.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Danas igra i Bosna - Kolina.. prilika za +10!
- limvolikce1945
- Kontakt:
Iako bi bila fora u Federalnoj imati jedan moćan derbi starih ex-yu rivala, Slobodi želim sve najbolje za razliku od Tuzla Cityja, i njemu sličnih hibridnih i vještačkih klubova sa tri navijača - njima želim da ispadnu!!!kirat410 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:17I ja to često kazem, Sloboda je ono sto smo mi godinama bili, i oni grcaju u dugovima ali kod njih to ne izlazi tako javno, kao sto su o nama malo malo pisali, te nam prijete suspenzije, blokade utakmica... Njima je sreca jos sto imaju veliku podrsku od grada.
Iskreno se nadam da ce ispasti u Federalnu, sjecam se kad su oni nama skandirali "druga liga", zbog toga im ja svu srecu zelim da ostanu na poziciji na kojoj se trenutno nalaze.
To što je neko skandirao "druga liga" je standardna navijačka fora, ne znam šta su trebali pjevati možda "Čelik šampion"?. Ako ćemo već mak na konac, Sloboda je puno prije nas bila u Federalnoj i kad su ispadali i naši navijači su uzvikavali to isto i to je klasični navijački manir. Ne može to biti neko mjerilo.
A što se tiče odlaska na tekmu, svako ima svoje mišljenje i stav o tome, i to je ok.
Lično, ja idem zbog emocija. Nema tog kluba u Evropi koji mi može donijeti više sreće pa da osvoji i Ligu prvaka od jednog momenta kada Čelik postigne gol, ma iz kakve god to bilo igre, pa makar to bilo i protiv Novog Šehera ili danas Natrona.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], denza, fukara87, sagitarius, schalke i 29 gostiju.