FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 22 apr 2023, 19:21

Tuchel is still planning to give the team 3 days off despite the defeat: "We're lacking energy. We won't get it back by calling everyone to training tomorrow. I don't think we look fresh. We need to take a little bit of distance" [Sky]
Nakon novog debakla ide tri dana odmora zaslužili su.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Eusebio13

Post Postao/la Eusebio13 » 22 apr 2023, 19:22

Sta uradise strucnjaci Braco i Kahn od kluba :sick:
I opet imaju obraza ne dati otkaz :sick: :sick: :sick: :sick: :puke: :puke: :puke: :puke:

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 22 apr 2023, 19:28

domuz zvanicno ide na prvo mjesto. :urnebes:
Kakav uspjeh “najbolje uprave na svijetu”.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 22 apr 2023, 19:32

Pratim Bayern preko 20god i ne pamtim ovakvu krizu. Svi su se pogubili, od uprave preko trenera do igraca. Dobro je netko rekao daj Boze da se mi i dogodine izvucemo iz ovoga stanja u koje smo upali, plasi me da nas ne zadesi sudbina Uniteda pa da pravimo skupe transfere koji ne garantuju uspjeh.

Mora se ulagati da bi imao kvalitet, ali sljedeci transferi moraju biti pogodak. Treba napadac i vezni, treba trener sa jasnom vizijom, treba se pozdraviti s nekim igracima, treba uprava da se procisti.

Ne razumijem Tuchela, svak ziv vidi da Muller ide iz greske u gresku, zar je moguce da on ne vidi, da ga mijenja tek kad je Mainz preokrenuo, i nije mu to jedina greska danas. Ne razumijem izjave da je ekipa iscrpljena, pa bar mi imamo siroku klupu, slobodnih dana im nije nedostajalo, ko da ostale top ekipe imaju povoljniji raspored, ne vidim da je City iscrpljen.

Nismo zasluzili da uzmemo ligu, kakvi god protivnici bili, mislim da svi jedva cekamo da ova sezona zavrsi.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 22 apr 2023, 19:45

Nije ništa kriv Tuchel nego isključivo Kahm i Braco. Da ste imali neuspješnu sezonu sa Nigelsmanom na kraju sezone bi bio kriv trener i lagano bi mu dali otkaz a ovako promjenom trenera u po' sezone, bez podloge u lošim rezultatima, su ma sebe preuzeli odgovornost. Da je Tuchel osvojio tripletu oni bi preuzeli zasluge a sad zato oni moraju preuzeti odgovornost.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 22 apr 2023, 19:56

Sve je kriva ova hercegovacka hablecina, poluigrace dovodi u klub, kakav istroseni Mane i ku*ac, Choupo Moting, vezna linija od ukupno 3 kvalitetna igraca, dovodjenje zamjenskog stopera u vidu Blinda... Ma u svakom smislu su zasluzili da ih se otjera iz kluba.
Govorim iz ugla neutralnog posmatraca, svakako je zalosno gledati onakav Bayern protiv Cityija, ja losiji napad Bayerna nisam vidio otkad pratim fudbal.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 22 apr 2023, 20:55

Pa ovdje je do prije 2 mjeseca uprava bila najbolja na svijetu a roster po nekima najjači u europi.
Mane najbolji igrac premier lige :D

Kako to sad ništa od toga nije kako ste govorili? :D

Eusebio13

Post Postao/la Eusebio13 » 22 apr 2023, 21:02

Rosicky je napisao/la:
22 apr 2023, 20:55
Pa ovdje je do prije 2 mjeseca uprava bila najbolja na svijetu a roster po nekima najjači u europi.

Da si reko prije 2 godine pa haj , ali prije 2 mjeseca to niko nije pisao

eaglebvb09
Kontakt:

Post Postao/la eaglebvb09 » 22 apr 2023, 21:03

Rosicky je napisao/la:

Al ga ubode drug , najjaci komentar :kafa:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 22 apr 2023, 21:12

Jedan ima dovoljno svojih briga ( oko kluba naravno) dok drugi treba ići slaviti a ne ovdje srrati
eaglebvb09 je napisao/la:
22 apr 2023, 21:03
Rosicky je napisao/la:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 22 apr 2023, 21:31

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 22 apr 2023, 22:07

Rosicky je napisao/la:

Zaboravio si prizeljkivanje Citya za protivnika u cetvrtfinalu

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 22 apr 2023, 22:16

Lewy21 je napisao/la:
22 apr 2023, 22:07
Rosicky je napisao/la:

Zaboravio si prizeljkivanje Citya za protivnika u cetvrtfinalu
Hajd sad se prebaci na Euzebija :urnebes:

Eusebio13

Post Postao/la Eusebio13 » 22 apr 2023, 22:18

Promasio si , taj lik ima account od 2019 ;)

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 22 apr 2023, 22:20

Eusebio13 je napisao/la:
22 apr 2023, 22:18
Promasio si , taj lik ima account od 2019 ;)
Naštanco si ti njih dovoljno :lol:

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 22 apr 2023, 22:21

Kad sam se registrovao bio sam neki dokoljenko ali tog frajera vec nije bilo, sad se bar mogu upoznati sa svojim "dvojnikom". :roll:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 22 apr 2023, 23:24

Zlaja83 je napisao/la:
22 apr 2023, 19:32
Pratim Bayern preko 20god i ne pamtim ovakvu krizu. Svi su se pogubili, od uprave preko trenera do igraca. Dobro je netko rekao daj Boze da se mi i dogodine izvucemo iz ovoga stanja u koje smo upali, plasi me da nas ne zadesi sudbina Uniteda pa da pravimo skupe transfere koji ne garantuju uspjeh.

Mora se ulagati da bi imao kvalitet, ali sljedeci transferi moraju biti pogodak. Treba napadac i vezni, treba trener sa jasnom vizijom, treba se pozdraviti s nekim igracima, treba uprava da se procisti.

Ne razumijem Tuchela, svak ziv vidi da Muller ide iz greske u gresku, zar je moguce da on ne vidi, da ga mijenja tek kad je Mainz preokrenuo, i nije mu to jedina greska danas. Ne razumijem izjave da je ekipa iscrpljena, pa bar mi imamo siroku klupu, slobodnih dana im nije nedostajalo, ko da ostale top ekipe imaju povoljniji raspored, ne vidim da je City iscrpljen.

Nismo zasluzili da uzmemo ligu, kakvi god protivnici bili, mislim da svi jedva cekamo da ova sezona zavrsi.
Mislim da Bayern nikad nemoze pasti tako nisko jo sto je na primjer United pao. Drag mi je Bajern i mislim da ko organizacija neće dozvoliti blamažu kao Junited. Jeste kriza, jeste da ovo nije ni B od Bajerna na koji su svi navikli ali treba sa vrha krenuti i izbaciti uljeze i krenuti od 0. Ima Bajern još kvaliteta, samo se pod hitno neke stvari moraju mjenjati. Sreća pa je kraj sezone. Uskoro će pauza i onda neka se saberu kako znaju.Hasan i Kahn definitivno nešto ne rade kako treba.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 apr 2023, 00:43

Rosicky je napisao/la:

Zlato i blago, sine Alija, u ruci tvrdice su krpa, a krpa u ruci darežljiva dobričine - zlato.

Tako ti je i s igračima. U rukama pravog čovjeka borimo se za tri titule. U rukama pogrešnog ne vrijede ništa izgledaju ko balerine.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 apr 2023, 01:17

Mislim da samo imate previsok prag i da je za vas prosječna sezona titula BL i polufinale LP i Kupa

Jos uvijek se moze uzeti BL tako da ja ne vidim prostor za ovoliku paniku pa čak da se nista ne osvoji :D

Ovo nije engleska liga gdje jedna ili dvije lose sezone znače patnja jer neki drugi narastu preko.
Bayo je sljedece sezone opet na 70% da uzima titulu.

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 23 apr 2023, 05:13

Ima ovdje i poitivna strana,jedna ali jako bitna.
Neznam koliko vas je ovdje koji dugo prate Bayern.Ja sam navijac Bayerna od 8-9 godine to je tamo od 96-97 i svaki put kada se desi ovako nesto dese se i velike promjene u klubu.
Vjerujte ljeto ce nam donijeti promjene na svim nivoima a posebno igrackom,a po meni tu su najpotrebnije promjene.
Jer realno fale nam igraci u klubu tipa Svajni,Efenberg,Martinez,Kahn kada je bio golman,Lahm i alicni koji su disali i zivjeli za ovaj klub,davali svebod sebe.
Trenutno imamo Delihta koji se bori svaku utakmicu i to je to.
Kimich svaka cast ali po meni i on je se uljuljao u tu ulogu lidera i nedodirljivog i koliko god bio dobar i on vec neko vrijeme stagnira i nenpokazuje sto je do radio donedavno i sto ga je dovelo ovdje gdje je sada,da ne govorim o ostalim igracima.
Tuchel dosta uprakao i svoju poziciju i trebace mu dosta da vrati povjerenjeni u sebe od strane navijaca.
Po meni Tel bi morao igrati do kraja,volio bih vidjeti i Gravenbacha i jis neke igrace koji nisu uspjeli da se nametnu.
Bukvalno ostatak sezone napraviti svojevrsni kasting za neke igrace i jednostavno ako ne pokazu da zasluzuju mjesto hvala i dovidjenja.
Neznam sjecateli se one sezone kada su dosli Toni,Klose,Ribbery itd...ocekujem takvo ljeto opet....opet me.brine ta pozicija napadaca jer zaista nema ih mnogo na trzistu sa kvalitetom koji nam treba.
Osmihen,Muani...po meni jedan od njih ce doci,a realno Muani ima jednu top sezonu,Osmihen bio vec u Bundesligi i bio je ocajan,tako da nose sa sobom ozbiljnu sumnju a Bayern nema pravo na gresku na ljeto jer jos jedna sezona losa bi zaista bila ozbiljan udarac i tezak pad s ovog mjesta gdje smo bili do recimo februara kada smo vazili za top tri kluba svijeta.
Nadam se dolasku veznjaka koji zna igrati ima tehniku,napada ko god bude samo da je psihicki na nivou onoga sto nam treba,i vjerujem da ce ostali koji ostanu itekako da se dignu jer bice ovo ljeto bas tesko za sve.
Fali nam onaj mentalitet gdje nikada nismo zadovoljni i na 3-4 nula i dalje se napada,gdje nam je bila normalna pobjeda od 6-7 -0.,fali onaj Bayernov gen,mentalitet a mislim da je on izgubljen dolaskom previse igraca koji nisu toliko gladni i koji igraju samo.koliko treba.
Nadati se da ce Tuchel to okrenuti.
Ja vjerujem da je pozitivna strana svega ovoga upravo to,korjenite promjene,i povratak na jezgru Bayerna,ispraviti problem sada dok jos imamo a realno imamo dosta igraca koji su top,ali su izgubili taj nivo i ako ostanu itekako ce morati raditi na tome.
Ova kriza jw krenula od povrede Nouera,i definitivno nije isto imati iz sebe Nouera,ili Somera i to je ocigledno.
A ako cemoo iskreno,hvata nas i kriza od odlaska Rumenigea i Hoenesa i sad se moze vidjeti sta su oni radili u klubu i koliko su znacili.
Znam da ih mnogi mrze ali vjerujte,ono sto Perez znaci Realu,to su njih dvojica bili u Bayernu i znalo se tada sta Bayern predstavlja i vec odvano bi umjesto ovih govora koje drzi kad,Hoenes utrcao u svlacionicu da svima **** majku i objasni sta znaci nositi dres Bayerna,kao sto bi ovim novinarima koji se trude jos vise krizu produbiti takodje **** sve i otjerao ih daleko od kluba

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.