Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 feb 2011, 20:09

The natural lazes, prvo od nasih navijaca nije bio niko, vecinom su to bili navijaci reala, i drugi, od nasih ja napisao 3 posta, bosco 1-2 i faraon par, ostalo nisu bili nasi.. eto koliko znas..
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 feb 2011, 20:10

slika

Vidim neki napadaju Kosa, žalosno, ovakva greška se dešava i najboljima nad najboljim i nije njegova krivica, cijela ekipa je podbacila, Wenger izvršio kretenske izmjene i to je to, a Bowyeru se naj*bem mamice zbog toga što je udario Kosa. Žao mi ga je stvarno jer će sad biti prvi na udaru plitkih navijača koji ne vide dalje od nosa.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 feb 2011, 20:12

slika
Ovako se zivi za klub, pricajte vi sta hocete, izgubili jesu, boli me poraz, ali mi je drago da bar imamo jednog igraca koji je odlican i koji voli klub srcem... Da mu jos samo Wenger hoce dati kapitensku ja bih to najvise volio..
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 feb 2011, 20:13

i ja sam za to da Jack bude kapiten, ali još je ultrazelen za takvu dužnost. Pusti još malo Edvine, prerano je za njega da bude kapiten, ali ne sumnjam da će taj dan doći uskoro.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 feb 2011, 20:15

Bosco je napisao/la:i ja sam za to da Jack bude kapiten, ali još je ultrazelen za takvu dužnost. Pusti još malo Edvine, prerano je za njega da bude kapiten, ali ne sumnjam da će taj dan doći uskoro.
Ma i Adams je najmladji kapiten u historiji Arsenala(ja mislim) i treba mu dati kapitensku, ali kad ova sezona zavrsi, jer on se moze nositi sa pritiskom jedini je od svih koji nije imao lose utakmice(mislim serem imao je, ali mali broj)
Celik!3,2,2.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 feb 2011, 20:17

Bosco je napisao/la:slika

Vidim neki napadaju Kosa, žalosno, ovakva greška se dešava i najboljima nad najboljim i nije njegova krivica, cijela ekipa je podbacila, Wenger izvršio kretenske izmjene i to je to, a Bowyeru se naj*bem mamice zbog toga što je udario Kosa. Žao mi ga je stvarno jer će sad biti prvi na udaru plitkih navijača koji ne vide dalje od nosa.
Kako glup potez, koji seljakljuk ocam'...pravo mi žao momka Bgm' ..

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 27 feb 2011, 20:19

Arsenal mi nije mrzak klub al' s ovom igrom Arsenala ako Barcelona ne da 3 komada onda ne zasluzuje ni proc ;)
27.10.2020

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 27 feb 2011, 20:20

Ja ipak nesto mislim da ce arsenal proci barcu !

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 27 feb 2011, 20:24

leorey je napisao/la:Arsenal mi nije mrzak klub al' s ovom igrom Arsenala ako Barcelona ne da 3 komada onda ne zasluzuje ni proc ;)
Pa kakva ce biti igra kad igras portiv idiota koji gledaju samo da te udare po nozi,pa i igraci arsenala su ljudi koji gledaju da izadju zivi i zdravi sa terena,a vjeruj mi da je teren bio bash tezak za igru...on samo na oko izgleda lijep..a na njemu je strasno klizavo..nadam se da cemo izcai jaci iz ovog i da cemo barem jedan trofej ove sezone uzet !!!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 feb 2011, 20:26

armin arsenalovac je napisao/la:
leorey je napisao/la:Arsenal mi nije mrzak klub al' s ovom igrom Arsenala ako Barcelona ne da 3 komada onda ne zasluzuje ni proc ;)
Pa kakva ce biti igra kad igras portiv idiota koji gledaju samo da te udare po nozi,pa i igraci arsenala su ljudi koji gledaju da izadju zivi i zdravi sa terena,a vjeruj mi da je teren bio bash tezak za igru...on samo na oko izgleda lijep..a na njemu je strasno klizavo..nadam se da cemo izcai jaci iz ovog i da cemo barem jedan trofej ove sezone uzet !!!
e ovo je arsenova škola što sam spominjao još samo da se doda da je trava previskoko košena i ne dozvoljava da se razvije arsenalova poznata pas igra, kao i nedostatak sreće i eto tu je intervju sa velikim vođom
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 feb 2011, 20:30

tony-mortale je napisao/la: e ovo je arsenova škola što sam spominjao još samo da se doda da je trava previskoko košena i ne dozvoljava da se razvije arsenalova poznata pas igra, kao i nedostatak sreće i eto tu je intervju sa velikim vođom
Nije bitno kakva je skola, bitno je da se mi bar mozemo izvlaciti kad ispadnemo iz finala kupa, kad ispadnemo iz utrke za prvaka najjace lige na svijetu, ciji peti klub raznese prvi tim Serie A... mi se bar uvijek mozemo izvlaciti, milan uvijek ispadne pa se ne mogu ni zaliti kako su ispali u finalu..
Celik!3,2,2.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 feb 2011, 20:32

AllGunsBlazing je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la: e ovo je arsenova škola što sam spominjao još samo da se doda da je trava previskoko košena i ne dozvoljava da se razvije arsenalova poznata pas igra, kao i nedostatak sreće i eto tu je intervju sa velikim vođom
Nije bitno kakva je skola, bitno je da se mi bar mozemo izvlaciti kad ispadnemo iz finala kupa, kad ispadnemo iz utrke za prvaka najjace lige na svijetu, ciji peti klub raznese prvi tim Serie A... mi se bar uvijek mozemo izvlaciti, milan uvijek ispadne pa se ne mogu ni zaliti kako su ispali u finalu..
i to ima veze s ovim kako???
omg ovdje je bitno KO piše a ne ŠTA piše, jbg ovo što sam ja napisao je u 99% slučajeva i inače jako simpatičnoj ekipi arsenala tako nešto ne treba, ono reci arsene izgubili smo jer je protivnik bio bolji čestitaj i ćao, al ne uvijek se mora plakati

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 27 feb 2011, 20:41

Wenger: 'We are all bitterly disappointed'

* Most Liked
* Most Commented
* Editor's Choice

* Wenger - What will satisfy me this season
* Wenger - Wilshere can handle the fame
* 'Our game will go more through Wilshere'
* Djourou - We can become 'winners' on Sunday
* Djourou - Jerome is playing ‘mind-games'
* Top 20 Most Liked

* What did you think of the Birmingham game?
* Wenger - What will satisfy me this season
* 'Our game will go more through Wilshere'
* Wenger - Wilshere can handle the fame
* The Carling Cup run - round-by-round
* Top 20 Most Commented

* ‘Miquel has started the 20-yard walk’
* Wenger agrees with Fabregas on Wilshere
* Szczesny - I am crazy and confident
* 'It feels like he has been around for years'
* Wenger - Wilshere can play anywhere
* Top 20 Choices

on the late goal...
I am bitterly disappointed, like the whole team. We had some problems to start the game, the number of games we played caught up a little bit on us. It took us a while to get into the rhythm and pace of the game. In the second half we were on top, unfortunately we couldn’t score the second goal and, in the end, we made a mistake that left us no time at all to respond. We were preparing to play extra time.

on Birmingham...
Congratulations to Birmingham, they took advantage of the mistake [and] they took the trophy which hurts us tremendously. We have to be proud of our attitude, continue with our belief, pick ourselves up and face the other challenges we have. The team is very disappointed and we will face a lot of questions after that mistake tonight but we have to be strong enough to stand up. It is a good opportunity to show that we have the mental strength to respond to the situation like that.

on his view of the winner…
It was a lack of communication, determination a little bit as well. Like always, when the ball is in no-man's land, someone has to take responsibility and go for it. What was amazing [was that] no-one was going for the ball from Birmingham.

on the mood in the dressing room…
Both of them [Koscielny and Szczesny] are destroyed. I don’t think it’s a good moment for me to add anything. We have to lift them up again and help them, that is what a team is about. That is part of the game, we had enough chances to kill the game off before. They could only be dangerous, in the end, on free kicks. Maybe we were a bit nervous on it as well.

on the penalty shout in the second minute...
I didn't feel that [Szczesny was lucky to stay on], I felt it was offside.

on how much defeat will affect his squad...
Exactly [it could affect us], we don't deny that. It is a massive disappointment for the team but we have massive challenges in front of us - the Carling Cup is four games, five games but a championship season is 38. We will not throw 38 games away because of one game.

on picking themselves up...
I am confident we have the character and this is a good opportunity to show it.

on Van Persie's injury...
He has a knee problem. Yes [he did it in scoring].

on the importance of the Carling Cup...
We came here today to win the game, we didn't want to lose the game. In the last 18 games we lost one at Ipswich in the first leg of the Carling Cup [Semi-Final] and we lost today in the last minute on a very special goal. What the team is overall achieving is absolutely tremendous - that's why we go for every single game to win it. We are on such a long run that it is difficult to take because we are used to winning.

on losing players to injury...
What is difficult for us to take at the moment is that we lose too many players. We lost Walcott and Fabregas on Wednesday. Birmingham played their reserve team against Sheffield Wednesday and they started stronger than us until we got into the pace of the game. Physically we had a disadvantage because of the repetition of the games we play.

on making defensive errors...
Making mistakes is not positive, of course.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 feb 2011, 20:45

Ne znam sta bi trebali cestitati birmingemu, arsenal je bolji za tri klase, al desi se to da bolja ekipa ne pobijedi uvijek, isto ko sto smo i mi u prvoj utakmici bili duplo ili troduplo bolji od arsenala pa smo imali pushing. to se desava u fudbalu i zato je i tako zanimljiv jer je nepredvidiv. Drugi je par opanaka to sto neki povrsni poznavaoci i ljubitelji ove igre gledaju samo rezultat i onda na osnovu toga pisu gluposti, i onda idu i klisei tipa ovaj trener nadmudrio onog, sjajna taktika, ovo ono, a mi svi koji pratimo to malo vise vidimo kako se hiljadu puta do sada desilo da jedna ekipa moze izrazito nadigrati drugu. al da opet rezultat to ne mora potvrditi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 feb 2011, 20:46

Talking to BBC Radio 5 Live, the Frenchman said: "The team has shown a great response from being one nil down.
We had a good performance and it's important we take a lot of pride in our attitude. But unfortunately we don’t take the trophy home and that hurts, a lot.
We are still a team that plays under a lot of pressure to deliver and I feel as well we were jaded physically because we have played so many games.

"We played on Wednesday again and Birmingham didn’t play. You could see that they were sharper than us."

jbg ipak je bila kombinacija nesreće-umora jer je arsenal igrao u srijegu zamisli a birmingem nije i zato su bili svježiji, jbg nesreća opet :cry:
i naravno veliki pritisak je učinio svoje, al ekipa je mlada i ne treba je opterećivati s trofejima oni će doći.

jednom.

možda ;)
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 27 feb 2011, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 feb 2011, 20:46

Šta je sa ovim Arsenalom pa ni Carling Cup nemogu uzeti..?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 27 feb 2011, 21:19

Saurman je napisao/la:Šta je sa ovim Arsenalom pa ni Carling Cup nemogu uzeti..?
NE BRINI..POKAZACEMO MI OVE SEZONE KO SMO I STA SMO !!!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 27 feb 2011, 21:23

ovo je vec ravno katastrofi ali bas, neznam sta se vadite koji ****, pa arsenal je ovo trebao rutinski rijesit, ja necu osudjivati igrace na osnovu jedne tekme, kosc i sczcesny su nas vadili citavu sezonu i niko nema pravo da im nesta pametuje, a mali wilshere je klasa za svoje godine

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 27 feb 2011, 21:27

Jbg,kome ce se desiti ako nece nama ovako nesto.Vidjelo se od početka utakmice da je arsenalu nedostajalo ovakvih utakmica.Ja sam vec odavno rekao da rosicki obavezno treba da se vrati u borusiju,ali jok,za vengera je on očito još uvijek klasa.
I retardirane izmjene pravi da je to neobjasnjivo.Izvoditi van persija,a uvesti banderu je retradiran potez vengera.
Vjejte užasno sam se osjecao kad smo primili onaj drugi go,a možeete misliti kako je tek igracima

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 feb 2011, 21:28

Vidi ovih plastcnih navijaca sto su se nakotili :lol:

Mi Arsenalovci nismo plasticni navijaci kao pojedinci koji navijaju za smradalonce od 2005.Navijamo od kako znamo za sebe,zato sto je Arsenal nesto posebno.

Trofeji su bitni ali nisu i presudni.Vazan je onaj osjecaj koji mi osejcamo kada pobjedjujemo i gubimo.
Znaci da ne osvojimo nista u seljedecih 20 godina nas ce uvijek krasiti ista strast i ista jacina ljubavi prema topnicima.
Do osciliranja stalno dolazi al' Arsenal ostaje.

Znaci sada sam jos sigurniji da cemo izbaciti onu ekipu smradalonaca,zivim za taj dan kada cu se svim "dezurnim pljuvacima" ismijati u facu.

Neke stvari trofeji ne mogu kupiti.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 27 feb 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.