FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Losa igra totalno....miler gorecka kimih katastrofalni...
Cestitke ekipi koja je poslije 10 godina uspjela izgubit Bundesligu. Vece nam picke nikad nisu igrale.
-
- Kontakt:
Odoše Kahn i Haso 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Puno zanimljivije je postalo pratiti tekstualni prijenos. 
Sane, Coman i Gnabry na klupi i niko od njih nije usao.
Nesto se ovdje krupno desava.

Sane, Coman i Gnabry na klupi i niko od njih nije usao.
Nesto se ovdje krupno desava.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Tuchelu treba dati otkaz momentalno , i to u toku tekme , pa lik veze nema sa vezom.
Zao mi je sto vam ovo pisem , ali nogiranje Nagelsmana je neoprostivo!!
Zao mi je sto vam ovo pisem , ali nogiranje Nagelsmana je neoprostivo!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hebo im TT mater!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dan kad se to desi treba proglaziti za praznik
-
- Kontakt:
Ma gotovi su, nema tu nikakve dileme. I to vjerujem jako brzo da će se desiti. Kahn bi mogao sam podnijeti ostavku a Haso neće jer nema obraza. Ali svakako će dobiti otkaz.
Grob te yebo šta je ovo ?? Vraćaj Nagelsmana.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tripleta je u opasnosti kazu. Ovo je za zatvora sta gledamo zadnjih 20 dana, mogu istrpit i poraz i sezonu bez trofeja, al da sve igrace i ljude oko kluba boli neka stvar, bez zelje, borbe, svega onoga sto predstavlja ovaj klub, ne mogu im oprostit.
Ako Bog da ,druze.Bundesliga je napisao/la: ↑22 apr 2023, 17:21Ma gotovi su, nema tu nikakve dileme. I to vjerujem jako brzo da će se desiti. Kahn bi mogao sam podnijeti ostavku a Haso neće jer nema obraza. Ali svakako će dobiti otkaz.
Sto nas prije preuzmu Lahm i Ulijev sin , to bolje.
Mislim da se ni kraj sezone nece cekat.Bundesliga je napisao/la: ↑22 apr 2023, 17:21Ma gotovi su, nema tu nikakve dileme. I to vjerujem jako brzo da će se desiti. Kahn bi mogao sam podnijeti ostavku a Haso neće jer nema obraza. Ali svakako će dobiti otkaz.
Patnja ziva. Otkaz dolazi na naplatu, sa kamatama. Müller je bio daleko najgori. Ne znam da li je gori onaj sto ga je ostavio toliko dugo na terenu.
-
- Kontakt:
Kakav Uli, treba odyebat što prije iz kluba. Dosta ovog što se dešava je njegova krivica. Pogubio se on davno, Salihamidžić je njegov potrčko. A za tog sina nije niko čuo eto toliko je dobro rješenje. Hvala Uliju za sve ali vrijeme je da ode iz kluba u potpunosti. Lahm je premekan za ovakve stvari. Tu treba neko sa srcem i mudima. Ribery, Robben, ajd može i Schweinsteiger na neku slabiju funkciju.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Izgleda pored Robberyja da cemo zaliti i za dvojcem Uli-Rumeni.
Steta. Sta uradise od Kluba debilnom odlukom, prvo da zaposle JN, a sad da ga otpuste…totalno amaterski oba poteza.
Steta. Sta uradise od Kluba debilnom odlukom, prvo da zaposle JN, a sad da ga otpuste…totalno amaterski oba poteza.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Kad će 75% igrača na transfer listu?
Mora se napraviti veliki rez kako u igračkom tako i u upravnom kadru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovo je nevjerovatno,pa ne lici na Bayern ni izbliza.
Ne svatam ni Tuchela zivotami nikako.
Zasto ponovo s tri nazad.
Sredine ni nemamo,bezopasni po krilima bukvalno ide ovo dodavanje od jedne do druge strane na 30-40 metara od protivnickog gola pa nazad i opet tako.
Tacno se nadam da ce do kraja sezone dici ruke od svega dati da igraju Tel,Gravenbach,ja bi Ibrahimovica isto ubacio u tim.
Ovo je sranje pravo,ogroman problem je u timu i pitanje je hoce li se Bayern uspjeti vratiti i na ljeto iz ovoga jer problema ocigledno ima na sve strane.
I samo se pada dublje.
Tuchel moze biti i najbolji trener na svijetu,ali od kada je preuzeo ali garantujem da je ovaj tim jos 30 posto losiji postao.
Apsolutno nemamo nikakve ideje,nikakvog smisla niti bilo sta.
A Somer posebna prica,kod prvog gola mogao je birati sta da radi,hvata,boksuje,samo izbije preko gola.
Na kraju sta reci,da nam je bilo ko drugi konkurent rekao bih izgubljena titula,ali brate necu se iznenaditi ako vec sljedeci vikend i Dortmund kiksa,vjerujem da Frnkfurt dobijaju na krilima ove nase sramote
Ne svatam ni Tuchela zivotami nikako.
Zasto ponovo s tri nazad.
Sredine ni nemamo,bezopasni po krilima bukvalno ide ovo dodavanje od jedne do druge strane na 30-40 metara od protivnickog gola pa nazad i opet tako.
Tacno se nadam da ce do kraja sezone dici ruke od svega dati da igraju Tel,Gravenbach,ja bi Ibrahimovica isto ubacio u tim.
Ovo je sranje pravo,ogroman problem je u timu i pitanje je hoce li se Bayern uspjeti vratiti i na ljeto iz ovoga jer problema ocigledno ima na sve strane.
I samo se pada dublje.
Tuchel moze biti i najbolji trener na svijetu,ali od kada je preuzeo ali garantujem da je ovaj tim jos 30 posto losiji postao.
Apsolutno nemamo nikakve ideje,nikakvog smisla niti bilo sta.
A Somer posebna prica,kod prvog gola mogao je birati sta da radi,hvata,boksuje,samo izbije preko gola.
Na kraju sta reci,da nam je bilo ko drugi konkurent rekao bih izgubljena titula,ali brate necu se iznenaditi ako vec sljedeci vikend i Dortmund kiksa,vjerujem da Frnkfurt dobijaju na krilima ove nase sramote
- muhamedhulk
- Kontakt:
TT kao da gleda u karte, gatara..jedan dan 3 nazad drugi dan 4 itd. 
Jedino je konstantno da u napadu igraju svi osim napadaca Tella, jedini kojeg imamo pored Cupe…odron.

Jedino je konstantno da u napadu igraju svi osim napadaca Tella, jedini kojeg imamo pored Cupe…odron.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.