Možeš padati 44 puta, al trebaš i žuti dobiti nekad u tome je poenta..feniksptica je napisao/la: ↑21 apr 2023, 23:21Mozemo past i 44x pa ? To sto je padao nista ne znaci jer nijednom nismo dobili penal. Nigdje veze faul, da je bio sigurno bi ga sviro ko i sve. Covjek odsudio odlicno utakmicu.samirr je napisao/la: ↑21 apr 2023, 23:19Nisam gledao utakmicu, ako si ti gledao kako nisi vidio da nije svirao faul za goste u 90+6 guranje s ledja a lik bio u punom trku?? Nisam gledao utakmicu al sam vidio padanje 4 puta i traženje penala ??feniksptica je napisao/la: ↑21 apr 2023, 23:16
Druze ba Fa Cup osvojit pa okej osvojiio si neki kup koji je relevantan ko i u svakoj drugoj ligi.
Znaci nisi gledo utakmicu dok komentarises nadoknadu il ti ego ne dozovljava da priznas da je bilo sve ok sto se tice nadoknade.
Samo na sredjivanje opreme sudiji je otislo 2+ minuta.
Sta fali golovima u nadoknadi. Pa opce je poznat termin Fergie time ..il j eto ok dok moja ekipa radi kad druge rade onda je sreca i nsita drugo.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Super, znači navijači Arsenala sezonu porede sa Liverpulovim top sezonama, dok Liverpulovi navijači sezonu porede sa Lesterovom. Pametnom dosta.
Malo realnosti ne bi škodilo. Vjerujem da bi se ti lično vrlo rado trenutno zamijenio sa mnom, gledajući ovu sezonu i tu sva priča završava.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- feniksptica
- Kontakt:
Pa svaki put je bio neki kontakt, samo nije bilo dovoljno inteziteta.
Ako se kod simuliranja uvijek svira indirekt to znaci da nije uopste bilo kontakta.
Al mozda i ja grijem ko zna.
Ako se kod simuliranja uvijek svira indirekt to znaci da nije uopste bilo kontakta.
Al mozda i ja grijem ko zna.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne treba izazivat sudbinu narodski rečeno
Mada kako god da okreneš valja se borit u utakmici od 100+ minuta
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- feniksptica
- Kontakt:
Da niije kakva greska na forumu ovo pa navijaci Bayerna pisu po ovoj temi ...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Gabriel Jesus scored 0 goals from 1.44(xG) this evening.
Možda i skrati na 87, zavisi kako se rezultat bude kretao.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Jesus je večeras pokazao zašto ga se City kutarisao i doveo Brauta. Dobar igrač, Arsenal je unaprijedio itekako, al ne možeš se nikad u čojka pouzdati da će dati gol, loš finišer, ne zna dat gola i to je to. Odbrana je bez Salibe 3 nivoa ispod, Ramsdale isto nerealni kiksevi i glupi potezi.
Arsenal je u baš velikom padu, potrošeni su i fizički i mentalno, ćelavi sutra ako bude mogao izrotirati šta i odmoriti par igrača pa u srijedu da pobjedom završava posao oko lige.
Arsenal je u baš velikom padu, potrošeni su i fizički i mentalno, ćelavi sutra ako bude mogao izrotirati šta i odmoriti par igrača pa u srijedu da pobjedom završava posao oko lige.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Taman rijesis skuzere. Razisli se sa teme. Previjaju rane.
A sad evo gunneri kolo vode. Nakon 20 godina ulaganja, dok Pepe muda ladi oni sastavili jednu solidnu sezonu.
A sad evo gunneri kolo vode. Nakon 20 godina ulaganja, dok Pepe muda ladi oni sastavili jednu solidnu sezonu.
4-IN-A-ROW
- feniksptica
- Kontakt:
Jos ako City dovede Bellinghama....
-
- Kontakt:
Protiv Sheffielda:bodi123 je napisao/la: ↑21 apr 2023, 23:34Jesus je večeras pokazao zašto ga se City kutarisao i doveo Brauta. Dobar igrač, Arsenal je unaprijedio itekako, al ne možeš se nikad u čojka pouzdati da će dati gol, loš finišer, ne zna dat gola i to je to. Odbrana je bez Salibe 3 nivoa ispod, Ramsdale isto nerealni kiksevi i glupi potezi.
Foden Alvarez Mahrez
Gundogan Phillips B. Silva
Gomez Laporte Dias Walker
Ederson
Slažeš li se?
Jbt oće završit ova sezona da prestanem ovoliko pratit City

Jel tvoj maximum da mene kao navijaca diskreditujes pa ce kao tako City biti diskreditovan.

To sto sam ja 10 godina prije tvoje registracije na forumu napisao post o Bayernu zbog Hasana ne mijenja cinjenicu da je City dobio
10
zadnjih tekmi protiv Arsenala u ligi

4-IN-A-ROW
Al isto tako ne mojenja cinjenicu i ne znaci ako je dobio 10 zadnjih da ce dobiti i 11emir_ je napisao/la: ↑21 apr 2023, 23:45Jel tvoj maximum da mene kao navijaca diskreditujes pa ce kao tako City biti diskreditovan.![]()
To sto sam ja 10 godina prije tvoje registracije na forumu napisao post o Bayernu zbog Hasana ne mijenja cinjenicu da je City dobio
10
zadnjih tekmi protiv Arsenala u ligi![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
To bi bilo idealno al sumnjam da će toliko miješati. FIlips još nije naučio igrati u ovom sistemu, a Gomez je tanakCipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 apr 2023, 23:39Protiv Sheffielda:bodi123 je napisao/la: ↑21 apr 2023, 23:34Jesus je večeras pokazao zašto ga se City kutarisao i doveo Brauta. Dobar igrač, Arsenal je unaprijedio itekako, al ne možeš se nikad u čojka pouzdati da će dati gol, loš finišer, ne zna dat gola i to je to. Odbrana je bez Salibe 3 nivoa ispod, Ramsdale isto nerealni kiksevi i glupi potezi.
Foden Alvarez Mahrez
Gundogan Phillips B. Silva
Gomez Laporte Dias Walker
Ederson
Slažeš li se?
Jbt oće završit ova sezona da prestanem ovoliko pratit City![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Zanimljivo ako je daily mail pouzdanRoberto Firmino has agreed to join Barcelona when his Liverpool contract comes to an end in summer.
To je to.

- wadethegreat
- Kontakt:
Ubio se za Celzija steta sto ga nismo doveli da se upari sa Havertzom...
wadethegreat je napisao/la: ↑22 apr 2023, 01:01
Ubio se za Celzija steta sto ga nismo doveli da se upari sa Havertzom...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.