Arsenal - Chat

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal - Chat

Post Postao/la topnik1 » 21 apr 2023, 23:42

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
21 apr 2023, 23:39
Bila bi furka da pobijedimo na Etihadu i do kraja iskiksamo što se iskiksat može 😂😂
Ako nekim slucjem dobijemo na Etihadu pa makar i na srecu i nafaku pobijedit ce sve utakmice do kraja ,ove sezone smo imali dva puta periode od po tri utakmice u nizu koje smo kiksali ,ako dobiju City idu sve pobjede do kraja samopouzdanje ce opet biti u nebesima :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 21 apr 2023, 23:44

Gabriel Jesus scored 0 goals from 1.44(xG) this evening.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 21 apr 2023, 23:52

Bila bi furka da pobijedimo na Etihadu i do kraja iskiksamo što se iskiksat može 😂😂
Bila je 2010-11 na tom fonu.

Iz posljednjih 7 smo dobili jednu - kasnijeg šampiona Man U 1-0 (Ramsey na 1.maj).

Protiv Liverpoola bilo 1-1, Kuytov penal u 882.minuti.

Kod Spursa vodili 3-1, završilo 3-3.

Protiv Boltona u gostima poraz 2-1, gol u 90.minuti.

Protiv Stokea u gostima poraz 3-1.

Protiv Ville kod kuće 1-2 poraz.

Kod Fulhama 2-2.

Jedna pobjeda, tri poraza, tri remija - 6/21 bodova. United imao 12 više od nas kao prvak.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 21 apr 2023, 23:58

I Ramsdale je večeras usrao i šefa i stanicu, ono što je uradio u prvoj minuti, a nakon toga mu je Walcott dao gol po sredini, ne znam kako može da toliko oscilira jedan golman koji igra u EPL?

Yebo ga odbrane ako ćeš u narednoj utakmici da uradiš gori krš koji će da nas košta bodova.

Naravno nije samo on kriv, svi su se sakrili u rupe nakon 1-3 i završili utakmicu.

Masterclass Artete da Vieira počne utakmicu mi nikad neće biti jasan, zašto ne Jorginho, zašto?? Zašto je doveden ako neće mijenjati sredinu kad bude to trebalo.

Večeras sam upisao kraj za ovu sezonu, što je i vjerovatno činjenica ako nastave da se prosipaju na terenu - ali igra se 90 minuta na Etihadu, ništa nije nemoguće, vjerovaću da je sve kontra onog što sam napisao večeras, pa šta bude.

:tokralju:
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 22 apr 2023, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 apr 2023, 00:00

AA23 je napisao/la:
21 apr 2023, 23:58
I Ramsdale je večeras usrao i šefa i stanicu, ono što je uradio u prvoj minuti, a nakon toga mu je Walcott dao gol po sredini, ne znam kako može da toliko oscilira jedan golman koji igra u EPL?

Yebo ga odbrane ako ćeš u narednoj utakmici da uradiš gori krš koji će da nas košta bodova.

Naravno nije samo on kriv, svi su se sakrili u rupe nakon 1-3 i završili utakmicu.

Masterclass Artete da Vieira počne utakmicu mi nikad neće biti jasan, zašto ne Jorginho, zašto?? Zašto je doveden ako neće mijenjati sredinu kad bude to trebalo.

Večeras sam upisao kraj za ovu sezonu, što je i vjerovatno činjenica ako nastave da se prosipaju na terenu - ali igra se 90 minuta na Etihadu, ništa nije nemoguće, vjerovaću da je sve kontra onog što sam napisao večeras, pa šta bude.
City melje sve mi uvezali tri kiksa nasa pobjeda na Etihadu nebi trebala doci u pitanje ako mislimo da oni treba da kiksnu negdje neka to bude protiv nas :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 22 apr 2023, 09:15

Još mi nije jasno kako nam je zadnja ekipa na tabeli dala 3 gola, strašno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 apr 2023, 09:49

Only two teammates aged 21 and under have both recorded 20+ goal involvements in a single Premier League season:

◎ Cristiano Ronaldo & Wayne Rooney (06/07)
◉ Bukayo Saka & Gabriel Martinelli (22/23)
:salut:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 22 apr 2023, 10:42

Arteta da je ozbiljan menadzer Trossard bi mu igrao svaku utakmicu od prve. Jednostavno razlika izmedju njega i ostalih igraca je sto covjek konstantno cini da se nesto konkretno desava
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 22 apr 2023, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 apr 2023, 11:03

Ja sam jucer pisao, pa da ponovim, i Nelson. Momak je ove godine izuzetno konkretan. Svaku utakmicu koju je dobio je bio jedan od boljih. Jucer je imao dva opasna suta, iz jednog je bio gol. Uz to je Saka u padu, kad je Viera mogao dobiti priliku, mogao je i Nelson.
Celik!3,2,2.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 22 apr 2023, 11:32

Dobro, na nuli smo imamo 18 bodova u igri City nema sanse da pobjedi sve do kraja tako da znamo sta nam je ciniti.. na Etihadu ako remi izvucemo bio bih zadovoljan.. raspored nam je los realno Newcastle, Brighton pa Chelsea :mrgreen: al to nam je to be or not to be yebes ga nek se potuku

nije jos gotovo :kafa:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 22 apr 2023, 11:35

QUARTERBACK je napisao/la:
22 apr 2023, 11:32
Dobro, na nuli smo imamo 18 bodova u igri City nema sanse da pobjedi sve do kraja tako da znamo sta nam je ciniti.. na Etihadu ako remi izvucemo bio bih zadovoljan.. raspored nam je los realno Newcastle, Brighton pa Chelsea :mrgreen: al to nam je to be or not to be yebes ga nek se potuku

nije jos gotovo :kafa:
Nama predstavlja problem sto igramo samo jednu utakmicu sedmicno. Mogu ljudi pricat sta hoce o odmoru i svemu, ali igrat jednom sedmicno nije dovoljno da se forma odrzava
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 22 apr 2023, 11:41

Brokula je napisao/la:
22 apr 2023, 10:42
Arteta da je ozbiljan menadzer Trossard bi mu igrao svaku utakmicu od prve. Jednostavno razlika izmedju njega i ostalih igraca je sto covjek konstantno cini da se nesto konkretno desava
Pa otkako je Jesus tu mi nemamo onu lepršavu igru koju smo imali sa Trossardom, Martinellijem i Sakom.

Mislim nije Jesus loše odradio ove tekme, ali sinoć nas je koštao preokreta sa svojom završnicom.

Za ovo smo Girouda kleli -

Dodaj tu da se bacio jos 5x u 16 metara umjesto da ostane na nogama i proba da utjera loptu kako zna i umije.

Uvijek je bio kloc po pitanju završnice, Aguero u penziji mu je čitao lekcije dok je u Cityu bio, nije Ćelavi levat, zna zašto je Jesus mogao da napusti City.

I sinoć sam pročitao frapantnu statistiku da ima 67 golova iz 90xG.

Dobar overal play, kad je na terenu vidi se, ima nepredvidivost koju nema svako, ali Bože podari mu završnicu bar ovih zadnjih 6 kola.

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 22 apr 2023, 13:47

Bila bi furka i osvojit prvenstvo al ništa od navedenog se nece desit ...
Brate zadnje 3 utakmice od 9 bodova ti uzmeš 3 (Liverpool ne žalim bod) al brate ove 2 :thumbdown:
Smješno je da se mi ko sad nadamo nekom rezultatu na Etihadu i St James' Park-u ljudi pomirite se sa 2 mjestom momci odigrali sezonu iz snova i to je to bravo.
Ostaje gorcina al jbg
Arsenal All The Way !

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 23 apr 2023, 09:55

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 apr 2023, 16:27

Fino se Saka umislio iskreno, imaće preko 200k sedmično, ako ne i 300k, a garancija da ostane je igranje CL.

Ne vidjeh da je Martinelliju to bio uslov da ostane, a tu su negdje.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 23 apr 2023, 16:31

AA23 je napisao/la:
23 apr 2023, 16:27

Fino se Saka umislio iskreno, imaće preko 200k sedmično, ako ne i 300k, a garancija da ostane je igranje CL.

Generacijski je talenat. Može raditi šta hoće.

Naš je problem ako smo neozbiljni i ne želimo igrati na najvećem nivou.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 apr 2023, 16:40

23 apr 2023, 16:31
AA23 je napisao/la:

Ne može raditi šta hoće, pa on je tu da donese CL zajedno sa ostalim igračima?

Dovedeno je i potrošeno više nego dovoljno novca da se igra LP, a ako nekome treba osiguranje za tu istu da bi potpisao ugovor, to mi govori da nije tu zbog kluba nego zbog trofeja.

Ovo njegovo potpisivanje ugovora se razvlači predugo, za nekog kog na sva usta navijači hvale i vole, a i on sam koji djeluje da voli klub, očekivao sam da ne bude problema kod ugovora, medjutim agenti i pohlepa se jave kad postigneš nešto.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 apr 2023, 17:22

AA23 je napisao/la:
23 apr 2023, 16:40
23 apr 2023, 16:31
AA23 je napisao/la:

Ne može raditi šta hoće, pa on je tu da donese CL zajedno sa ostalim igračima?

Dovedeno je i potrošeno više nego dovoljno novca da se igra LP, a ako nekome treba osiguranje za tu istu da bi potpisao ugovor, to mi govori da nije tu zbog kluba nego zbog trofeja.

Ovo njegovo potpisivanje ugovora se razvlači predugo, za nekog kog na sva usta navijači hvale i vole, a i on sam koji djeluje da voli klub, očekivao sam da ne bude problema kod ugovora, medjutim agenti i pohlepa se jave kad postigneš nešto.
Pa sta to znaci ako voli klub i ako je ponikao u istom da treba igrati za kikiriki,naravno da ce traziti zato sto mu se moze i ti i ja i svi mi bi trazili i pare i neke garancije,voli izgleda i Keane Tottenhem pa mu se ispisaj po karijeri sve sto je osvojio je Audi cup ,Saka ne zeli da mu se desi isto i potpuno ga razumijem ,volio je i Henry klub qli je otisao uzeti klepu i nekolicina drugih igraca.
Alexisu,Ozilu,Cazorli,Ramseyu je treba jedan kvalitetan napadac i zadnji vezni i ljudi bi vjerovatno Arsenalu donijeli bar jednu titulu EPL a ovako su donijeli qrac tako isto i sada Saka hoce garanciju i ostat ce posteno,on svoj dio obavlja dvije godine je jedan od najboljih kako u Arsenalu tako i u EPL i u reprezentaciji.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 apr 2023, 18:01

Stoji sve to što si rekao, ali i Saka je taj koji je zadužen da ovaj klub igra LP - kakve nonšalancije sa nekim uvjetima, nema ni 22 godine?

Nije jedini koji je na nivou, ovo što su izgradili ove sezone su izgradili kao ekipa, Saka jeste naš najbolji igrač bez ikakve sumnje, ali ako postavlja uvjete sad, šta tek kasnije?

Njegova karijera tek počinje i samo su klubovi krivi što dozvole igračima da se ovako visoko postave, jer po pravilu niko nije veći od kluba - nijedan igrač.

200k nije malo, a kamoli 300k, vidjeli smo priču sa igračima koji su bili na tako visokim platama, Ozil, pa Aubameyang. Mislim da u Liverpoolu tokom one generacije koja je uzimala LP nije niko imao preko 200k.

Ugl. poenta svega je nije još zadužio ovaj klub trofejima da postavlja uslove, kao nijedan drugi igrač iz trenutnog rostera.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 23 apr 2023, 18:14

Gdje pocinju pare, tu prica o ljubavi i ostalim glupostima nestaje. Sto bi igrao za 200k, ako ce mu City ili Real placat 350k? To nije ljubav, nego manjak inteligencije.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.