English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Erik Lamela 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa presjekao loptu, doslovno je njegov dodir ključan, ne razumijem što hoćeš reći
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa Harryjeva asistencija, na to mislim.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 apr 2023, 21:19Pa presjekao loptu, doslovno je njegov dodir ključan, ne razumijem što hoćeš reći
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Wesley šamara kao i obično

"Ako su te platili 100 milijuna eura, onda barem možeš trčati dok ti se pluća ne razlete, zar ne? Ali on je hodao. Izgubio bi loptu i onda tugovao zbog toga", izjavio je Sneijder o Fernandezu za RTL7 pa nastavio: "Gledam tog dečka i pitam se osjeća li se on odgovornim.
Mislim da nije ni odličan nogometaš, nije mi problem to reći. Vi (voditelj emisije, op. a.) ste rekli da je na Svjetskom prvenstvu tako igrao zbog Lea Messija. Mislio sam da će isto raditi u Chelseaju, ali on to ne čini. Ako stvari u nogometu ne idu lako i ako ne zabijate golove, onda morate paziti da ih ne primite. Morate trčati koliko možete, a on to ne radi."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema čovjeka ni sreće.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Manchesterova zamjenska odbrana plaćena 200M 

Sneijder kreten.
Od toliko bolida on se uhvatio enze koji je nesto i igrao naspram ostalih otkako je dosao
Od toliko bolida on se uhvatio enze koji je nesto i igrao naspram ostalih otkako je dosao
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zadnja linija zvana zabokrecina plus dva lenjivca u vrhu.
Msm ebes ovo takmicenje ali svakako treba rastjerat bagru motkama po pustopoljini.
Msm ebes ovo takmicenje ali svakako treba rastjerat bagru motkama po pustopoljini.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Romagnoli13
- Kontakt:
United kao nema para i ne troši a dali 200M za dva prosječna krila. Ima para samo se bacaju na balvane.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Drago mi je što se ovaj En Nesyri vratio, kod Sampaolija nakon povrede je nestao. Svjetsko prvenstvo mu je dobro došlo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Lobova ga lik na liniji...
Kako on pere igrače AjaxaFinn je napisao/la: ↑20 apr 2023, 21:23Wesley šamara kao i obično![]()
"Ako su te platili 100 milijuna eura, onda barem možeš trčati dok ti se pluća ne razlete, zar ne? Ali on je hodao. Izgubio bi loptu i onda tugovao zbog toga", izjavio je Sneijder o Fernandezu za RTL7 pa nastavio: "Gledam tog dečka i pitam se osjeća li se on odgovornim.
Mislim da nije ni odličan nogometaš, nije mi problem to reći. Vi (voditelj emisije, op. a.) ste rekli da je na Svjetskom prvenstvu tako igrao zbog Lea Messija. Mislio sam da će isto raditi u Chelseaju, ali on to ne čini. Ako stvari u nogometu ne idu lako i ako ne zabijate golove, onda morate paziti da ih ne primite. Morate trčati koliko možete, a on to ne radi."

Ponedjeljkom naveče ide ova emisija u Nizozemskoj, punditry kod njih je next level

Sneijder: "These guys (Wijndal/Brobbey) don't have a mirror at home, they can't face criticism and don't have any self-criticism. When Brobbey scores, he doesn't celebrate. It really bothers me. These young guys who just come looking and think: "Oh I just scored a goal, so what."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Izgleda izleti United. Sreca pa su jos u ligi u trci za prvo mjesto.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Mogao bi West Ham ipak spasit sezonu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ubi ih Jusuf.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa kad se ne zna ko pije a ko placa u klubu, nemas jasnu strukturu i onda se desava to sto se desava, a to sve krece od vlasnika, zato i jest cilj da ih se otjera i da dodju novi koji imaju jasnu viziju i plan.Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 apr 2023, 22:08United kao nema para i ne troši a dali 200M za dva prosječna krila. Ima para samo se bacaju na balvane.
EtH izvlaci max iz ovoga sto ima, trece mjesto u ligi je vrh za nas obzirom kakvi smo bili proslu sezonu, da je oststi u top 4 i otjerati americke stakore iz kluba to bi bila najveca stvar za ovaj klub jos od dolaska Fergiea

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..