Ajmo ljudi, prekucati ovo bar sa 3000 prodanih karti, pola potrebnog iznosa. Za ostalu polovicu vec ce se snaci

Moderator/ica: GracanicaAA
Protiv Batona sam bio i vidio sam Maida Redžića na kapiji ispred zapada, protiv Usore nisam bio zbog termina i radnog dana...PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 apr 2023, 19:59Pa prošle dvije utakmice meni se čini da su bili ljudi iz kluba na kapijama. Toliko o vašoj redovnosti![]()
Ja kad bi redar bio meni pola raje s kartama nebi ušlo na stadion kakvih sve balvana dodje na tekmu
Haj ne dipr, protiv Usore na zapadu isti redar ko što je uvijek i bio, još od prošlog sistema zaostao.... tako da....PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 apr 2023, 19:59Pa prošle dvije utakmice meni se čini da su bili ljudi iz kluba na kapijama. Toliko o vašoj redovnosti![]()
Momak nas dočekao ko u svoju kućuConvicts je napisao/la: ↑20 apr 2023, 20:01Protiv Batona sam bio i vidio sam Maida Redžića na kapiji ispred zapada, protiv Usore nisam bio zbog termina i radnog dana...PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 apr 2023, 19:59Pa prošle dvije utakmice meni se čini da su bili ljudi iz kluba na kapijama. Toliko o vašoj redovnosti![]()
RZ88Adnan je napisao/la: ↑20 apr 2023, 20:53Momak nas dočekao ko u svoju kućuConvicts je napisao/la: ↑20 apr 2023, 20:01Protiv Batona sam bio i vidio sam Maida Redžića na kapiji ispred zapada, protiv Usore nisam bio zbog termina i radnog dana...PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 apr 2023, 19:59
Pa prošle dvije utakmice meni se čini da su bili ljudi iz kluba na kapijama. Toliko o vašoj redovnosti![]()
Dobar je momak,to će najbolje potvrdit njemu najbliži @laudrop
Top momak. I mene provuko karticom na sezonsku ulaznicu, ne da pardona nikom kazu radne kolege. Marketing menadzer.
Nista dok ga zamorano ne provjeri
Hahahahahahah jedna hatma mora past
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.