Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Blejzer10
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Blejzer10 » 20 apr 2023, 16:21

chily-rz je napisao/la:
20 apr 2023, 16:11
Homoseksualnost nije religija nego poremećaj. Ne mozes zdravog i razumnog insana ubijediti da je prirodno. Prirodna je i sizofrenija pa se ljudi lijece od iste ?

Daj praktički jedan primjer gdje ce odnos između dvije zene ili dva muškarca produktovati plod i radjanje istog i ja cu ti priznati da je to nesto prirodno.

Ta prica o slobodi nema granica, zato su negdje i normalne pojave vidjeti da muskarac seta zenu kao kera ili obrnuto, sta kaze fali, njihov izbor. Pa djeca ce ti to sutra na ulici gledati hajvanu i jos ce im govoriti da je to ok.
Nevjerovatno je koliko ti je čitavo razmišljanje zasnovano na analogijama koje veze s vezom nemaju, slično kao što sam te i svaki put s Damirom ispravio, i ovdje konstantno povlačiš paralele koje nisu tačne. Pretpostavljam zato što sama izjava koju braniš nema mnogo smisla pa pokušavaš naći smisao izvana.

Primjer 1.
Daj praktički jedan primjer gdje ce odnos između dvije zene ili dva muškarca produktovati plod i radjanje istog i ja cu ti priznati da je to nesto prirodno.
Ovo podrazumijeva da sve što ljudi rade na svijetu ima konkretan cilj i produkt, što apsolutno nije tačno.

Primjer 2.
Homoseksualnost nije religija nego poremećaj. Ne mozes zdravog i razumnog insana ubijediti da je prirodno. Prirodna je i sizofrenija pa se ljudi lijece od iste
Daj mi naučno istraživanje koje pokazuje da je bolest kao što je šizofrenija. Jer trebalo bi da ima, ako ih porediš u kontekstu jednakosti.
alemsa je napisao/la:
20 apr 2023, 16:15
Mislim da se razlazite u svatanju, nije rijec o biti nego o nametanju. Sumnjam da ikog u 2023 interesuje ko koga je.be i sta radi u 4 zida. Ali ne zeli da mu se namece, ja ne kucam republikancu na vrata i ne govorim mu da me treba prihvatit jer pripadam religiji mira i on misli pogresno, nek misli sta zeli ne interesuje me dok me ne dira. Isto tako sumnjam da ce neko dirati gay osobu samo iz razloga sto je gay, mozda ima budala ali opcenito ne.
Recimo da imaš ženu pokrivenu u Americi. Samo luđak će je udarit na ulici jer je muslimanka van svoja 4 zida. S druge strane, pod normalno se pokušavaju progurati napadi na ljude koji ispoljavaju svoju pede.rsku ljubav na ulici.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 20 apr 2023, 16:22

Epidaurus je napisao/la:
20 apr 2023, 16:19
Kakve veze ima brojnost jednog ili drugog ako su obje stvari normalne i dok god ne ugrozavaju nikog? Tebi se sutra moze rodit homoseksualno dijete i ti bi ga onda lijecio, prebijao il sta vec te mu tako samo unistio zivot koji ce ionako biti tezak obzirom na zatvorenost drustva u kojem ce odrastat? Apsurdno je zaliti se kako su fasisti svi koji vasu vjeru smatraju nenormalnom, a istovremeno smatrati nenormalnim i poremecenim svakog ko je drugacije seksualnosti.
A gdje sam ja rekao da me ugrožavaju, da ih treba streljati, udarati prebijati ili nešto? Samo sam rekao svoj stav, a to da je za mene to bolest. Nigdje nisam rekao da im treba oduzeti osnovna ljudska prava, da ih treba udarati ili nešto. Oni trebaju da budu jednaki sa svima, a to hoćeš li ti imati za muža Semira ili ženu Semiru, moj problem nije.

Ono što nije normalno jeste nametanje, brate mili radi šta hoćeš, hodaj s kim hoćeš, vjenčaj se sa kime hoćeš ali nemoj meni nametat to i predstavljati kao "normalnim" jer ja smatram da nije normalno, kao što smatra i većina stanovništva u našoj zemlji i regionu.

LGBT Iftar pokušavaju evo sad da predstave normalnim, to nije normalno niti će ikad biti normalno i kosi se sa svime.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 20 apr 2023, 16:24

Jel ovo za @Old neka zajebancija ili stvarno voli dječicu čovjek?

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 20 apr 2023, 16:30

Čuj LGBT iftar. :urnebes: Koji licemjeri i bolesnici.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 apr 2023, 16:31

numanumaye22 je napisao/la:
20 apr 2023, 16:24
Kao ti sad smiješan nešto, šta li ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 apr 2023, 16:33

Blejzer10 je napisao/la:
20 apr 2023, 16:21
chily-rz je napisao/la:
20 apr 2023, 16:11
Homoseksualnost nije religija nego poremećaj. Ne mozes zdravog i razumnog insana ubijediti da je prirodno. Prirodna je i sizofrenija pa se ljudi lijece od iste ?

Ta prica o slobodi nema granica, zato su negdje i normalne pojave vidjeti da muskarac seta zenu kao kera ili obrnuto, sta kaze fali, njihov izbor. Pa djeca ce ti to sutra na ulici gledati hajvanu i jos ce im govoriti da je to ok.
Nevjerovatno je koliko ti je čitavo razmišljanje zasnovano na analogijama koje veze s vezom nemaju, slično kao što sam te i svaki put s Damirom ispravio, i ovdje konstantno povlačiš paralele koje nisu tačne. Pretpostavljam zato što sama izjava koju braniš nema mnogo smisla pa pokušavaš naći smisao izvana.

Primjer 1.
Ovo podrazumijeva da sve što ljudi rade na svijetu ima konkretan cilj i produkt, što apsolutno nije tačno.

Primjer 2.
Homoseksualnost nije religija nego poremećaj. Ne mozes zdravog i razumnog insana ubijediti da je prirodno. Prirodna je i sizofrenija pa se ljudi lijece od iste
Daj mi naučno istraživanje koje pokazuje da je bolest kao što je šizofrenija. Jer trebalo bi da ima, ako ih porediš u kontekstu jednakosti.
alemsa je napisao/la:
20 apr 2023, 16:15
Mislim da se razlazite u svatanju, nije rijec o biti nego o nametanju. Sumnjam da ikog u 2023 interesuje ko koga je.be i sta radi u 4 zida. Ali ne zeli da mu se namece, ja ne kucam republikancu na vrata i ne govorim mu da me treba prihvatit jer pripadam religiji mira i on misli pogresno, nek misli sta zeli ne interesuje me dok me ne dira. Isto tako sumnjam da ce neko dirati gay osobu samo iz razloga sto je gay, mozda ima budala ali opcenito ne.
Recimo da imaš ženu pokrivenu u Americi. Samo luđak će je udarit na ulici jer je muslimanka van svoja 4 zida. S druge strane, pod normalno se pokušavaju progurati napadi na ljude koji ispoljavaju svoju pede.rsku ljubav na ulici.
Nije ti isto, gay osoba da prodje sa natpisom da je gay sumnjam da bi ga neko udario (opet mozda ima budala, ali govorimo opcenito) to je isto kao zena da prodje pokrivena (u smislu da se odma zna ko je), ljubljenje, fatanje i ostalo je vec druga tema.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 20 apr 2023, 16:33

OldFashioned je napisao/la:
20 apr 2023, 16:31
Ne, nisam upucen, ne vjerujem da bi se neko s tim zajjebavao, pa zato pitam.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 apr 2023, 16:35

20 apr 2023, 16:33
U nemogućnosti da argumentovano razgovaraju na forumu gdje u startu moraš prihvatiti da ima različitih razmišljanja i samim tim automatski pristaješ na toleranciju, nekoliko tih degenerika je ničim izazvano povuklo tu priču. Pošto je ista prerasla ukuse šale, isti će biti prijavljeni nadležnim organima za takve :puke: optužbe.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 20 apr 2023, 16:35

alemsa je napisao/la:
Nije ti isto, gay osoba da prodje sa natpisom da je gay sumnjam da bi ga neko udario (opet mozda ima budala, ali govorimo opcenito) to je isto kao zena da prodje pokrivena (u smislu da se odma zna ko je), ljubljenje, fatanje i ostalo je vec druga tema.
Ja sam spreman snimat tu teoriju ako si ti spreman prošetat nekim od naših gradova s tim znakom :mrgreen:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 20 apr 2023, 16:39

20 apr 2023, 16:35

U nemogućnosti da argumentovano razgovaraju na forumu gdje u startu moraš prihvatiti da ima različitih razmišljanja i samim tim automatski pristaješ na toleranciju, nekoliko tih degenerika je ničim izazvano povuklo tu priču. Pošto je ista prerasla ukuse šale, isti će biti prijavljeni nadležnim organima za takve :puke: optužbe.
Znaci ide Marsal iza resetaka. :lol:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 apr 2023, 16:39

Blejzer10 je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Ja sam spreman snimat tu teoriju ako si ti spreman prošetat nekim od naših gradova s tim znakom :mrgreen:
Ides u drugu retoriku da bi naveo vodu na svoj mlin. Vratit cu se na prvo, nije "problem" u biti nego u nametanju. Vjerujem (opet mozda grijesim) da gay osoba moze proci Sarajevom ili Tuzlom sa majicom lgbtq, mozda ce dobiti poglede (kao sto dobije i pokrivena zena, kad si je vec spomenuo), ali u nasilje sumnjam.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 apr 2023, 16:44

Evo vas sad ovdje upozoravam, zadnji put i sigurno više neću nijednom.

Ovih 5-6 forumaša koji imaju strategiju da se naklate jednom, etiketiraju ga i onda ga provociraju do iznemoglosti će biti trajno banovani i nakon toga banovani na svakom novom nicku koji registruju.

Hajmo evo reći da smo se do sada lijepo našalili, naredni put kad vidim da za nekog pišete da je pedofil, da je umro, da je ovo ili ono šta već vi namislite pa onda grupno maltretirate, samo banujem redom cijelu ekipu, pa makar i nekog ko ništa nije napisao banovao.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 apr 2023, 16:45

Ja nauku postujem ali ne u domenu da mi je religija pa svako slovo mora biti mudro. Ti naučnici mora da su mnogo pametni ljudi ?

Nest kontam ovako daleko manjih intelektualnih sposobnosti u odnosu na te ljude kako bi vrlo lako mogao manipulirati ljudima preko nauke. Sumnjam da se tog vec neko nije sjetio.

Kad govorimo o prirodnom a odnos izmedju muskarca i zene to jasno pokazuje kroz plod i rod onda razumijes i kao ateista da su takve postavke na ovoj planeti.

Gej je ok a ja odo zamjesat cementa da posadim paprike.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 apr 2023, 16:47

Tema "da li je gej okej" nije primjerena za ovaj forum.

isključiću najaktivnije bez obzira koju stranu zastupali.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 20 apr 2023, 16:51

:rol: :rol:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 20 apr 2023, 16:57

Upravu je Admin, rekao bi covjek da ko god ovdje drugacije misli, nadje se 5-6 standardnih ljudi koji tog lika onda izvrijedjaju, isprovociraju i konstantno mu to etiketiraju. Ja opcenito ne volim jednoumlje, mislim da zbog toga i postoje forumi. Da izrazimo drugacije misljenje, to i jest svrha komentarisanja. Bilo bi predosadno drugacije.

Mislim, okej je zezati se, ali optuziti nekog da je pedofil ili proglasiti neciju smrt je fkt ozbiljna stvar i nije se zajebavati s tim. U zemljama sa strozijim zakonima oko interneta bi navedeni vec bili pozvani na razgovor sigurno. Jer prije samo par mjeseci ste vodili ovdje raspravu oko onog sto se ubio nakon one scene na benzinskoj pumpi, i kako internet utice na takve labilnije licnosti koji onda sami sebi presude, cak i zbog nekih komentara na internetu. Malo ozbiljnije shvatati takve stvari ne bi bilo na odmet.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 apr 2023, 17:03

Lekcija zivota ovim mladjim, zbog jednog ispastaju svi. Dobro pazite s kim se druzite.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 apr 2023, 17:16

admin je napisao/la:
20 apr 2023, 16:47
Tema "da li je gej okej" nije primjerena za ovaj forum.

isključiću najaktivnije bez obzira koju stranu zastupali.
Moze li se otvoriti "politicka tema i ostale sfere zivota"? Ili to nije prikladno za forum? Ali kad postoji tema rat u ukrajini i to nea veze sa sportom? :yawn:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 20 apr 2023, 17:24

Srdić ubio :rol:

Kakvih memeova ima, stomak me zabolio.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 apr 2023, 17:31

U Sloveniji registrovano 260 medvjeda od kojih je 56 bosanaca (imigrirali tokom rata).

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.