FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Sefe pusti lijepu igru, zbog toga gledamo ligu prvaka, u subotu uzorat ovaj novi teren ako treba al 3 boda se moraju osvojit
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Vjeruje se stranici od 200 lajkova na fb tačno za bolje i nismo
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Vranješ spreman 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
taj ko vodi tu stranicu cita ovaj forum i objavljuje sveSunderland je napisao/la: ↑20 apr 2023, 13:01Vjeruje se stranici od 200 lajkova na fb tačno za bolje i nismo

Koja stranica? Šta pišu?Sunderland je napisao/la: ↑20 apr 2023, 13:01Vjeruje se stranici od 200 lajkova na fb tačno za bolje i nismo
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
ma za Kapetanovica da ide u VelezSky9 je napisao/la: ↑20 apr 2023, 14:10Koja stranica? Šta pišu?Sunderland je napisao/la: ↑20 apr 2023, 13:01Vjeruje se stranici od 200 lajkova na fb tačno za bolje i nismo
-
- Kontakt:
Malo je na forumu navijaca koji se bave interesom svetinjeee. Ti drug, ultra ,nadal.......i jos bar nekih ...ovo sve mahala cista i prljave igre .tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 apr 2023, 23:35Svaka čast upravi, ovako se pravi ekipa za ispasti ako ne odmah onda iduće sezone. Koliko god nekada dobro nekada loše odigrao Kape za njega je bilo nekih ponuda, a i nije ga djaba Velez primjetio. Sada imaš slučaj sa Osmićem i još Kape je sad već u Velezu u ovakvoj situaciji kada se boris za opstanak to je katastrofa. Ovo može lagano i poljuljati svlačionicu jer umjesto da budu kao jedan sad Kape je sebi obezbijedio PL i iduće sezone. Eto i da se opstane da ovo nista sad ne poremeti, mi opet na ljeto ko prošle godine nećemo imati ekipe. Ovako više ne ide mora i može bolje. I Željo ima dugove i stabilizacija i sve al eno ih bore se za 4. mjesto a mi za opstanak.
nek je nase pljuvati pa kad se sjetim linca na forumu protiv naseg kapitena Amara a svaku utakmicu svoj maksimum davao a gdje je sad kako cujem i kapIten MURE ce da bude i standardan igrac.. Sad linc na malog Kapeta smeta mnogima jer samo su ponude za njega dolazile od upita davno Jakirovica Sarajeva , Mure koja je davala i obestecenje ali SECO ne dozvoli. Meni momak drag kazu stariji igraci vrijedno pošteno dijete i zna citati igru pa samo ono kad mu Sajkaca da kapitensku treba da budu jasne neke stvari. Ovo za VELEZ cista podvala kazu jutros tako da ovo sto rade znaju im se namjere
Nekad je simon mnogo toga znao sad mu presusile informacije nesto a imao bi svasta dsa prenese ovdje ..Pa sta uradise sa OSMICA u Posusju nikad gore odigrao a dobro si napisao I sta nastavljaju da rade ..Eldara .. Alica...nigdje ih i ne igraju evo djeca pa kako odigrase u Konjicu NIKAD GORA SLOBODA smijali se ljudi kazu gora ekipa nije dosla a Vosnjak svaka cast na borbenosti a Kurtalic dozivi ovdje prozivke klupa ...neka namaaa pitajte se ko ce NAS preuzeti kad Uprava ova ode a s njima i plaćenici kojih nije briga za crvenicrni grb i opstanak Slobode .
OPSTATI HOCEMOOO U INAT DUSHMANIMA

- RollingPaper
- Kontakt:
Dugo roditelja nije bilo na forumu, nemojte nam samo psovati majke kao sto je jednom bio slucaj kad je onaj men psovao sto sam mu kritikovao sina na forumu. Nisam mu htio uzvracat, znam kakvi su roditelji, jednostavno oni misle da njihova djeca trebaju igrati u Realu.
-
- Kontakt:
j i tebe i svakog bolesnog roditelja koji ce na forumu piskarati. ovaj forum je zloo kao i pola nazovi"navijaca" ovdje a vecina igraci , menadzeri ..uprava ..Pravi su na tribinima ko Inje. fudo ... pa bodri mase ono zastavom i kad i kad ne ide .. bodri svoj tim a ne krije se lazno iza imena nekog i piskara ovdje sta on hoce ,,ugledajte se na ACU bez dlake na jeziku pa oplete i vranjesa kad ne igra ...SLOBODA DO GROBARollingPaper je napisao/la: ↑20 apr 2023, 15:41Dugo roditelja nije bilo na forumu, nemojte nam samo psovati majke kao sto je jednom bio slucaj kad je onaj men psovao sto sam mu kritikovao sina na forumu. Nisam mu htio uzvracat, znam kakvi su roditelji, jednostavno oni misle da njihova djeca trebaju igrati u Realu.
-
- Kontakt:
Interesantno je kako si ti ovdje samo kad treba Kapeta braniti, eventualno si i ovu ostalu djecu branio, Admir, Kapetov rođak ili neko čije je dijete zajedno s njima treniralo, neko od toga jesi. Sjećam se kako si @admirx psovao ovdje kad je spomenuo kako je Kape loše odigrao, a vidim i sad ti koja psovka izleti.profesorbaltazar je napisao/la: ↑20 apr 2023, 15:53j i tebe i svakog bolesnog roditelja koji ce na forumu piskarati. ovaj forum je zloo kao i pola nazovi"navijaca" ovdje a vecina igraci , menadzeri ..uprava ..Pravi su na tribinima ko Inje. fudo ... pa bodri mase ono zastavom i kad i kad ne ide .. bodri svoj tim a ne krije se lazno iza imena nekog i piskara ovdje sta on hoce ,,ugledajte se na ACU bez dlake na jeziku pa oplete i vranjesa kad ne igra ...SLOBODA DO GROBARollingPaper je napisao/la: ↑20 apr 2023, 15:41Dugo roditelja nije bilo na forumu, nemojte nam samo psovati majke kao sto je jednom bio slucaj kad je onaj men psovao sto sam mu kritikovao sina na forumu. Nisam mu htio uzvracat, znam kakvi su roditelji, jednostavno oni misle da njihova djeca trebaju igrati u Realu.
Reci kad već sve znaš zašto igra Alić, špic koji u 2 sezone ima manje šuteva nego sezona, a ne igra Bekić koji se osjeća nikad bolje. Reci dok ja ne kažem. Djecu ovu i treba hand.iti, samo što pogrešne hand.e, recite šta su radili Maksimoviću koji nije htio da priča sa Borcem, momak koji je jedan od najboljih ovdje svojim potencijalom a jedan od najlošijih je samo jer su ga oni ugasili i takvim napravili. Njega hand.e a Kape zaštićen ko međed, a ko međed se i kreće u igri. Najgori od sve djece, a žestoka je konkurencija. Manite više priče o našoj djeci, koji od njih je nešto osvojio sa Slobodom? Koji je zadnji donio neke pare u klub? Koji nas nije nateg'o prvom prilikom koja mu se ukazala? Mani ba mani... Samo svojoj djeci skačete u stomak kad ih branite tako jer dolazi im u glavu da su igrači a nisu. Nek' ih Pranja u 20. godini uči kako se postavlja na korneru, a vi ih ovdje branite.
Ps. mislim da je o njegovom transferu admirx pisao prije nego što je ta stranica i objavila, a ja sam potvrdio da sam čuo o tome od više ljudi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma psovao je i meni, nazivao me lažnim navijačem, navijačem TC-a i sl. Ne treba obraćati pažnju na ovog šizofreničara, vjerovatno jedan od njegovih roditelja ili užih članova porodice. E čuj tražili ga Zrinjski, Sarajevo i Mura slala ponudu. 
Zbog takvih roditelja je milion talentovane djece prestalo trenirat u OP jer su babe i mame gurale svoje sinčine sa dvije lijeve noge i 20000 privatnih trenera i treninga.

To je to, prave ih nesposobne za život i neke idealne scenarije u kojima su oni novi Ronaldo, Messi, Jesus a nisu se pomjerili dalje ni 5 metara u 20. godini.simonknows je napisao/la: ↑20 apr 2023, 16:16Samo svojoj djeci skačete u stomak kad ih branite tako jer dolazi im u glavu da su igrači a nisu. Nek' ih Pranja u 20. godini uči kako se postavlja na korneru, a vi ih ovdje branite.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ma jeste Mura nudila keš neki, ali ništa ozbiljno, u januaru sad. Zamisli koliki kad je to odbijeno a zna se kakvi smo po pitanju obeštećenja i da prihvatamo sve. Jeste i sa Sarajevom imao kontakt, ali moraju ljudi shvatiti da kad neko pita za tebe ne mora značiti da si mašina koju svi žele, da su ludi za tobom i da si igračina. On čim pređe u21 nema ga u PL!baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 apr 2023, 16:32Ma psovao je i meni, nazivao me lažnim navijačem, navijačem TC-a i sl. Ne treba obraćati pažnju na ovog šizofreničara, vjerovatno jedan od njegovih roditelja ili užih članova porodice. E čuj tražili ga Zrinjski, Sarajevo i Mura slala ponudu.![]()
Jakir ga jeste tražio... Da donosi vodu na treningu i pere dresove

Mislim da nije to vec da ga je ovaj licno sklep’o koliko ga brani, lakse bi podnio ja mislim da mu mater opsujes nego da za Kapeta sta kazes. Sve ostalo si rekao vec za našu djecu mada se to vec odavno govori.simonknows je napisao/la: ↑20 apr 2023, 16:16Interesantno je kako si ti ovdje samo kad treba Kapeta braniti, eventualno si i ovu ostalu djecu branio, Admir, Kapetov rođak ili neko čije je dijete zajedno s njima treniralo, neko od toga jesi. Sjećam se kako si @admirx psovao ovdje kad je spomenuo kako je Kape loše odigrao, a vidim i sad ti koja psovka izleti.profesorbaltazar je napisao/la: ↑20 apr 2023, 15:53j i tebe i svakog bolesnog roditelja koji ce na forumu piskarati. ovaj forum je zloo kao i pola nazovi"navijaca" ovdje a vecina igraci , menadzeri ..uprava ..Pravi su na tribinima ko Inje. fudo ... pa bodri mase ono zastavom i kad i kad ne ide .. bodri svoj tim a ne krije se lazno iza imena nekog i piskara ovdje sta on hoce ,,ugledajte se na ACU bez dlake na jeziku pa oplete i vranjesa kad ne igra ...SLOBODA DO GROBARollingPaper je napisao/la: ↑20 apr 2023, 15:41Dugo roditelja nije bilo na forumu, nemojte nam samo psovati majke kao sto je jednom bio slucaj kad je onaj men psovao sto sam mu kritikovao sina na forumu. Nisam mu htio uzvracat, znam kakvi su roditelji, jednostavno oni misle da njihova djeca trebaju igrati u Realu.
Reci kad već sve znaš zašto igra Alić, špic koji u 2 sezone ima manje šuteva nego sezona, a ne igra Bekić koji se osjeća nikad bolje. Reci dok ja ne kažem. Djecu ovu i treba hand.iti, samo što pogrešne hand.e, recite šta su radili Maksimoviću koji nije htio da priča sa Borcem, momak koji je jedan od najboljih ovdje svojim potencijalom a jedan od najlošijih je samo jer su ga oni ugasili i takvim napravili. Njega hand.e a Kape zaštićen ko međed, a ko međed se i kreće u igri. Najgori od sve djece, a žestoka je konkurencija. Manite više priče o našoj djeci, koji od njih je nešto osvojio sa Slobodom? Koji je zadnji donio neke pare u klub? Koji nas nije nateg'o prvom prilikom koja mu se ukazala? Mani ba mani... Samo svojoj djeci skačete u stomak kad ih branite tako jer dolazi im u glavu da su igrači a nisu. Nek' ih Pranja u 20. godini uči kako se postavlja na korneru, a vi ih ovdje branite.
Ps. mislim da je o njegovom transferu admirx pisao prije nego što je ta stranica i objavila, a ja sam potvrdio da sam čuo o tome od više ljudi.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Ti se nasao javljati dovoljno te beduin isprozivao nemas vise informacije valjane … j te Kape to sto mi drag kao i Maksa kao i Alicsimonknows je napisao/la: ↑20 apr 2023, 16:16Interesantno je kako si ti ovdje samo kad treba Kapeta braniti, eventualno si i ovu ostalu djecu branio, Admir, Kapetov rođak ili neko čije je dijete zajedno s njima treniralo, neko od toga jesi. Sjećam se kako si @admirx psovao ovdje kad je spomenuo kako je Kape loše odigrao, a vidim i sad ti koja psovka izleti.profesorbaltazar je napisao/la: ↑20 apr 2023, 15:53j i tebe i svakog bolesnog roditelja koji ce na forumu piskarati. ovaj forum je zloo kao i pola nazovi"navijaca" ovdje a vecina igraci , menadzeri ..uprava ..Pravi su na tribinima ko Inje. fudo ... pa bodri mase ono zastavom i kad i kad ne ide .. bodri svoj tim a ne krije se lazno iza imena nekog i piskara ovdje sta on hoce ,,ugledajte se na ACU bez dlake na jeziku pa oplete i vranjesa kad ne igra ...SLOBODA DO GROBARollingPaper je napisao/la: ↑20 apr 2023, 15:41Dugo roditelja nije bilo na forumu, nemojte nam samo psovati majke kao sto je jednom bio slucaj kad je onaj men psovao sto sam mu kritikovao sina na forumu. Nisam mu htio uzvracat, znam kakvi su roditelji, jednostavno oni misle da njihova djeca trebaju igrati u Realu.
Eto ne igra Kape pa Civa moli trazi izmjenu u Konjicu bolji nek igra boli me k a nemoj pisati gluposti dovoljno si s ao ovdje
Jesil bio jesil gledo ili samo mahalas po forumu ali sad bez info
I moj savjet ovim igracima i treba da bjeze od ovog
Ako toliko znas pitaj Secera ili svog jarana jahu da li moze neko ici
U klub iz PL . I do kada imaju ugovor igraci … a Maksa je itekao htjeo u Borac al nije proslooo … simone isfurao si bio si interesantan sa svojim polutacnin infoo..
-
- Kontakt:
Izvini, nas je 20 ovdje budala, a tebe ćemo predložiti za skauta u Ajaxu, povedi i Kapeta. Možda tamo nauči kako se utrčava u prostor ispred krila, u kojoj ono, 20. godini?profesorbaltazar je napisao/la: ↑20 apr 2023, 16:40Ti se nasao javljati dovoljno te beduin isprozivao nemas vise informacije valjane … j te Kape to sto mi drag kao i Maksa kao i Alicsimonknows je napisao/la: ↑20 apr 2023, 16:16Interesantno je kako si ti ovdje samo kad treba Kapeta braniti, eventualno si i ovu ostalu djecu branio, Admir, Kapetov rođak ili neko čije je dijete zajedno s njima treniralo, neko od toga jesi. Sjećam se kako si @admirx psovao ovdje kad je spomenuo kako je Kape loše odigrao, a vidim i sad ti koja psovka izleti.profesorbaltazar je napisao/la: ↑20 apr 2023, 15:53
j i tebe i svakog bolesnog roditelja koji ce na forumu piskarati. ovaj forum je zloo kao i pola nazovi"navijaca" ovdje a vecina igraci , menadzeri ..uprava ..Pravi su na tribinima ko Inje. fudo ... pa bodri mase ono zastavom i kad i kad ne ide .. bodri svoj tim a ne krije se lazno iza imena nekog i piskara ovdje sta on hoce ,,ugledajte se na ACU bez dlake na jeziku pa oplete i vranjesa kad ne igra ...SLOBODA DO GROBA
Eto ne igra Kape pa Civa moli trazi izmjenu u Konjicu bolji nek igra boli me k a nemoj pisati gluposti dovoljno si s ao ovdje
Jesil bio jesil gledo ili samo mahalas po forumu ali sad bez info
I moj savjet ovim igracima i treba da bjeze od ovog
Ako toliko znas pitaj Secera ili svog jarana jahu da li moze neko ici
U klub iz PL . I do kada imaju ugovor igraci … a Maksa je itekao htjeo u Borac al nije proslooo … simone isfurao si bio si interesantan sa svojim polutacnin infoo..

Ili će u Rijeku prvo da osjeti jaču ligu, svakako ga je Jakir tražio, taman može nosit opremu Obregonu da ne zaboravi opet na utakmicu doći bez dresa.

-
- Kontakt:
Opet ovi šizofrenicari o našoj djeci kao da je La Masija 
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Ajde simone odj vise i ti dosadan si i pročitan
ČIJI SI TI I po čemu si ti kompetentan da s eres ovdje po forumu stalno i iznosiš ne istine i neke info a pročitali te ljudi
Imaš li člansku uopste i koji si ti k vise ….da unosiš nemir ovdje
I pred opstanak gdje je svaki bod bitan svaka utakmica svaki igrač
zna neko pa eto i taj Pranja ko će igrati ko ne i ne s vise
ostavite igrače na miru ne s vise ovdje .. zapeo za pojedince
Neko veznog reda znaš li ista o fudbalu nemamo veze halo
Nemamo igre nema ko proturiti loptu naprijed .. to je nas problem nabi izbi .. ne s eri vise po igračima ziv bio profulao si ti mnogo
ČIJI SI TI I po čemu si ti kompetentan da s eres ovdje po forumu stalno i iznosiš ne istine i neke info a pročitali te ljudi
Imaš li člansku uopste i koji si ti k vise ….da unosiš nemir ovdje
I pred opstanak gdje je svaki bod bitan svaka utakmica svaki igrač
zna neko pa eto i taj Pranja ko će igrati ko ne i ne s vise
ostavite igrače na miru ne s vise ovdje .. zapeo za pojedince
Neko veznog reda znaš li ista o fudbalu nemamo veze halo
Nemamo igre nema ko proturiti loptu naprijed .. to je nas problem nabi izbi .. ne s eri vise po igračima ziv bio profulao si ti mnogo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Boli nas ku.rč.ina više ko je i odakle je.
Hoću da osvojimo titulu, kup, idemo u Evropu, pa taman kad bi Marsovci igrali.
Hoću da osvojimo titulu, kup, idemo u Evropu, pa taman kad bi Marsovci igrali.
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 21 apr 2023, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Previše neprimjerenih psovki.
Razlog: Previše neprimjerenih psovki.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.