Nevjerovatno je koliko ti je čitavo razmišljanje zasnovano na analogijama koje veze s vezom nemaju, slično kao što sam te i svaki put s Damirom ispravio, i ovdje konstantno povlačiš paralele koje nisu tačne. Pretpostavljam zato što sama izjava koju braniš nema mnogo smisla pa pokušavaš naći smisao izvana.chily-rz je napisao/la: ↑20 apr 2023, 16:11Homoseksualnost nije religija nego poremećaj. Ne mozes zdravog i razumnog insana ubijediti da je prirodno. Prirodna je i sizofrenija pa se ljudi lijece od iste ?
Daj praktički jedan primjer gdje ce odnos između dvije zene ili dva muškarca produktovati plod i radjanje istog i ja cu ti priznati da je to nesto prirodno.
Ta prica o slobodi nema granica, zato su negdje i normalne pojave vidjeti da muskarac seta zenu kao kera ili obrnuto, sta kaze fali, njihov izbor. Pa djeca ce ti to sutra na ulici gledati hajvanu i jos ce im govoriti da je to ok.
Primjer 1.
Ovo podrazumijeva da sve što ljudi rade na svijetu ima konkretan cilj i produkt, što apsolutno nije tačno.Daj praktički jedan primjer gdje ce odnos između dvije zene ili dva muškarca produktovati plod i radjanje istog i ja cu ti priznati da je to nesto prirodno.
Primjer 2.
Daj mi naučno istraživanje koje pokazuje da je bolest kao što je šizofrenija. Jer trebalo bi da ima, ako ih porediš u kontekstu jednakosti.Homoseksualnost nije religija nego poremećaj. Ne mozes zdravog i razumnog insana ubijediti da je prirodno. Prirodna je i sizofrenija pa se ljudi lijece od iste
Recimo da imaš ženu pokrivenu u Americi. Samo luđak će je udarit na ulici jer je muslimanka van svoja 4 zida. S druge strane, pod normalno se pokušavaju progurati napadi na ljude koji ispoljavaju svoju pede.rsku ljubav na ulici.alemsa je napisao/la: ↑20 apr 2023, 16:15Mislim da se razlazite u svatanju, nije rijec o biti nego o nametanju. Sumnjam da ikog u 2023 interesuje ko koga je.be i sta radi u 4 zida. Ali ne zeli da mu se namece, ja ne kucam republikancu na vrata i ne govorim mu da me treba prihvatit jer pripadam religiji mira i on misli pogresno, nek misli sta zeli ne interesuje me dok me ne dira. Isto tako sumnjam da ce neko dirati gay osobu samo iz razloga sto je gay, mozda ima budala ali opcenito ne.