Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Brnjoo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Brnjoo » 27 feb 2011, 19:36

Trasimaco je napisao/la:dialtedone RT @mthimbinator: @53Szczesny53: Is it a plane? Is it an aeroplane? No, its just Szczesny throwing Arsenal out of the carling cup :). Well played

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 feb 2011, 19:37

Monolog je napisao/la:Da je Arsenal osvojio ovaj trofej, u nastavak sezone bi se ušlo rasterećenije i sigurno bi leg'o još jedan. Ovako sam mišljenja da će i ove sezone Arsenal ostati kratkih rukava. Jbg, pa u pitanju je Birmingham, a ne Manchester ili Chelsea. :(
E u tom grmu lezi zec, da je bio Manchester ili Chelsea, mozda bi cak i osvojili, mislim slobodno vi svi udjite na http://www.arsenal.com i pogledajte izjave igraca, ovaj kaze kako bi volio da cesc digne pehar, cesc kaze kako bi volio da rvp digne pehar, a niko od njih nije se potrudio da digne taj pehar(cast izuzetcima)... jack ja nemam rijeci za njeg, nije bitna kvaliteta, koju ima, bitna je ljubav, pa covjek zivi za ovaj klub, i stvarno bi mi bilo zao da ne osvoji nista u arsenalu, ali sa ovakim pristupom, tj pristup lahko cemo nista nece osvojiti..
Celik!3,2,2.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 feb 2011, 19:38

Barci ne godi 1 0, ako pobijedimo Arsenala 1 0 navijaci barce ce pokrenuti peticiju i zahtjev uefi da nas za zelenim stolom izbace iz takmicenja, jer ako ovom arsenalu ne moze dati najmanje 3 komada, sto se mene licno tice, a vjerujem i vecine nasih navijaca, mi ne zasluzujemo da idemo dalje.

zao mi je topnici sto niste uzeli ovaj trofej, ne toliko zbog samog trofeja koji i nije nesto, nego zbog toga sto ce se ovo sigurno odraziti na samopouzdanje ekipe, da ste uzeli ovo sigurno bi ekipa zrelije igrala kasniej u premier ligi i realno moglo bi se desiti i da napokon osvojite. Ovako se bojim da nece opasti ionako krhko samopouzdanje i da cete propustiti lijepu priliku za osvajanje lige.

sto se tice lige prvaka realno gledajuci tu nemate sta traziti, ne zbog toga sto igrate protiv nas, i da ste nekog drugom izvukli, ova ekipa nije jednostavno dorasla za to, mislim da ne postoji ni teorijska sansa da bi arsenal mogao odigrati u nizu 7 utakmica knock out faze zrelo i dobro, a to je potrebno da bi se osvojila liga prvaka. Pokazali ste tu nezrelost i protiv nas u prvoj utakmicu koju ste eto uspjeli i dobiti, ali ste od 90 minuta u 70 minuta igrali potpuno podredjenu ulogui samo sreca i neozbiljnost nasih napadaca vas je spasila da ne primite barem tri komada.

Opet iskreno se nadam da ce Venger opet nekako nabrijati momke i da ce ovo danas brzo zaboraviti i da cete do kraja u engleskoj odigrati zrelo, da cete imati malo i srece, united nema sanse da ne kiksa i sad je do kraja sve do vase ekipe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 27 feb 2011, 19:39

slika

Ali glava gore, jos ste uvijek u igri za Premiership

slika

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 feb 2011, 19:41

Nisam gled'o utakmicu, evo sad je na Sport Klubu drugo poluvrijeme pa ću malo gledati. Vjerujem da je nedostajalo "nešto" kod igrača, al' to nešto je Wenger dužan da im usadi, a ne ti, @Bosco ili neko treći(znaš šta želim reći). Mislim da u posljednjih 6 godina niste bili bliži nekom trofeju, a izgubiti ga na ovaj način je stvarno smiješno. Moguće je da bi igrači više grizli da je na suprotnoj strani bio Manchester, al' finale je finale. U isto se nikad ne ulazi sa parolom "lako ćemo". Jednostavno, to je tako. Nakon ovoga očekujem i blagi pad u Premieshipu(ne mislim na tabeli, već po igri), te vjerovatno ispadanje u osmini finala CL(posebno ukoliko Walcott ne bude igr'o).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 feb 2011, 19:42

Pitam se gdje bio ovaj @thenaturalone nakon utakmice protiv Barce, tad nisi nešto dolazio na ovu temu, a prije tekme bio si redovan i pisao kako ćete pobijediti 5:0, ali to je odlika malih ljudi, da se naslađuju samo porazima drugih i da nikada ne znaju čestitati pobjedu.

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 27 feb 2011, 19:47

Vidim pratis me, cast mi je.
Ja se iskreno ne sjecam na kojoj sam temi pisao poslije utakmice, ali znam da sam bio na forumu i komentarisao rezultat, znaci nisam nigdje pobjegao.
S obzirom da je Arsenal opet ostao bez trofeja ( nista novo ) dosao sam naravno na njegovu tem uda to prokomentarisem, izbacite li nas u CL doci cu i cestitati, a ti me i dalje smatraj cime hoces, ja znam ko sam.
Samo mi se ne sekiraj previse.
Zadnja izmjena: thenaturalone, dana/u 27 feb 2011, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 feb 2011, 19:48

kome nije teško nek samo stavi link kad se pojavi na nekom eng portalu na šta se ovaj put wenger žali, trava, lopta, temperatura, ozljede ili nešto najnovije.
hvala unaprijed ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 feb 2011, 19:49

tony-mortale je napisao/la:kome nije teško nek samo stavi link kad se pojavi na nekom eng portalu na šta se ovaj put wenger žali, trava, lopta, temperatura, ozljede ili nešto najnovije.
hvala unaprijed ;)
Nije Wenger Varesanovic pa da se zali na sve zivo moguce i nemoguce.. nego de ti fino procitaj na sta je se zalio SAF nakon utakmice sa Wolverhamptonom...
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 feb 2011, 19:50

tony-mortale je napisao/la:kome nije teško nek samo stavi link kad se pojavi na nekom eng portalu na šta se ovaj put wenger žali, trava, lopta, temperatura, ozljede ili nešto najnovije.
hvala unaprijed ;)
Ne žali se niko ni na šta, ne seri. ;)
thenaturalone je napisao/la:Vidim pratis me, cast mi je.
Ja se iskreno ne sjecam na kojoj sam temi pisao poslije utakmice, ali znam da sam bio na forumu i komentarisao rezultat, znaci nisam nigdje pobjegao.
S obzirom da je Arsenal opet ostao bez trofeja ( nista novo ) dosao sam naravno na njegovu tem uda to prokomentarisem, izbacite li nas u CL doci cu i cestitati, a ti me i dalje smatraj cime hoces, ja znam ko sam.
Samo mi se ne sekiraj previse.
Na ovoj temi 100% pisao nisi, to da te pratim, pa ne laskaj sebi previše. Sjećam se tvojih provokacija, a nakon tekme nisi došao ovdje da napišeš bilo šta iako si konstantno provocirao prije utakmice.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 feb 2011, 19:51

AllGunsBlazing je napisao/la:
hvala unaprijed ;)
Nije Wenger Varesanovic pa da se zali na sve zivo moguce i nemoguce.. nego de ti fino procitaj na sta je se zalio SAF nakon utakmice sa Wolverhamptonom...
nikad u karijeri još nije izgubio jer je njegov tim bio slabiji protivnik, tako da sam siguran da će tako biti i ovaj put.
možda će se izvlačiti na nedostatak sreće ili horoskop, ko će ga znati, ali na nešto hoće garant ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 feb 2011, 19:52

tony-mortale je napisao/la: nikad u karijeri još nije izgubio jer je njegov tim bio slabiji protivnik, tako da sam siguran da će tako biti i ovaj put.
možda će se izvlačiti na nedostatak sreće ili horoskop, ko će ga znati, ali na nešto hoće garant ;)
Ne brini nece, mislim reci ce '' Lack of mental strength'' to uvijek kaze nakon poraza.. i to da ce u slijedecim utakmicama biti bolji..
Celik!3,2,2.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 27 feb 2011, 19:55

Koscielny vam je strasan...samo vam to mogu reci :D
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 27 feb 2011, 19:55

Robin Van Persie is out of Barcelona clash with ligament damage.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 27 feb 2011, 19:55

YNWAWK = You'll never win anything with kids
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 feb 2011, 19:59

Leader je napisao/la:Robin Van Persie is out of Barcelona clash with ligament damage.
Link ?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 feb 2011, 20:01

Bosco je napisao/la:
Leader je napisao/la:Robin Van Persie is out of Barcelona clash with ligament damage.
Link ?
****.com :mrgreen: :lol:

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 27 feb 2011, 20:04

@Bosco
Pa nemam ja uvijek vremena piskarati na vasoj temi, dolazite i vi na nasu temu pa se ja vama i tamo obratim, poslije utakmice Arsenal-Barca vise je navijaca Arsenala ( a i ostalih hejtera Barcelone ) visilo na nasoj temi i nasladjivalo se porazom Barce, tako da sam naravno imao potrebu tamo da oglasim.
Da sam htio bjezati ne bi se javljao uopste na forum, tako da su ti te optuzbe bezveze.
Vratimo se temi, a to je poor Arsenal :(

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 27 feb 2011, 20:04

Trasimaco je napisao/la:dialtedone RT @mthimbinator: @53Szczesny53: Is it a plane? Is it an aeroplane? No, its just Szczesny throwing Arsenal out of the carling cup :). Well played

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 27 feb 2011, 20:05

Ovo je za Arsenal prelomni trenutak sezone, mozda i bolje nego da su osvojili. Sad cemo vidjeti od cega su Wengerovi puleni. Ako prebrodite poraz bicete duplo jaci i motivisaniji, a ako ne onda ste u qovnima.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.