Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 27 feb 2011, 19:11

B'gham je odigro za 10-ku,svaka im cast,nasi...hm...Arshavin hvala al' haj ti u zenit,rosicky,tvoje vrijeme je proslo,Chamack-bolje da nije ni ulazio,Koscielny,odradio super pos'o,samo se nadam da nece uticati na njega ona greska,Szczesny,Wilshire za 9tku,RvP nadam se da se nije ozlijedio,a inace solidna,Samir-def.broj 1 otockog nogometa...Djuro moze i bolje :cry: Clichy ispod nivoa,Sagna solidno,al' nista posebno,Song-danas napravio par prvorazdrednih gresaka u dodavanju.

Sto se ostalih trofeja tice,sad sam skeptik,nadam se da ce izdrzat,al' teska...
PS.Danas se desila prva tekma na kojoj je Arsenal izgubio,a da je imao u pocetnih 11 Djuru! :cry:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 feb 2011, 19:11

A sta je to Barca??? tim od 11 igraca, ustvari tim od 11 ljudi, kao sto je i Arsenal, samo Arsenal ima tu manu pa podcijeni protivnike, jer ako pogledate sajt, svi su brinuli ko ce dignuti pehar, a niko se nije potrudio da ga osvoji.. Barca se apsolutno moze proci, i to samo istom igrom,dati vise golova nego sto prime..
Celik!3,2,2.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 27 feb 2011, 19:13

Ja jos uvijek nemogu da vjerujem da neki misle da Arsenal moze nesto Barci, da su uzeli 2-0 mogli bi se mozda cemu nadat al sa ovim rezultatom tesko brate, pogotovo sto im je prva tekma bile jedna od boljih ove sezone i sto ce morat bit jos bolji da bi se cemu nadali na NC, tesko, tesko, rekao bih neizvodivo, zao mi je gunnersi al' to vam je realnost...

I da, nisam navijac Barse nego samo realno govorim, u svakom slucaju sretno...

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 27 feb 2011, 19:14

Trasimaco je napisao/la:Jadan Szczesny. :lol: Unistise ga na Twitteru. Tako je to kad imas dug jezik.

http://twitter.com/search/%4053Szczesny ... Szczesny53
:D :D :D :lol: :D :lol:
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 feb 2011, 19:15

Jos ne mogu da vjerujem :oops:

Glumimo neku velicinu a sest godina bez trofeja.Wenger glumi najboljeg trenera a igra mu onaj kloc Rosicky.

VAdi RVP ubacuje dansku banderu na koji ja nebi okacio ni svoju kablovsku :twisted:

Sramota

In Arsene we don't trust
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 feb 2011, 19:15

Barca za prolazak ce morati da da 3 gola ;) Za produzetke 2 a jedan im nije dovoljan. :D
ps.@megamon:znas li ko je ovaj tip na mom avataru? 8-)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 27 feb 2011, 19:16

Arnelinho je napisao/la:Barca za prolazak ce morati da da 3 gola ;) Za produzetke 2 a jedan im nije dovoljan. :D
A koliko su dali prosle godine?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 feb 2011, 19:17

crvenocrni je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Barca za prolazak ce morati da da 3 gola ;) Za produzetke 2 a jedan im nije dovoljan. :D
A koliko su dali prosle godine?
Arsenal pobjedi b'hama ove sezone,pa se ponadase bice lako,pa evo nam sad :lol:
TI golovi iz prosle godine se nece prenijeti,na njihovu zalost,na ovu tekmu ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 feb 2011, 19:18

pa prosle su godine na emiratesu dali 2 a ove nisu... prosle godine je igrao silly ove godine ne igra, mada kako su ovi danas igrali nije to daleko od njega... prosle godine nije bilo cesca i rvp-a ove godine( aBd) ce biti..
Celik!3,2,2.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 27 feb 2011, 19:20

U svakom slucaju tesko (kao i sto kladionice predvidjaju uostalom) al' sretno!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 feb 2011, 19:23

dialtedone RT @mthimbinator: @53Szczesny53: Is it a plane? Is it an aeroplane? No, its just Szczesny throwing Arsenal out of the carling cup :). Well played

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 27 feb 2011, 19:25

barci je dovoljna pobjeda od 1:0 za prolaz dalje ali ja vjerujem da arsenal moze proci ;)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 feb 2011, 19:26

anfield je napisao/la:
barci je dovoljna pobjeda od 1:0 za prolaz dalje ali ja vjerujem da arsenal moze proci ;)
Nisi me skont'o,ja kazem arsenal ce dat jedan gol,pitanje je moze li barca tri... ;)

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 27 feb 2011, 19:28

Jok eto ne može nikako dati tri :lol: :lol: :lol: jao frikova zijani im tim u finalu kupa, a oni raspravljaju može li im Barsa dati 3 komada :lol:
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 27 feb 2011, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 27 feb 2011, 19:28

Arnelinho je napisao/la:
anfield je napisao/la:
Nisi me skont'o,ja kazem arsenal ce dat jedan gol,pitanje je moze li barca tri... ;)
aha, ma ja vjerujem da arsenal moze dati i 2 gola na NC i pokazati da barca nije nepobjediva
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 feb 2011, 19:29

Blamažni ste :twisted:

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 27 feb 2011, 19:29

Karma's a bitch ain't it? :)
LUHG!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 feb 2011, 19:30

Čuvali se za Barcu :P
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 feb 2011, 19:31

Trasimaco je napisao/la:dialtedone RT @mthimbinator: @53Szczesny53: Is it a plane? Is it an aeroplane? No, its just Szczesny throwing Arsenal out of the carling cup :). Well played

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Šeni nas je ove sezone toliko izvadio iz govana da mu ni jedan pravi navijač Arsenala ne smije zamjeriti. Nije uopšte kriv samo on, ni Koscielny, kriva je cijela ekipa jer je odigrala krajnje bezobrazno i retardirano. Svi osim malog Jacka koji je na kraju i zaplakao. I ja bih zaplakao da sam na njegovom mjestu, igraš finale na prepunom Wembleyu i nemaš motivacije da odigraš protiv Birminghama. I za to su oni plaćeni milionima i zato ih je većina dobila poboljšanje ugovore. Najviše mi je žao Šeznog i Vilšira, njih dvojica su jedini borili se, nažalost jedan napravio grešku, ali ponavljam, barem 7 igrača je odigralo kriminalno i to nas je koštalo. I ovo je početak našeg kraja.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 feb 2011, 19:31

Da je Arsenal osvojio ovaj trofej, u nastavak sezone bi se ušlo rasterećenije i sigurno bi leg'o još jedan. Ovako sam mišljenja da će i ove sezone Arsenal ostati kratkih rukava. Jbg, pa u pitanju je Birmingham, a ne Manchester ili Chelsea. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.