Sto se ostalih trofeja tice,sad sam skeptik,nadam se da ce izdrzat,al' teska...
PS.Danas se desila prva tekma na kojoj je Arsenal izgubio,a da je imao u pocetnih 11 Djuru!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Trasimaco je napisao/la:Jadan Szczesny.Unistise ga na Twitteru. Tako je to kad imas dug jezik.
http://twitter.com/search/%4053Szczesny ... Szczesny53
A koliko su dali prosle godine?Arnelinho je napisao/la:Barca za prolazak ce morati da da 3 golaZa produzetke 2 a jedan im nije dovoljan.
Arsenal pobjedi b'hama ove sezone,pa se ponadase bice lako,pa evo nam sadcrvenocrni je napisao/la:A koliko su dali prosle godine?Arnelinho je napisao/la:Barca za prolazak ce morati da da 3 golaZa produzetke 2 a jedan im nije dovoljan.
barci je dovoljna pobjeda od 1:0 za prolaz dalje ali ja vjerujem da arsenal moze prociArnelinho je napisao/la:Barca za prolazak ce morati da da 3 golaZa produzetke 2 a jedan im nije dovoljan.
ps.@megamon:znas li ko je ovaj tip na mom avataru?
Nisi me skont'o,ja kazem arsenal ce dat jedan gol,pitanje je moze li barca tri...anfield je napisao/la:barci je dovoljna pobjeda od 1:0 za prolaz dalje ali ja vjerujem da arsenal moze prociArnelinho je napisao/la:Barca za prolazak ce morati da da 3 golaZa produzetke 2 a jedan im nije dovoljan.
aha, ma ja vjerujem da arsenal moze dati i 2 gola na NC i pokazati da barca nije nepobjedivaArnelinho je napisao/la:Nisi me skont'o,ja kazem arsenal ce dat jedan gol,pitanje je moze li barca tri...anfield je napisao/la:barci je dovoljna pobjeda od 1:0 za prolaz dalje ali ja vjerujem da arsenal moze prociArnelinho je napisao/la:Barca za prolazak ce morati da da 3 golaZa produzetke 2 a jedan im nije dovoljan.
Šeni nas je ove sezone toliko izvadio iz govana da mu ni jedan pravi navijač Arsenala ne smije zamjeriti. Nije uopšte kriv samo on, ni Koscielny, kriva je cijela ekipa jer je odigrala krajnje bezobrazno i retardirano. Svi osim malog Jacka koji je na kraju i zaplakao. I ja bih zaplakao da sam na njegovom mjestu, igraš finale na prepunom Wembleyu i nemaš motivacije da odigraš protiv Birminghama. I za to su oni plaćeni milionima i zato ih je većina dobila poboljšanje ugovore. Najviše mi je žao Šeznog i Vilšira, njih dvojica su jedini borili se, nažalost jedan napravio grešku, ali ponavljam, barem 7 igrača je odigralo kriminalno i to nas je koštalo. I ovo je početak našeg kraja.Trasimaco je napisao/la:dialtedone RT @mthimbinator: @53Szczesny53: Is it a plane? Is it an aeroplane? No, its just Szczesny throwing Arsenal out of the carling cup. Well played
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.